TMB t’acosta al Nadal (friki?)

Simuladors de transport i conducció, col·leccionisme, modelisme, sèries de bitllets, jocs, etc.
Simuladores de transporte y conducción, coleccionismo, modelismo, series de billetes, juegos, etc.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

TMB t’acosta al Nadal (friki?)

Entrada Autor: metring » Dimecres 17/12/2008 19:32

No us perdeu aquest anunci, perquè està ple de fricades!!

TMB t’acosta al Nadal

Durant aquest mes de desembre i fins al proper dia 6 de gener, la nova campanya corporativa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) A Barcelona TMB és el que ens mou tindrà la seva versió nadalenca, TMB t’acosta al Nadal, per felicitar les festes a tots els ciutadans de Barcelona i de la seva àrea metropolitana des de l’autobús i el metro.

La campanya de Nadal 2008 es basa en un seguit d’accions especials i innovadores que pretenen cridar l’atenció de l’usuari. Entre d’altres, se simularan les clàssiques boles de Nadal a les voltes de l’andana de l’estació de Catalunya i es decorarà amb arbres de Nadal una de les dues andanes de l’antiga estació de Gaudí, entre les de Sagrada Família i Hospital de Sant Pau de la línia 5 de metro, en col·laboració amb la Fira de l’Avet d’Espinelves, la fundació Barcelona Comerç, JCDecaux, el Departament de Vialitat i la Direcció del Cicle de l’Aigua de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest mateix sentit, també s’aprofitaran les escales de sortida d’algunes estacions del metro i el passadís de Passeig de Gràcia per transmetre missatges nadalencs i en d’altres estacions s’instal·laran petites màquines que fabricaran neu artificial, de manera que els ciutadans que hi passegin a prop pugin gaudir de puntuals nevades. :x
Es podrà esquiar?
A més a més, es decoraran amb vinil les validadores d’algunes estacions amb la imatge del Tió, fent coincidir la boca del tronc amb la ranura per on s’introdueix el bitllet
Cagarà títols de transport gratis?
, així com també 10 autobusos lluminosos circularan decorats amb material reflector

Finalment, destacar la creació de la versió nadalenca de la cançó Get happy de l’espot de TMB sota el nom Get happy at Christmas, nadala que es difondrà a Canal Metro, a la web http://www.tmb.cat i a la megafonia de de zones comercials de la ciutat. Aquesta nadala es pot descarregar des d’aquesta mateixa pàgina web de l’empresa, des de la qual també es pot obtenir una versió específica per al to de mòbil.
No sé si us en adoneu, però això comença a semblar lo dels tricotadors aquests dels que parlo a Oci i Divertiments :riure


TMB Educa al Festival de la Infància

Com ja és habitual, TMB estarà present al Festival de la Infància (del 27 de desembre al 4 de gener al recinte firal de Montjuïc), on tindrà un espai propi, amb una superfície propera als 150 metres quadrats, dedicat a l’evolució històrica del transport públic, tant de tramvies com d’autobusos.
(Hi haurà el Dodge pintat!)
S’organitzaran també diverses activitats lúdiques i educatives perquè els més petits aprenguin a moure’s en transport públic d’una manera cívica i alhora divertida, a més de poder visitar un autobús històric. Aquestes activitats que es duran a terme a l’espai s’engloben dins del programa TMB Educa, un projecte que vincula TMB amb l’eduació en valors i vol expressar la seva voluntat educativa i la seva implicació amb la resta d’entitats que formen la xarxa educativa de Barcelona.

Col·laboració amb la campanya ‘Una joguina, una il·lusió’
Amb l’objectiu que cap nen es quedi sense joguina, TMB col·labora durant aquests dies amb la fundació Crecer Jugando, concretament promocionant la seva campanya de recollida per als nens de països del Tercer Món.

Amb aquestes i d’altres iniciatives, TMB vol ser present a tots els esdeveniments que es porten a terme a la ciutat de Barcelona i especialment en unes festes, com les de Nadal, tan entranyables per a tots.



oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Dimecres 17/12/2008 20:12

a L'andana de Passegi de Gràcia L2 direcció Paral.lel hi ha unes enganxines immenses vermelles a la paret que posa l'enegrama de sortida i al costat està escrit "Cap al Nadal". Encara no he anat cap aquella sortdia, un dia aniré e curiosejar. No estaria gens malament passar pel costat d'una d'aquestes màquines que fa neu jeje.


Salutacions,

Oriol

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 20/12/2008 19:55

Si us plau, si algú veu aquestes coses, que digui a on són, o que faci fotos, que això s'ha de veure!!!!!!!!



