Denúncia a dos revisors del Tram

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Denúncia a dos revisors del Tram

Entrada Autor: metring » Dissabte 10/01/2009 17:44

http://www.20minutos.es/noticia/442068/ ... n/tranvia/

Un discapacitado denuncia vejaciones de dos revisores del tranvía de Barcelona


* Asegura que fue zarandeado tras negarse a entregarles su tarjeta.
* La denuncia, la presentó el pasajero, de 28 años, acompañado de su padre y un abogado, el pasado 30 de diciembre.
* En un vídeo se puede ver cómo dos revisores le reducen por la fuerza.

Un pasajero del tranvía de Barcelona con una discapacidad psíquica ha denunciado ante los Mossos d'Esquadra haber sido maltratado y vejado por dos revisores a los que se negó a entregar su tarjeta y que le redujeron por la fuerza, incluso tirándole al suelo, para arrebatarle su documentación.

La denuncia, la presentó el pasajero, de 28 años, acompañado de su padre y un abogado, el pasado 30 de diciembre, el mismo día en que ocurrieron los hechos, parte de los cuales fueron grabados con teléfonos móviles y una cámara de vídeo por dos transeúntes y un vecino.
El hecho fue grabado por dos transeúntes y un vecino

En la grabación se puede ver cómo dos revisores reducen por la fuerza al pasajero, agarrándole por el cuello, en un andén de la parada Montesa de Esplugues de Llobregat (Barcelona), hasta inmovilizarlo en el suelo, y le arrebatan el bolsito que llevaba con el fin de hacerse con su cartera.

Uno de los revisores registra entonces la cartera del chico, Juan Manuel N., mientras el otro intenta impedir que se acerque a su compañero, situación que el pasajero vive con actitud muy nerviosa.

En otro momento de la grabación, se observa que el joven, con una discapacidad psíquica que le da derecho a viajar con tarjeta rosa, se la enseña a los inspectores, que al intentar arrebatársela de un manotazo enfurecen al chico, quien acaba pateando una papelera y golpeándose la cabeza contra un cristal.

Según consta en la denuncia presentada ante la policía, el joven viajaba en la línea T-2 del Trambaix la mañana del 30 de diciembre en dirección al centro de salud mental de Cornellà (Barcelona) donde habitualmente es atendido para, precisamente, obtener la documentación con la que renovar su carné rosa de los transportes públicos.

'Lo sacaron por el cuello'

Los hechos comenzaron cuando una revisora le pidió al chico su carné, que él accedió a mostrarle de buen grado, aunque se negó a entregárselo porque, aseguró, le habían advertido de que ese documento no debía dárselo nunca a nadie, de acuerdo con su relato a la policía.

Después de una serie de incidentes en torno a la tarjeta rosa, en el que intervinieron otros dos revisores, el joven logró escabullirse en la parada avenida Chile del tranvía pero fue localizado por estos mismos revisores en otro convoy, del que lo sacaron "violentamente por el cuello y por la fuerza", prosigue la denuncia.

Ya en el andén de la parada de Montesa de Esplugues, esos dos revisores lo tiraron al suelo, le golpearon en la cabeza con la máquina validadora de billetes y le quitaron la cartera para registrarla, según Juan Manuel N., que añadió que cuando les enseñó su tarjeta rosa los inspectores se la tiraron al suelo de un manotazo y la pisaron mientras lo humillaban riéndose de él, aunque el chico consiguió recuperarla.

El denunciante sostiene que insistió en que sufre una discapacidad intelectual por la que sigue tratamiento médico, a lo que uno de los revisores contestó: "Hay más locos fuera que dentro". El episodio acabó con la intervención de una patrulla de los Mossos, que alejaron del andén al denunciante y, tras tranquilizarle, le devolvieron la cartera, aún en manos de los revisores.

La empresa dice que sólo le retuvieron

La empresa Tram, que explota el servicio del tranvía, ha explicado que fueron los propios revisores los que avisaron a la policía y que se limitaron a retener al chico, que estaba "muy nervioso", cogiéndolo por su mochila en la parada de Esplugues para evitar que sufriera un accidente, ya que anteriormente en la estación de avenida Chile había huido por la calzada "poniendo en peligro su vida".

Según la compañía que gestiona el tranvía barcelonés, en ningún momento hubo un maltrato por parte de los inspectores, sino "un intento de retención para evitar un accidente grave dado su comportamiento en la parada de la avenida Chile". La empresa tiene constancia de esos hechos porque lo reseñaron los revisores en el parte de incidencias, pero no ha recibido la denuncia policial ni ninguna reclamación del pasajero.



