Miró per tot TMB

Propostes d'organització de "Trobades", viatges, conferències, cursos, actes inaugurals, etc.
Propuestas de organización de "Encuentros", viajes, conferencias, cursos, actos inaugurales, etc.

Miró per tot TMB

EntradaAutor: metring » Dijous 26/01/2012 16:09

A l'enllaç, trobareu imatges d'on apareixen intervencions:

http://www.tmb.cat/ca/sala-de-premsa/-/ ... ts-cultura

L'Espai Mercè Sala acull la instal·lació ‘Joan Miró. Apunts'

'Joan Miró.Apunts' i intervencions al metro

'Joan Miró.Apunts' i intervencions al metro


L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB, acull la instal·lació "Joan Miró. Apunts", produïda per la Fundació Joan Miró arran del conveni subscrit el 18 d’octubre, per acostar l’obra de l’artista als usuaris del metro.

La mostra es pot veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, fins al proper 23 de març, de dilluns a divendres feiners, entre les 10 i les 20.30 hores.

Els visitants hi poden trobar paraules de Miró relacionades amb algunes fotografies que s’hi exhibeixen complementades amb reproduccions d’obres cabdals de la seva trajectòria que acosten la seva manera de treballar i d’entendre la pintura i la seva relació amb París i Catalunya, especialment amb Mont-Roig.

Joan Miró. Apunts és un complement de l’itinerari per la Barcelona de Joan Miró, una de les nombroses activitats impulsades per la Fundació amb motiu de l’exposició Joan Miró. L’escala de l’evasió. La mostra es pot visitar a la Fundació fins al 18 de març i és una de les retrospectives de Miró més complertes que posa de manifest el compromís de l’artista amb el seu temps i el seu país al llarg de la seva vida.

Intervenció al metro

Coincidint amb la inauguració a l’Espai Mercè Sala, fins a finals de març també es farà una intervenció amb tres obres de l’artista, La Masia, Natura morta del sabatot i Per a Emili, a les estacions de Liceu (L3), Drassanes (L3), Paral·lel (L3), Espanya (L3), Tarragona (L3), Jaume I (L4), Urquinaona (L4) i al passadís del Funicular de Montjuïc (L3).

També es contribuirà a la difusió d’aquesta mostra mitjançant la distribució de fullets a bord dels autobusos i a les estacions de metro i a través de l’emissió d’un espot a les pantalles del MouTV.
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
 
Entrades: 22576
Membre des de: Dissabte 04/03/2006 14:28
Ubicació: Fabra i Puig

Quant els costa ficar-se en temes aliens?

EntradaAutor: Guigui » Dijous 26/01/2012 16:15

Ara que TMB s'ho mira tot amb lupa i es pensa que ha de fer incursions en temes que no els pertoquen en absolut -ben a l'inrevés de la conservació del seu propi patrimoni històric (o millor, històricament negligit)- és de rebut tenir una resposta clara a una pregunta clara:

Quant costa aquesta broma?
a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
 
Entrades: 23800
Membre des de: Diumenge 26/02/2006 19:02
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)


Torna a: Trobades i esdeveniments / Encuentros y eventos

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants