Reforç de transport públic per a esdeveniments especials

Tot el que no es pugui englobar als apartats anteriors.
Todo lo que no se pueda englobar en los apartados anteriores.
Respon
Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
Entrades: 3739
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59
Contacta:

Re: Reforç de transport públic per a esdeveniments especials

Entrada Autor: UT440_132M » Dijous 28/02/2019 19:42

http://rodalies.gencat.cat/ca/alteracio ... naval_2019

Renfe ofereix més de 50.000 places addicionals en els trens de Rodalies de Catalunya pel Carnaval 2019

Entre Barcelona i Sitges Renfe incorpora 37 circulacions especials en doble composició entre el dissabte 2 i el dimecres 3 de març. La matinada de diumenge a dilluns, s'oferirà un servei de tren ininterromput entre Sitges i Barcelona. Els serveis de la línia R3 també es reforçarà amb la circulació de dos trens especials a primera hora del matí de diumenge 3 entre Torelló i Vic.


Renfe ofereix més de 50.000 places addicionals als trens de Rodalies de Catalunya amb motiu de les festes de Carnaval 2019, el que es tradueix amb la circulació especial d'un total de 37 trens de rodalia.

La majoria d'aquests reforços es concentraran durant la jornada de diumenge 3 i del dimecres 6 de març, dies en els quals es concentra el número més gran de desplaçaments de viatgers per gaudir de les festes de Carnaval.Imatge

Reforços a la línia R2sud


Els principals reforços es concentren a la línia R2 sud de rodalia de Barcelona, als serveis que enllacen Barcelona amb Sitges. Amb motiu de la celebració de les festes a aquest municipi del Garraf, Rodalies ha dissenyat un reforç especial entre el 2 i el 6 de març amb la circulació de 35 trens especials en doble composició.

A les connexions entre Sitges i Barcelona, els dies de major reforç de places a línia R2 sud seran la matinada de diumenge a dilluns i també l'últim dia de Carnaval, és a dir, la matinada de dimarts 5 a dimecres 6 de març, ja que són els dies que registren una major demanda de transport.

El diumenge, des de les 23.00 hores i fins a les 5.23 hores, es posaran en circulació un total de 10 trens especials que significa un servei ininterromput entre Sitges i Barcelona.

Pel que fa a les connexions amb els municipis de Vilanova, Cubelles i Cunit de la línia R2 sud, també es preveu un reforç especial la nit del dissabte 2 de febrer amb la circulació d'un tren especial al tram Vilanova i la Geltrú – Sant Vicenç de Calders que permetrà facilitar la mobilitat dels ciutadans que s'apropin als Carnavals de Calafell o Cunit.


Reforç especial R3 Torelló-Vic

Aquest any, Renfe torna a reforçar de manera especial la comarca d'Osona amb 2.100 places durant el cap de setmana del 2 i 3 de març. Aquest reforç especial permetrà facilitar el desplaçament d'aquells que vulguin gaudir de les festes de Carnaval Terra Endins de Torelló.

A més a més, Rodalies de Catalunya ha programat la circulació de dos trens especials des de Torelló, amb sortida de Torelló a les 6.27 i a les 7.00 hores i realitzant parada a Manlleu i Vic des d'on continuarà amb destinació L'Hospitalet de Llobregat realitzant el seu recorregut habitual.


Operatiu especial de seguretat


Durant aquests dies i per tal de coordinar i planificar aquest operatiu especial de Carnaval, en coordinació amb Mossos d'Esquadra i Policia Local i la col·laboració de les Conselleries de Seguretat Ciutadana dels diferents municipis, s'ha dissenyat un operatiu especial de seguretat que estarà operatiu durant els dies de major moviment de viatgers i fins al dimecres 6 de març al migdia.

D'altra banda, s'instal·laran validadores de bitllets d'entrada a la plaça de l'estació per accedir directament a l'andana sense haver de passar pel vestíbul i evitar aglomeracions. Finalment, dilluns i dimecres s'habilita una entrada especial a l'estació pels viatgers que es desplacen a primera hora per motius laborals.

Per tal d'agilitzar l'adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d'autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d'anada i tornada fins a Sitges.