Avatar de l’usuari
Rafa Monty
N6
N6
Entrades: 167
Ubicació: Próxima Estació: Vallparadís UPC

Entrada Autor: Rafa Monty » Dissabte 10/01/2009 19:29

Vergonyós. >:( >:( :nono


PER QUÉ LI DIUEN "BARCELONA SANTS" SI ESTÁ A TOCAR DE L' INFERN DE PROFUND?

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dissabte 10/01/2009 19:32

Rafa Monty ha escrit:Vergonyós. >:( >:( :nono
Ja fem judicis paral·lels? Algú que n'opina n'ha sigut testimoni? De moment, hi ha afirmació contra afirmació. Deixem que es dilucidi la veritat pels procediments reglats abans de precipitar-nos en dictaminar res.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

visir5704
N5
N5
Entrades: 155

Entrada Autor: visir5704 » Dissabte 10/01/2009 20:47

No es tracta de fer judicis paral·lels però tot i que es tracta d'un mitjà sensacionalista el que treu la notícia, amb les dades que s'han donat sembla que ens podem fer una idea de què va passar, l'agreujant és que fos cap a un disminuït psíquic que probablement tingués una mala reacció i descontrolada en una situació així i que els inspectors del Tram perdessin d'alguna manera els papers, el jutge ja veurà la versió de cadascú però em penso que aquí està força clar i les gravacions deixen força clars els fets, en qualsevol cas no sembla que hi hagi cap necessitat en un cas així de que entre dos agents s'hagi de reduir un individu d'aquestes característiques, més quan al capdevall i pel que fa a la feina d'aquests inspectors es tractava d'un viatger amb bitllet.

Sí diverses persones van tenir ocasió de gravar els fets, o part dels fets, desconec si les càmeres que porten els vehicles graven és perquè probablement la discussió fos molt acalorada.

I paro aquí perquè no sabem més dades dels fets que els que han aparegut a la notícia.


DIA CERRADO, este ordenador se apagará de forma AUTOMATICA a la hora establecida.

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dissabte 10/01/2009 21:11

Però els revisors tenen la potestat de reduir algú,sigui qui sigui i pel motiu que sigui? :|



Avatar de l’usuari
javi82
N6
N6
Entrades: 278
Ubicació: L'Hospitalet

Entrada Autor: javi82 » Dissabte 10/01/2009 21:35

A la web de El Periódico hi ha la notícia amb el vídeo gravat per un veí des de la seva finestra, q suposo q utilizaran com a prova, pq es veu com els dos vigilants redueixen a l'home i a més li obren la bossa q duia i agafen la seva cartera. I això no ho podria ni fer un policia sense una ordre judicial prèvia, així q se n'atenguin a les conseqüències judicials i dos més per a augmentar les llistes de l'atur... :roll:



oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Dissabte 10/01/2009 21:55

Acabo de veure el vídeo al TN i aquests vigilants deuen ser policies frustrats, perquè s'han passat molt. l'hi han tirat el bitllet a terra, i han reduït molt més a la força del necessari a un discapacitat que, poso en dubte que fès algo que no toca, però clar, com és inferior a ells, doncs a divertir-se un rato...
Per mi, gent com aquesta mereix anar a la presó igual que un assasí!


Salutacions,

Oriol

visir5704
N5
N5
Entrades: 155

Entrada Autor: visir5704 » Dissabte 10/01/2009 22:03

Acabo de veure les imatges primer a TV3 i ara aquestes al periodico, els agents del tram són com tot agent ferroviari agents de l'autoritat en l'exercici de les seves funcions, la seva funció és comprovar els bitllets en aquest cas i la seva validesa, per comprovar la validesa cal comprovar que s'hagin validat i comprovar l'identitat del titular, realment gran part dels documents no cal ni tocar-los a l'hora de comprovar-los em el cas d'un títol s'ha de llegir la banda magnètica i per això cal agafar-los, la normativa sempre parla d'ensenyar el bitllet en cap cas d'entregar-los, bé, sí que en parlen normatives antigues pensades en controls a les destinacions, en definitiva, tampoc és d'estranyar que el viatger es prengués l'indicació tan al peu de la lletra i més si li va donar el seu pare assessorat per un advocat.

Reduir a la persona ho poden fer, i retenir-la fins que vingui la policia, però en cas que es negui a identificar-se per això està la policia, no hi ha cap necessitat de realitzar-li cap tipus d'escorcoll per part dels agents del TRAM.

I per últim una contradicció amb la versió de TRAMMET, els agents no sembla que els preocupi en cap moment que el viatger envaeixi la calçada.


javi82 ha escrit:A la web de El Periódico hi ha la notícia amb el vídeo gravat per un veí des de la seva finestra, q suposo q utilizaran com a prova, pq es veu com els dos vigilants redueixen a l'home i a més li obren la bossa q duia i agafen la seva cartera. I això no ho podria ni fer un policia sense una ordre judicial prèvia, així q se n'atenguin a les conseqüències judicials i dos més per a augmentar les llistes de l'atur... :roll:


DIA CERRADO, este ordenador se apagará de forma AUTOMATICA a la hora establecida.

