Nous carrils VAO i bus a l'entrada de Barcelona

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon

Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1598
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dimarts 04/11/2014 21:07

Me n'alegro de què el projecte tiri endavant, encara que vull destacar què:

- El carril bus només es farà en sentit d'entrada a Barcelona.

- Un cop a la Diagonal, el carril bus discorrerà per l'esquerra, quan les parades queden a la dreta.

- Al tram de la Diagonal, anirà segregat mitjançant dues franges d'illetes. Una a manera de mitjana, i una altra separant el trànsit del mateix sentit.

- Es retallen les voreres de la Diagonal, a la zona d'Esports UB i del RACC.Avatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 1801

Entrada Autor: albert28 » Dimarts 04/11/2014 21:12

Javi M ha escrit:Me n'alegro de què el projecte tiri endavant, encara que vull destacar què:

- El carril bus només es farà en sentit d'entrada a Barcelona.

- Un cop a la Diagonal, el carril bus discorrerà per l'esquerra, quan les parades queden a la dreta.

- Al tram de la Diagonal, anirà segregat mitjançant dues franges d'illetes. Una a manera de mitjana, i una altra separant el trànsit del mateix sentit.

- Es retallen les voreres de la Diagonal, a la zona d'Esports UB i del RACC.
Principalment ha de millorar la entrada a Barcelona, la de sortida no està tant col·lapsada com la entrada. I a sobre tenint en compte les característiques de la B23 en quan a espai una vegada passa aprox. St Joan Despí cap BCN.Avatar de l’usuari
122-042-132
N9
N9
Entrades: 1302
Ubicació: (Barcelona CAT, Austin i Houston TX, Washington DC)

Entrada Autor: 122-042-132 » Dimecres 27/05/2020 15:08

Sembla que el Departamentr de Territori i Sostenibilitat vol completar el carril BUS-VAO d'entrada a Barcelona per la C-31, actualment només hi ha un petit tram a la zona de la Granvia de Barcelona, entre el riu Besòs i la Plaça de Les Glòries.

Aquestes son les declaracions d'En Damià Calvet, conselle de T. i S., a preguntes d'En Francesc Mauri, dins del programa MetoMauri. 27 de maig 2020.

L'Agenda Verda, també aliada de la recuperació, ha de portar també una priorització de l’obra pública i escollir les de més valor públic, com un carril bus a la C-31 a Badalona o culminar el de la B-23, en la recta final per signar l’acord amb l’Estat, explica el #conseller.

El conseller Damia Calvet ha explicat que es transformarà en Bus VAO un dels carrils de la C-31 a Badalona, sentit Barcelona, per a millorar la fiabilitat del transport públic i reduir els temps de trajecte dels serveis interurbans. Estarà en servei entre el juny i el juliol.

I s'impulsarà el projecte de 2 fases més: per a construir un 4t carril exclusiu de bus d’entrada a Barcelona entre Montgat i el Besòs (5M€) i per donar continuïtat al carril bus a Badalona amb l’existent fins a les Glòries, amb un nou viaducte (15M€.)

El conseller també ha anunciat: "un pla de mobilitat corresponsable de les empreses que està elaborant l' ATM de bcn., per establir més i millors polítiques de teletreball, flexibilitat horària, transport d’empresa o mobilitat no motoritzada"Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”