Per a més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41 i, app de Rodalies i Renfe Cercanías, així com al web http://www.rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com

La matinada de diumenge a dilluns, s'oferirà un servei de tren ininterromput entre Sitges i Barcelona

Serveis especials Carnaval Torelló
Serveis especials Carnaval Sitges


Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

http://www.nouferrocat.foroactivo.com

Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1767
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dijous 20/06/2019 20:07

Llançadora Fira textil ITMA

A partir de dijous dia 20 de juny de 2019 i fins dijous dia 27 de juny de 2019, amb motiu de la fira textil ITMA, entrarà en funcionament un servei de bus llançadora a la Fira 2 de L'Hospitalet de Llobregat, tal i com s'indica al plànol següent:

Imatge

https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=11882

Curiosa llançadora, que consisteix en donar la volta a l'illa de la Fira II. Servida amb 2 Volvo GNC:


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dissabte 22/06/2019 20:56

Aquest proper diumenge dia 23 de juny de 2019, nit de la revetlla de Sant Joan, la xarxa de transport públic metropolità ofereix el servei habitual i, en determinats mitjans i línies, es reforçarà davant la previsió de gran afluència de viatgers.

L'AMB reforçarà diverses línies del Nitbus, l’autobús nocturn de la metròpolis de Barcelona:

- L’N9, que connecta Barcelona amb Badalona, Montgat i Tiana, disposarà de 3 vehicles de reforç al tram Sant Andreu-Manresa, per donar cobertura a la demanda generada per les discoteques de la zona de Badalona.

- També es reforçarà la línia de Nitbus N16, que connecta Barcelona amb Castelldefels. L’N16 també passa per l'Hospitalet, el Prat de Llobregat, Viladecans i Gavà, la franja litoral, que és molt freqüentada durant la revetlla de Sant Joan. Concretament, en aquest cas l'AMB reforçarà el servei amb 3 autobusos més, per ampliar la capacitat del servei i evitar que els autobusos circulin plens i els usuaris s'hagin d'esperar a les parades.

- D’altra banda, ja estarà en funcionament la nova línia de Nitbus N26, que es posa en marxa el dimecres 19 de juny i que connecta la plaça Catalunya i la zona Diagonal Mar-Fòrum. Circularà amb gairebé tots els seus vehicles articulats, que ofereixen un 30% més de capacitat.

- La línia N28, que connecta Collblanc amb la plaça Catalunya i el Port Olímpic, disposarà d'un vehicle més per garantir l’horari i circularà en la seva totalitat amb vehicles articulats.

- Finalment, l’AMB disposarà també de 3 autobusos a la plaça Catalunya, que podran cobrir trams de línia que necessitin reforç. Segons l'ocupació real de les línies, s'aniran assignant els serveis.

https://www.ambmobilitat.cat/principale ... ncia=11888Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dissabte 22/06/2019 21:25

El passeig de la platja es tancarà al trànsit

La nit del 23 al 24 de juny, revetlla de Sant Joan, funcionarà un autobús especial entre la ciutat i la platja del Prat. La primera sortida des de la ciutat serà a les 21.05 h al costat de l'estació de metro de Les Moreres, i la darrera des de la platja serà a les 9.05 h.

Aquest autobús especial permetrà que moltes persones evitin agafar el cotxe en una nit especialment perillosa per al trànsit com és la revetlla de Sant Joan.

Consulteu el recorregut, parades i horaris de sortida des de la ciutat i des de la platja d'aquest autobús especial a través del document enllaçat més a baix.

El passeig de la platja, tancat als vehicles

A fi de garantir la seguretat i els accessos en cas d'emergència, la Policia Local del Prat tancarà al trànsit de vehicles del passeig de la platja entre les 20 h del 23 de juny i les 8 h del 24. Només es permetrà l'accés a l'autobús i als vehicles amb targeta de mobilitat reduïda.

https://www.elprat.cat/actualitat/notic ... ant-joan-0Avatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 1846

Entrada Autor: albert28 » Dimarts 27/08/2019 13:10

El dimarts 27 d'agost de 2019, per afavorir la mobilitat de les persones que accedeixin en transport públic a la inauguració de l'estadi Johan Cruyff, s’ofereixen els següents reforços especials de bus en les hores d’inici i finalització de l’esdeveniment:

Línia L52:

Per anar a l’estadi: de 18:00 a 21:00, cada 10 minuts un bus especial de reforç entre Cornellà (ctra. de l’Hospitalet-av. Fama codi 000597) i Sant Joan Despí (ctra. BV 2001-av. Onze de Setembre codi 003430).