Avatar de l’usuari
Renfe451
N9
N9
Entrades: 1932
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Renfe451 » Dissabte 10/01/2009 23:43

Dic el mateix que en Rafa Monty, això es totalment una VERGONYA, espero que la empresa suspengui de sou i feina a aquests dos revisors, perquè el que han fet no em sembla gens bé i a més ho fan a una persona discapacitada, però que s'han pensat?? >:( :evil:


Salutacions



Avatar de l’usuari
sortrens
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: BARCELONA (Catalunya)

Entrada Autor: sortrens » Diumenge 11/01/2009 0:43

Penso que mai sabrem qui té la raó de les dues parts implicades per tal és el Jutge qui s'ha de pronunciar.


Salvem l'ESTACIÓ DE FRANÇA!!! En el cas de l’estació de França ens haurem de plantejar que fem. Una opció, no la única, és dedicar part de l’edifici a museu i la resta a serveis Ferroviaris de cada una de les linies de Suport a la Sagrera-Sants a l'EDF Servei Ferroviari!! Cal Millorar l'accés a la L4 Barceloneta i fer arribar la L8 FGC a l'estació de França i també adaptar vies UIC a l'Estació de França!!!

Avatar de l’usuari
Alex_C4
N6
N6
Entrades: 317
Ubicació: Sant Sadurní d'Anoia
Contacta:

Entrada Autor: Alex_C4 » Diumenge 11/01/2009 3:17

Queda clar amb el vídeo que va pasar es més els interventors no són de seguretat no son NINGU per reduir a ningun passatger y encara menys per registrarlo. Conec força bé als revisors del TRAM i sembla que els haguin seleccionat per casting són com els grisos. Venen repartint llenya (em refereixo a flexats) cap als negres i si no n'hi ha cap, cap els niñatus, no tenen ous de fer això a la mina on els gitanos es colen com si fos casa seva. Recalco, ELS REVISORS DEL TRAM SON COM ELS GRISOS, ho sé perque cada 2 per 3 mel's trobo i lo primer que fan es anar cap a mi (que consti que jo sempre porto el bitllet validat), o cap a un negre si mes aprop que jo.



visir5704
N5
N5
Entrades: 155

Entrada Autor: visir5704 » Diumenge 11/01/2009 10:58

Jo he agafat el TRAM moltes vegades i la meva impressió dels inspectors és exactament contrària a la teva, vegeu missatges anteriors.

Tampoc tenen dret a reduir a ningú per defensar-se si fos el cas?
Alex_C4 ha escrit:Queda clar amb el vídeo que va pasar es més els interventors no són de seguretat no son NINGU per reduir a ningun passatger y encara menys per registrarlo. Conec força bé als revisors del TRAM i sembla que els haguin seleccionat per casting són com els grisos. Venen repartint llenya (em refereixo a flexats) cap als negres i si no n'hi ha cap, cap els niñatus, no tenen ous de fer això a la mina on els gitanos es colen com si fos casa seva. Recalco, ELS REVISORS DEL TRAM SON COM ELS GRISOS, ho sé perque cada 2 per 3 mel's trobo i lo primer que fan es anar cap a mi (que consti que jo sempre porto el bitllet validat), o cap a un negre si mes aprop que jo.


DIA CERRADO, este ordenador se apagará de forma AUTOMATICA a la hora establecida.

MetroBCN
N6
N6
Entrades: 230
Ubicació: Hospitalet - Can Boixeres

Entrada Autor: MetroBCN » Diumenge 11/01/2009 15:55

Jo també le vist a TV3, i em sembla vergonyos. Si els inspectors no van cap als estrangers (cosa que deia el alex) o cap a nens amb pirsin i amb el ''flequillo'' cap a dalt. L'altre dia, vaig veure un revisor dient-li a una senyora que no portaba bitllet i a la parada seguent (L'Illa) la va tenir que sacarla del tram, i cuan ja el trambaix va en direcció Francesc Macià, (que arrenca), li diu un ispector al altre:
''La gent es vergonyosa, son uns maladucats, amb la maldita senyora aquesta...'' pero ho va dir ai, davant de tota la gent.
I, a lo de ''la gent es vergoyosa...'' ells no ho són a vegades?


http://www.trensim.com, el portal de trens y rutes per a simuladors de trens.

