Fil musical als trens

Per a tot tipus de material rodant, avistaments, seguiments, etc. de qualsevol empresa ferroviària (RENFE, FGC, TMB, TRAM...).
Para todo tipo de material rodante, avistamientos, seguimientos, etc. de cualquier empresa ferroviaria (RENFE, FGC, TMB, TRAM...).
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Començar la casa per la teulada

Entrada Autor: Guigui » Divendres 19/09/2008 11:03

437.001 ha escrit:Vamos a ver!
Antes de que la suprimieran todo eran voces de "oh que asco de hilo musical!".
Ahora que la van a suprimir (parece ser), todo voces de que lo que molesta son los tocatas de los nengs...

Coherencia, no?
Sí, sembla que això és el pa que es dóna en aquest país. Personalment, sempre he trobat el fil musical més aviat agradable. Però realment, sembla que abans no els molestava quan quedava interromput per algun politono, xumba-xumba o "paramifamiliaporfavoooooooooor". Ara que els queda això, és el que molesta al públic. Què tal si ho haguessin fet a l'inrevés? Però clar, és molt més fàcil apagar el fil musical que netejar els trens de la púrria sorollosa i emprenyadora.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
genissimon
N10
N10
Entrades: 3142
Ubicació: La Selva marítima i el Berguedà prepirinenc

Entrada Autor: genissimon » Divendres 19/09/2008 13:21

Jo sóc un dels que els molesta el fil musical, en general. I, particularment, als trens. Els considero contaminació acústica, al mateix nivell que alguns ciclomotors, equips musicals d'alguns cotxes, telèfons mòbils, MP3's i algunes persones que no saben adequar el seu to de veu a les persones i la conversa que mantenen.

Salut !!


Reposició del Tramvia Blau.
Manteniment del servei ferroviari a l'Estació de França i connexió decent amb el metro.
Corredor mediterrani per a mercaderies amb via d'ample normal (UIC 1435mm), apartadors llargs (>1000m) i pendents suaus (<15‰).
Desdoblament de la C-55 entre Manresa i Abrera.
Actualització de la C-26 entre Berga i Solsona.

oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Divendres 19/09/2008 14:35

A mi personalment el fil musical m'agradava, ja que el trovaba relaxant, ara bé, si tenies la sort d'agafar un tren on funciones, aquest estava tant baix de volum que costava moltíssim sentir-lo.


Salutacions,

Oriol

Avatar de l’usuari
JaMiRo!
N10
N10
Entrades: 3548
Ubicació: Olesa de Montserrat

Entrada Autor: JaMiRo! » Divendres 19/09/2008 16:20

A mi em donava el mateix, però quan em va tocar sentir la marxa fúnebre a una 447 camí de Badalona (no és cap broma, i a sobre fou mesos després de l'11-M) i uns anys més tard la nadala "Adorad al niño que ha nacido ya" a mitjans de gener a un sèrie 5000 a la L5 (tampoc és cap broma, us ho juro), vaig canviar d'opinió.

Fil musical no, gràcies.

:D


PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial" Soci núm. 2

Pe Jorba
N6
N6
Entrades: 205

Entrada Autor: Pe Jorba » Dissabte 20/09/2008 12:16

Agraeixo que, per fi, pugui viatjar sense música de fons no sol.licitada. La música, com a fet, com a producte artístic, em mereix massa respecte perquè l'hagi de sentir entre senyals d'avisos d'arribada a estacions, entre converses, crits, sorolls... Em mereix massa respecte i es mereix un escenari -no solament acústic- molt diferent del que ofereix un vagó de tren o de metro. Celebro que ja no hauré de tornar a lamentar-me perquè una creació sublim -no parlo de qualsevol tipus de música- hagi quedat desvirtuada, adulterada -diria que degradada- pel fet de no emetre's en el context que l'obra demana. (¿Seria gaire diferent que a algú se li hagués acudit -o se li acudía algun dia- que per la megafonia corresponent s'havien de difondre poemes, per exemple?)
La llàstima és que si, a partir d'ara, no m'enrojoliré malsentint al vagó de rodalies un Vivaldi descontextualitzat, de moment hauré de seguir aguantant l'espontani de torn que -guitarra en una mà i platet de pidolaire en l'altra- es passeja de vagó en vagó (com ahir mateix, anant de Terrassa a Barcelona); o el "company/a" de "viatge" del seient del costat que, amo i senyor del seu MP3, no és capaç de discernir què és envair l'espai dels altres usuaris (com ahir mateix, en el viatge de tornada des de Barcelona). (I repeteixo el que em preguntava en un altre post respecte a estacions abandonades i a trens graffitejats: en un trajecte amb autocar es toleraria que algú s'instal.lés al passadís del vehicle a "cantar" o a tocar (no sé què... -a part dels nassos-)?