Aquest reforç només es farà sentit Sant Joan Despí, i realitzarà totes les parades al seu pas per afavorir la intermodalitat amb altres mitjans de transport (metro, Tram, Renfe, FGC)


Per tornar de l’estadi: de 23:00 a 1:00, cada 10 minuts un bus especial de reforç entre Sant Joan Despí (ctra. BV 2001-av. Onze de Setembre codi 003432) i Cornellà (ctra. de l’Hospitalet-av. Fama codi 000597).

Aquest reforç només es farà sentit Cornellà, i realitzarà totes les parades intermitges del recorregut per afavorir la intermodalitat amb altres mitjans de transport (metro, Tram, Renfe, FGC)

A més, la línia L52 manté el seu funcionament habitual del servei regular amb un bus cada 30 minuts entre Sant Feliu de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Línia E43:

Per tornar de l’estadi: de 21:30 a 1:00 de la matinada, perllongament del servei habitual, amb un bus cada 15 minuts, només sentit av. Diagonal- L’Illa. La parada de recollida a Sant Joan Despí és ctra. BV 2001-av. Onze de Setembre codi 003430. Realitzarà totes les parades establertes en el recorregut fins a final de línia a Barcelona. Des de la parada 003432 aquesta línia realitzarà recorregut directe fins a Sant Joan Despí centre, enllaçant així amb el TRAM.

A més, la línia E43 manté el seu funcionament habitual del servei regular amb un bus cada 15 minuts entre Sant Joan Despí i l’av. Diagonal-L’Illa.

Línia 78 (TMB):

• A partir de les 17.45 es reforçarà la línia 78 (TMB) de manera que tindrà un interval de pas de 15 minuts, aquest increment només serà en sentit Sants a l'estadi.
• Des de les 21.00 fins a les 22:00 la línia continuarà funcionant amb normalitat.
• Quan finalitzi l'esdeveniment, els assistents trobaran vehicles de reforç a la parada (en sentit Sants Estació) que aniran sortint a mesura que es vagin omplint.


Imatge
https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=12192Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Divendres 25/10/2019 20:39

El diumenge dia 27 d'octubre de 2019 i el divendres dia 1 de novembre de 2019, la línia PR3 realitzarà sortides cada 30 minuts cap al Tanatori del Prat de Llobregat tal com s'indica a continuació:
Imatge

https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=12514Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Divendres 25/10/2019 20:40

El dissabte dia 26 d'octubre de 2019, el diumenge dia 27 d'octubre de 2019 i el divendres dia 1 de novembre de 2019, les línies VB1 i VB2 realitzaran connexions directes entre el centre urbà i el cementiri de Viladecans tal com s'indica a continuació:
Imatge

https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=12515Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Divendres 25/10/2019 20:42

Com cada any, TUSGSAL posa en marxa un dispositiu especial per facilitar l’accés en transport públic al Cementiri de Sant Pere de Badalona i el cementiri de Sta. Coloma de Gramenet. Aquests serveis reforcen les línies ja existents i posen en marxa algunes d'específiques per donar una àmplia cobertura des de la majoria de barris de cada ciutat. El dispositiu planificat estarà en funcionament des del 26 d'octubre al 2 de novembre, ambdós inclosos. Als dos municipis es duran a terme actuacions per oferir una àmplia cobertura als ciutadans:

Seguidament detallem el dispositiu planificat per dissabte 26, diumenge 27, dilluns 28, dimarts 29, dimecres 30 i dijous 31 d’octubre i per divendres 1 i dissabte 2 de novembre.

Imatge

http://tusgsal.cat/cat/8-noticies/391-s ... tiris.htmlAvatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 1846

Entrada Autor: albert28 » Dijous 18/06/2020 12:21


El transport públic de l’àrea de Barcelona es prepara per donar servei la revetlla de Sant Joan: enguany la revetlla implicarà en menor mesura l’espai públic i les platges, la majoria de les quals romandran tancades aquella nit. En consonància, la mobilitat intermunicipal nocturna no es reforçarà, per evitar un efecte crida cap a municipis costers, però sí s’alteren els serveis ferroviaris metropolitans, que es perllongaran fins les 2h de la matinada del dia 24.

