Escales mecàniques de la plaça Sant Joan de Lleida

Transport aeri i aeroports, transport marítim i ports, per cable, etc.
Transporte aéreo y aeropuertos, transporte marítimo y puertos, por cable, etc.
Respon
Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Escales mecàniques de la plaça Sant Joan de Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimarts 14/08/2007 16:38

M'omple d'orgull i satisfacció inaugurar un fil sobre aquest mitjà de transport públic. :D

_____

Les escales mecàniques de Sant Joan tornaran a funcionar la propera setmana

- La Paeria ha millorat el mecanisme i la seguretat de l'equipament

La Paeria reobrirà dimecres de la setmana que ve les escales mecàniques de la plaça de Sant Joan, després de les obres de renovació del mecanisme i de millora de la seguretat i de l'accessibilitat. L’alcaldessa accidental, Marta Camps, ha visitat avui els darrers treballs i n'ha comprovat el funcionament. El pressupost d'aquesta actualització, la més profunda que es fa en els 20 anys de servei, ha estat de 130.000 euros.

Les escales mecàniques de Sant Joan són unes de les més llargues i que salven més desnivell d'Espanya. Amb les obres, la Paeria ha canviat el motor, la corretja de transmissió i els 14 esglaons que tenien fissures, i ha incorporat un element que permetrà que el motor s’engegui més suaument. A més, s'ha fet una neteja integral i s’han instal·lat pilars sota l’escala que evitaran les vibracions. A la part baixa s’ha col·locat una tanca metàl·lica perquè les persones accedeixin pel costat correcte i unes plaques transparents a sota dels passamans per evitar que els infants s’hi enfilin. La renovació fa que el funcionament de l'escala sigui més silenciós. Els equips incorporen cèl·lules fotoelèctriques que hi detectaran les incidències diàries.

Coincidint amb la realització de les obres, iniciades a principis d’aquest estiu, la Paeria va posar en servei un ascensor alternatiu al carrer Paer Rufes per accedir al Canyeret, que es mantindrà quan les escales entrin en servei.

http://www.paeria.es/cat/

Imatge
Sky l’ha editat per darrera vegada el dia: Dimecres 22/08/2007 19:06, en total s’ha editat 1 vegada.Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 15/08/2007 13:52

Las escaleras mecánicas de la plaza Sant Joan se pararán solas si hay caídas

Las renovadas escaleras mecánicas de la plaza Sant Joan contarán con una célula fotoeléctrica que las parará en cuanto detecten alguna incidencia como puede ser la caída o el desmayo de algún usuario. Estas escaleras, unas de las más largas y que superan un desnivel más pronunciado del Estado español, volverán a estar en funcionamiento el miércoles de la semana que viene, tras un mes y medio paradas por obras de renovación del mecanismo y de mejora de la seguridad y la accesibilidad.

Estas obras, a las que ayer acudió la alcaldesa accidental Marta Camps para comprobar el funcionamiento de la escalera, han supuesto el cambio del motor, de la correa de transmisión y de los catorce escalones que tenían fisuras. Además, se ha incorporado un elemento que permitirá que el motor se encienda con más suavidad.

Aprovechando las obras, se ha realizado una limpieza integral de las escaleras mecánicas y se han instalado pilares bajo la misma para evitar vibraciones. Además, en la parte baja se ha colocado una valla mecánica para que las personas accedan por el lado correcto y unas placas transparentes debajo de los pasamanos para evitar que los niños se suban.

Las escaleras mecánicas que salvan el desnivel entre la plaza Sant Joan y el Canyeret convivirán a partir del miércoles con el ascensor alternativo que el Ayuntamiento de Lleida puso en servicio en la calle Paer Rufes. Instalado semanas después del inicio de las obras, el ascensor se pensó como una alternativa a las escaleras tradicionales. La Paeria ha decidido mantener este elevador en funcionamiento para completar la oferta de acceso al Canyeret.

Las obras, que han costado 130.000 euros, son las primeras de este calibre tras 20 años de vida de las escaleras.

http://www.lamanyana.es/web/html/lanoti ... a=00:00:03Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 15/08/2007 13:54

Doncs així ja tindrem quatre ascensors públics, aquest i els tres que serviran per accedir a la Seu Vella. 8-)
Sky l’ha editat per darrera vegada el dia: Dijous 30/08/2007 19:30, en total s’ha editat 2 vegades.Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 22/08/2007 13:26

Les escales mecàniques de la plaça Sant Joan de Lleida entren en funcionament

Les escales mecàniques de la Plaça Sant Joan, a la ciutat de Lleida, han entrat aquest dimecres en funcionament, tal com havia previst l'Ajuntament. El cost de les obres de remodelació, que han durant un mes i mig, ha estat de 130.000 euros. Entre les millores destaca la incorporació de cèl·lules fotoelèctriques que detectaran qualsevol incidència i faran que l'escala s'aturi en cas de perill pels usuaris. També s'ha canviat el motor, la corretja de transmissió i els 14 esglaons que tenien fissures. Les escales mecàniques de Sant Joan són unes de les més llargues i de les que salven més desnivell de tot l'Estat espanyol.

SEGREAvatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Dimecres 22/08/2007 14:28

Trobada ja! :DAvatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dimecres 22/08/2007 19:04

Les escales de la plaça de Sant Joan tornen a entrar en servei després de les millores

- La Paeria hi ha fet la reparació més profunda en els 20 anys de servei de l'equipament


La Paeria ha reobert avui, dimecres, les escales mecàniques de la plaça de Sant Joan després de les obres de renovació del mecanisme i de millora de la seguretat i de l'accessibilitat. El pressupost d'aquesta actualització, la més profunda que es fa en els 20 anys de servei, ha estat de 130.000 euros.

Les escales mecàniques de Sant Joan són unes de les més llargues i de les que salven més desnivell d'Espanya. Amb les obres, la Paeria ha canviat el motor, la corretja de transmissió i els 14 esglaons que tenien fissures, i ha incorporat un element que permetrà que el motor s’engegui més suaument. A més, s'ha fet una neteja integral i s’han instal·lat pilars sota l’escala que evitaran les vibracions. A la part baixa s’ha col·locat una tanca metàl·lica perquè les persones accedeixin pel costat correcte i unes plaques transparents a sota dels passamans per evitar que els infants s’hi enfilin. La renovació fa que el funcionament de l'escala sigui més silenciós. Els equips incorporen cèl·lules fotoelèctriques que hi detectaran les incidències diàries.

Coincidint amb la realització de les obres, iniciades a principis d’aquest estiu, la Paeria va posar en servei un ascensor alternatiu al carrer Paer Rufes per accedir al Canyeret, que es mantindrà quan les escales entrin en servei.

http://www.paeria.es/cat/ajuntament/not ... /index.asp

ImatgeAvatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23384
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 22/08/2007 19:22

Les escales mecàniques de la Plaça Sant Joan, a la ciutat de Lleida, han entrat aquest dimecres en funcionament, tal com havia previst l'Ajuntament.
Tan avall hem caigut que és notícia que es compleixin les previsions de les administracions públiques?

:o


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1889
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dijous 30/08/2007 19:29

Sky ha escrit:Doncs així ja tindrem quatre ascensors públics, aquest i els tres que serviran per accedir a la Seu Vella. 8-)
M'oblidava d'aquest:

Entra en servei l’ascensor de l’Escorxador

- Millora de l'accessibilitat als carrers Doctor Combelles i Maragall

L’alcalde de Lleida ha visitat aquest matí l’entrada en servei de l’ascensor que comunica la plaça de l’Escorxador amb els carrers Doctor Combelles i Maragall. El nou aparell permet salvar un desnivell de 8 metres i té una capacitat per a 8 persones.

La instal·lació de l’ascensor, que millora l’accessibilitat a Doctor Combelles i Maragall forma part del compromís urbanístic de Construcciones Anfero S.L. que ha construït un edifici de 49 habitatges a la plaça de l’Escorxador. Fruit d’aquest compromís urbanístic també s’han renovat les escales d’accés al carrer Maragall.

L’ascensor disposa d’un rellotge que programa l’horari de funcionament, previst de les 8 a les 22h durant tota la setmana. També compta amb detector de càrrega màxima, cel.lules fotoelèctriques, mòdul dinamomètric de portes i obertura automàtica per obstrucció del tancament.

Les obres d’instal·lació i disseny de l’ascensor estan vinculades a les de l’edifici de la plaça Escorxador, a punt de finalitzar-se. Els serveis tècnics d’Urbanisme han estat els encarregats de la supervisió i direcció tècnica de la instal·lació.


ImatgeAvatar de l’usuari
FGC
N6
N6
Entrades: 165
Ubicació: BARCELONA

Entrada Autor: FGC » Dissabte 16/02/2008 1:11

Alarma!!!!! ningú s'ha fixa't en l'esglaó d'obra que hi ha just al davant mateix de la plataforma inferior??????

Imagineu una iaia que s'hi ensopega i cau de front, on calculeu que acabarà posant com a mínim les mans??? És perillosísim!!!! Cal rebaixar aquest esglaó d'obra!!!! :oRespon

Torna a “Aeri, marítim i altres / Aéreo, marítimo y otros”