Enric
N7
N7
Entrades: 438

Entrada Autor: Enric » Diumenge 21/09/2008 19:08

Una vegada i ja fa uns anys, pujant a Sant Feliu cap Sants en una 440, el fil musical era diferent, el maquinista portaba possat música disco, extrany del tot pero cert també, la primera i única vegada que i escoltat música diferent del tostón que sempre possan, que fá que et quedis adormit en lloc de espabilarte, i amb aixó no vol dir que a vegades no escolti música clásica, pero amb un rodalies millor o no possar rés, tret de la informació de les estacions on vas passan, o alguna música no molt alta de volumen pero que per lo menys dongi una altre sensaçió de marxa. :P



Avatar de l’usuari
Alex_C4
N6
N6
Entrades: 317
Ubicació: Sant Sadurní d'Anoia
Contacta:

Entrada Autor: Alex_C4 » Dimarts 23/09/2008 3:35

Doncs jo celebro la noticia per mi era tot un incordi, no m'agrada la musica clasica no tinc perque empassarmela perque renfomentadif li vingui en gust, i a vegades estava baixa pero hi habia vegades que estava a tota ai carai! i ja no parlem de la punyetera canço del "na na na na na" com me la van rallar!! Mira que al principi vaig pensar, bueno una canço diferent! Pero la van machacar molt des del 2005 i ja n'estava fart.



visir_5713
N3
N3
Entrades: 34
Ubicació: 78704

Entrada Autor: visir_5713 » Dimarts 23/09/2008 20:49

Alex_C4 ha escrit:Doncs jo celebro la noticia per mi era tot un incordi, no m'agrada la musica clasica no tinc perque empassarmela perque renfomentadif li vingui en gust, i a vegades estava baixa pero hi habia vegades que estava a tota ai carai! i ja no parlem de la punyetera canço del "na na na na na" com me la van rallar!! Mira que al principi vaig pensar, bueno una canço diferent! Pero la van machacar molt des del 2005 i ja n'estava fart.
Tampoco estás obligado a viajar en tren ! :)

A partir de ahora, toda esta gente que no le gusta el hilo musical, dejará de cojer los ascensores que lo lleven ?
Ah no, que ir andando cansa. :D


Estación NO INCLUIDA en el trayecto.

Avatar de l’usuari
Alex_C4
N6
N6
Entrades: 317
Ubicació: Sant Sadurní d'Anoia
Contacta:

Entrada Autor: Alex_C4 » Dimarts 23/09/2008 21:44

visir_5713 ha escrit:Tampoco estás obligado a viajar en tren ! :)

A partir de ahora, toda esta gente que no le gusta el hilo musical, dejará de cojer los ascensores que lo lleven ?
Ah no, que ir andando cansa. :D
Els asensors també tenen fil musical? Home no em veig jo molt capaç de caminar 80 kilometres al día, Ei! Que et felicito sí tu si ;)



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dilluns 14/05/2018 9:13

¿No creéis que fuera genial que volviera el hilo musical, en estaciones y trenes, para calmar a los que tengan una mala conducta?

Si dicen que funcionó en el Tube londinense (artículo en inglés), ¿por qué no volverlo a probar?

El repertorio tendría que ser amplio para que no pase el efecto Catch my Disease. :)



Respon

Torna a “Material rodant ferroviari / Material rodante ferroviario”