Per primer cop des de l’inici de l’estat d’alarma, els principals modes ferroviaris allargaran el servei més enllà de mitjanit, fins a les 2.00 de la matinada. Així ho faran totes les línies del Metro de Barcelona, la L6 i la L7 de FGC i les dues xarxes de TRAM, Trambaix i Trambesòs.

Pel que fa a la resta de serveis de FGC, les darreres expedicions mantindran els horaris habituals d’acabament de servei d’un dia feiner. Per la seva banda, Rodalies de Catalunya operat per Renfe, finalitzarà el servei en horari habitual de dia feiner; passades les 21h, no obstant, les darreres expedicions de la R2 no faran parada al baixador Platja de Castelldefels, a petició explícita de l’Ajuntament de Castelldefels i per tal d’evitar el desplaçament massiu de persones cap a la zona de platja del municipi, un moviment que era habitual en les revetlles de Sant Joan.


http://rodalies.gencat.cat/ca/alteracio ... Joan-00003

Comunicat ATM: https://www.atm.cat/gestor/uploads/2020 ... 20Joan.pdfAvatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1767
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dilluns 06/07/2020 11:35

El transport públic de l’àrea de Barcelona es reforça amb motiu de les PAU 2020

Diferents línies ferroviàries i de transport per carretera ampliaran servei per donar resposta a la mobilitat dels estudiants, entre el 7 i el 10 de juliol:
  • Rodalies de Catalunya (Renfe) posarà en marxa les línies R7 i R8, amb un horari especial [veure PDF] adaptat a les necessitats de les proves.
  • El servei d’FGC funcionarà al 100%.
  • Es prestarà amb horari de jornada lectiva la B4 Badia-Barberà-Cerdanyola-UAB.
  • Es prestarà el servei de la B6 UAB-Badia-Barberà-Sabadell amb l’horari de matí adaptat per garantir que s’arribi amb temps suficient a les PAU.
  • Pel que fa a Polinyà, a partir del dilluns els autobusos Palau-Solità-Sabadell que no entraven a Polinyà ho faran i permetran fer un transbordament a FGC-Creu Alta.
  • El servei de la línia exprés e3 funcionarà al 100%.
  • L’autobús propi de l’Autònoma que arriba a les estacions de RENFE també funcionarà.
http://rodalies.gencat.cat/ca/alteracio ... /PAU-00005


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1548
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dilluns 06/07/2020 19:45

Fas la selectivitat i et desplaces en #TransportPúblic? 🚎🚇
AMB Mobilitat. Àrea Metropolitana de Barcelona reforçarà algunes línies de bus metropolità entre les 6:45 i les 7:45 del matí
➡ B30, B81, B82, B27, M6: connecten amb diferents instituts de #Badalona i #SantaColomaGramenet

Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 3930
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©

Entrada Autor: Renfe445 » Dimarts 07/07/2020 5:24

Sembla ser que l’Àrea Metropolitana de Barcelona li costa acostumar-se a canviar la “B” per la “M” (han posat B 27 i B 30 en lloc de M 27 i M 30).

Millor per ells. :DAvatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 1846

Entrada Autor: albert28 » Divendres 18/09/2020 10:33

No sé com catalogar això ja que no és reforç com a tal sino, modificació de la oferta per la mercè, pel dia com festiu a BCN i altres localitats de l'àrea metropolitana.
Dijous 24 de setembre de 2020, amb motiu de la celebració dels diferents actes de la Mercè, els horaris seran modificats tal i com s'indica a continuació:

Línies amb horari laborable: L80-L81-L82-L85-L86-L87-L88-L94-L95-L96-L97-L99-VB-GA-CF1-902-L74-L75-L77-L78-SB-PR1

Línies amb horari laborable platja: PR2-PR3

Línies amb horari festiu: LH1-LH2-M12-M14-L16-E30

Línies amb horari dissabte: L46-L52-L70-L72-E79-L10

Línies sense servei: E81-E86-E95-E97-E43-L11-CJ

https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=14060Respon

Torna a “Transport en general / Transporte en general”