BCN2008
N8
N8
Entrades: 738

Entrada Autor: BCN2008 » Dilluns 22/12/2008 22:32

La estación fantasma de Gaudí sale de las tinieblas
Durante las fiestas de Navidad, TMB ha iluminado la estación Gaudí, una de las estaciones fantasma de la red suburbana. Los pasajeros de la Línia 5 la pueden ver de pasada entre las paradas del Hospital de Sant Pau y de la Sagrada Familia


Doncs sort que hi ha crisis, per que sino...
Per cert, en comptes de Gaudí podrien haver decorat Correus...



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 24/12/2008 21:23

TMB Educa al Festival de la Infància

Com ja és habitual, Transports Metropolitans de Barcelona estarà present al Festival de la Infància, que tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener al recinte firal de Montjuïc, on disposarà d’un espai propi, amb una superfície propera als 150 metres quadrats, dedicat a l’evolució històrica del transport públic, tant de tramvies com d’autobusos.

A l’estand de TMB es podrà visitar un autobús històric model Dodge i un mural en forma de puzle on cada cara dels cubs que el conformen tindrà una imatge i una referència a l’evolució del transport púbic. Concretament s’hi podrà veure la fotografia d’un tramvia de l’any 1872, un comboi de la línia transversal de metro del 1926, un autobús urbà Pegaso 6038 del 1980 i, finalment, un plànol de la xarxa del metro en l’actualitat.

S’organitzaran també diverses activitats lúdiques i educatives perquè els més petits aprenguin a moure’s en transport públic d’una manera cívica i alhora divertida, com ara l’actuació de la titella “El mag del bus”, el joc del puzle, la pilota saltadora i un taller de dibuix, en el qual els nens podran seure i pintar el mitjà de transport que més els agradi.
Imatge

Aquestes activitats s’engloben dins del programa TMB Educa, un projecte que vincula TMB amb l’educació en valors i vol expressar la seva voluntat educativa i la seva implicació amb la resta d’entitats que formen la xarxa educativa de Barcelona. Amb aquestes i d’altres iniciatives, TMB vol ser present a tots els esdeveniments de la ciutat de Barcelona, que es porten a terme durant les festes de Nadal.



Barcelona, 24 de desembre de 2008



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 26/12/2008 14:28

Concretament s’hi podrà veure [...] un plànol de la xarxa del metro en l’actualitat.
Tampoc estaria malament un plànol de la xarxa de metro del 2008 segons les previsions del 2001.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dissabte 27/12/2008 18:25

A Catalunya L3 hi ha una validadora-tio, que em fa un regal una mica desagradable, en comptes de donar-me un viatge, m'el descompta (serà garrepa aquest tio!).
A Passeig de Gràcia L2, hi ha una enganxina que posa cap al nadal.


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dilluns 16/11/2009 18:19

Aquesta és la primera notícia de TMB a on parla de la campanya de Nadal. Apart d'això, tornaran les validadores-tió, o les màquines de neu?
xD
http://www.tmb.cat/ca_ES/siterelated/no ... 0&idioma=C

TMB col·labora en la campanya ‘Una joguina, una il·lusió’

Amb l’objectiu que cap nen es quedi sense joguina, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) col·labora, un any més, amb la fundació Crecer Jugando, concretament promocionant la seva campanya de recollida per als nens de països del Tercer Món.

La campanya “Una joguina, una il·lusió”, que comença avui i finalitza el proper 10 de gener, té com a objectiu recaptar diners a partir de la venda de bolígrafs solidaris per a la fabricació de nous joguets, que s’enviaran als nens més desfavorits, seguint els criteris de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional.

TMB col·labora en la comunicació d'aquesta campanya a través de la col·locació de vinils a les guixetes de totes les estacions de la xarxa de metro i a les portes d’accés dels autobusos per donar ressò a aquesta iniciativa.

Barcelona, 16 de novembre de 2009



Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dilluns 16/11/2009 20:41

Jo vull fer snowboard a les escales d'Universitat! :)


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 24/11/2009 10:02

Això és d'ahir, però se'm havia escapat!!!! :)

Poso un extracte, la notícia sencera la trobareu a http://www.elperiodico.cat/default.asp? ... io_PK=1022

[...]RESERVAT PER ALS REIS / A més a més, del 10 de desembre al 6 de gener, TMB proposarà un conjunt d’accions lúdiques, entre les quals destaquen una pista de gel sintètica que s’instal·larà dins l’estació de metro d’Universitat, un taller de trineu a l’exterior de la mateixa plaça i seients reservats per als Reis Mags i Pare Noel als busos i metros, perquè puguin recuperar forces entre entrega i entrega :x :x :x .

Ara només falten els Power Rangers disfressats de reis, i ja la tenim liada :riure



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 29/11/2009 16:09

I no posen dipòsits de carbó perquè en donem als polítics? Si fossin en reproduccions de tènders, ja seria la repera...


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Diumenge 29/11/2009 18:00

metring ha escrit:seients reservats per als Reis Mags i Pare Noel als busos i metros[/b], perquè puguin recuperar forces entre entrega i entrega :x :x :x .

Ara només falten els Power Rangers disfressats de reis, i ja la tenim liada :riure
Lo dels seients reservats, va en conya?? :riure :riure


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Diumenge 29/11/2009 19:10

No, sembla que serà del tot cert!!! :P



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 10/12/2009 12:49

Ja teniu web nadalenca de TMB: http://www.nadal.tmb.cat/ , a on podeu fer postals personalitzades, activitats, etc. Per cert, diuen que des d'avui ja tenen en funcionament la pista de gel d'Universitat, algú l'ha vist?



Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Dijous 10/12/2009 14:57

M'agrada, com han deixat la web, i m'agrada molt la música! Aquest any s'ho han currat. I potser més que l'ajuntament l'any passat. Ara resulta que quan estem en crisi és quan més diners gasten? Potenciar el comerç? els comerciants serien feliços si en comptes d'il·luminació els repartissin els diners que es gasten. :)

El que no m'agrada és que la web no estigui en llengua catalana, no està en Català... està en Catalá.


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 10/12/2009 15:24

Mireu, mireu, video inclós. Fem trobada per patinar? (tot i que jo no en sé, pot arribar a ser còmic! :P ) :

http://www.btvnoticies.cat/2009/12/10/u ... niversitat

Una pista de patinatge a l’estació de plaça de la Universitat

Actualitzat el 10.12.2009 a les 13:52

L'estació de la plaça de la Universitat de la L2 de metro compta, a partir d'avui i fins al 6 de gener, amb una pista de patinatge. La instal·lació forma part de la campanya que ha engegat TMB per promoure l'ús del transport públic durant les festes de Nadal.

La pista de patinatge té 14 metres per 9 metres i està feta d’un material sintètic que fa que els patins llisquin com si es tractés de gel. Transports Metropolitans (TMB) oferirà préstec gratuït de patins, tot i que els usuaris que tinguin patins de gel propis també els podran fer servir. Els usuaris del metro podran fer servir la pista de patinatge -gratuïta, prèvia validació del bitllet- en uns horaris preestablerts.

Campanya corporativa

La instal·lació de la pista de gel forma part de la campanya ‘Aquest Nadal, tothom es mou amb TMB’ que l’empresa ha impulsat per felicitar les festes als usuaris i promoure l’ús del transport públic. Dins d’aquesta campanya, TMB també ha instal·lat un trineu il·luminat del Pare Noel on els més petits podran fer-se fotos que, després, estaran disponibles al web http://nadal.tmb.cat.

A més, del 2 al 5 de gener, a l’intercanviador de Diagonal hi haurà un patge reial que recollirà les cartes dels nens i nenes.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 10/12/2009 15:46

Lluita1714 ha escrit:El que no m'agrada és que la web no estigui en llengua catalana, no està en Català... està en Catalá.
La sensibilitat lingüística de TMB (com de qualsevol institució dominada pel PSC) és llegendària.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 18/12/2009 16:24

Aquí teniu fotos dels adhesius per a reservar els seients als reis i al Pare Noel :roll:
Fitxers adjunts
tmbreis.jpg
tmbreis.jpg (68.57 KiB) Visualitzat 8395 cops
tmb papanoel.jpg
tmb papanoel.jpg (67.85 KiB) Visualitzat 8396 cops



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 18/12/2009 16:31

Si hi hagués lavabos públics a TMB, ja sabríem quina seria l'etiqueta: "Seient reservat per al tió." :wc


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Lluita1714
N9
N9
Entrades: 1964
Ubicació: Aigüestoses

Entrada Autor: Lluita1714 » Divendres 18/12/2009 16:35

Jo, encara que reconec que no faig servir la tradició del tió, em sembla lleig que TMB no dediqui part de la seva campanya al tió. És una empresa pública catalana i com a tal ha de promoure la cultura catalana.


"El forense va donar un cop d’ull a les dues ratlles paral·leles, rovellades i cobertes de males herbes. «Crispadora paradoxa!», digué. «Aquesta via ha mort perquè el tren l’ha aixafada poc.»." Pere Calders.

Respon

Torna a “Oci i divertiments / Ocio y divertimentos”