Les més espectaculars línies ferroviàries de Suïssa
Publicat: Dimecres 09/11/2011 23:20
http://www.fcaf.cat/portal/2011/11/les- ... de-suissa/
Les més espectaculars línies ferroviàries de Suïssa
dimecres, 09 novembre 2011 | Font: Federació
Demà dijous, 10 de novembre de 2011 a les 19:00 hores a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona, es durà a terme una xerrada amb el títol “Les més espectaculars línies ferroviàries de Suïssa”, a càrrec de Francesc Daura, enginyer industrial.
L’autor empedreït viatger a Suïssa en diferents ocasions, ens sorprén i emociona en la descoberta de la seva impressionant xarxa ferroviària, per tots els “cantons” possibles.
Presentarà l’acte en Joan Tatjer, Enginyer Industrial i Membre del Grup Coordinador d’Engitren de la Comissió de Cultura.
En ocasió d’aquest acte l’Oficina de Turisme de Suïssa, lliurarà als assistents uns dossiers informatius de tots els trens de Suïssa, com anar-hi, horaris…
Per a més informació i per a inscriure’s, visiteu el web http://www.eic.cat/wps/PA_Jornades/fitx ... di=1083593.
Les més espectaculars línies ferroviàries de Suïssa
dimecres, 09 novembre 2011 | Font: Federació
Demà dijous, 10 de novembre de 2011 a les 19:00 hores a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona, es durà a terme una xerrada amb el títol “Les més espectaculars línies ferroviàries de Suïssa”, a càrrec de Francesc Daura, enginyer industrial.
L’autor empedreït viatger a Suïssa en diferents ocasions, ens sorprén i emociona en la descoberta de la seva impressionant xarxa ferroviària, per tots els “cantons” possibles.
Presentarà l’acte en Joan Tatjer, Enginyer Industrial i Membre del Grup Coordinador d’Engitren de la Comissió de Cultura.
En ocasió d’aquest acte l’Oficina de Turisme de Suïssa, lliurarà als assistents uns dossiers informatius de tots els trens de Suïssa, com anar-hi, horaris…
Per a més informació i per a inscriure’s, visiteu el web http://www.eic.cat/wps/PA_Jornades/fitx ... di=1083593.