Avatar de l’usuari
Alex_C4
N6
N6
Entrades: 317
Ubicació: Sant Sadurní d'Anoia
Contacta:

Entrada Autor: Alex_C4 » Dimarts 13/01/2009 2:49

No, no, ells no s'han vist amenaçats, mira't el vídeo, aquesta gent venen amb molta prepotència, els han agafat fa 4 dies per netejar el tram i van del pal "anem a repartir" estic segur que d'aqui una temporada desepareixeràn fins que adalt decideixin tornar a escombrar el TRAM
visir5704 ha escrit:Jo he agafat el TRAM moltes vegades i la meva impressió dels inspectors és exactament contrària a la teva, vegeu missatges anteriors.

Tampoc tenen dret a reduir a ningú per defensar-se si fos el cas?



visir5704
N5
N5
Entrades: 155

Entrada Autor: visir5704 » Dimarts 13/01/2009 9:30

El que he volgut dir és que el que ha passat a mi em sembla una excepció, no m'agradaria que per una cosa d'aquestes l'empresa que més seriosament s'està prenent la lluita contra el frau deixés de fer-ho.
Alex_C4 ha escrit:No, no, ells no s'han vist amenaçats, mira't el vídeo, aquesta gent venen amb molta prepotència, els han agafat fa 4 dies per netejar el tram i van del pal "anem a repartir" estic segur que d'aqui una temporada desepareixeràn fins que adalt decideixin tornar a escombrar el TRAM
visir5704 ha escrit:Jo he agafat el TRAM moltes vegades i la meva impressió dels inspectors és exactament contrària a la teva, vegeu missatges anteriors.

Tampoc tenen dret a reduir a ningú per defensar-se si fos el cas?


DIA CERRADO, este ordenador se apagará de forma AUTOMATICA a la hora establecida.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 13/01/2009 20:10

http://www.elperiodico.com/default.asp? ... io_PK=1022

Unos 20 usuarios del tranvía han denunciado en los últimos meses maltratos de los revisores

• Los vigilantes agreden, amenazan y cobran extras, según el abogado de los denunciantes

EFE
BARCELONA

Una veintena de usuarios del Trambaix han presentado en los últimos meses denuncias en los juzgados de Barcelona por haber sido maltratados y vejados en este transporte público por parte de varios revisores y vigilantes de seguridad, igual que denunció el pasado fin de semana un discapacitado.

El abogado de esta veintena de denunciantes, Teo Moriche, ha explicado hoy en rueda de prensa en Barcelona que la Fiscalía del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) le ha recomendado que solicite a los juzgados que tengan casos similares abiertos que se inhiban a favor del que recibió la primera denuncia sobre agresiones en el Trambaix.

De esta manera, ha indicado Moriche, se unificarán los delitos, que podrían ser usurpación de funciones, ya que los vigilantes de seguridad aseguran a los usuarios que son "agentes de la autoridad", y contra la integridad de las personas, dado que hay numerosos casos de agresiones y amenazas, entre otros.

Ingresos extras

El abogado asegura que los vigilantes denunciados tienen una manera de actuar definida que les permite obtener unos ingresos extra aparte del sueldo con las multas que imponen a los pasajeros y las indemnizaciones que consiguen cuando denuncian a su vez ante los tribunales a los usuarios por supuestas agresiones.

Cuando los revisores solicitan el billete o pase a los usuarios y estos no lo llevan, les imponen una sanción de 20 euros de la cual no se recibía justificante hasta hace poco, ha afirmado el abogado. En el caso de que no se pague, estos revisores, que van acompañados de vigilantes de seguridad, piden la documentación personal a los pasajeros alegando que son agentes de la autoridad para presentar posteriormente una denuncia.

Si el usuario se niega a facilitarla o intenta marcharse, el abogado detalla que se inician entonces las agresiones, como golpes, en el caso del discapacitado, al que redujeron por la fuerza y tiraron al suelo, e incluso esposando al pasajero "díscolo", como le sucedió a Jorge Rubio.

Testimonio de víctimas

Según ha narrado hoy Rubio a los periodistas, dos vigilantes del Trambaix le impidieron validar su tarjeta T-10 poniendo una mano encima de la canceladora y le hicieron bajar del tranvía en el Pont d'Esplugues, donde lo esposaron ya en la calle. Como el pasajero reclamó la presencia de los Mossos d'Esquadra, la policía se presentó en el lugar y le trasladó a comisaría con las esposas del vigilante del tranvía todavía puestas. En la comisaría, los policías procedieron a identificarle, unos datos personales que, según Rubio, los Mossos facilitaron posteriormente a los vigilantes que, a su vez, le denunciaron por supuestas agresiones.

Otra de las denuncias presentadas es sobre los supuestos malos tratos que sufrieron un chico de 18 años y su pareja, una chica embarazada de 15, que también fueron agredidos, insultados, amenazados y coaccionados, además de detenerle a él de forma ilegal. Esta pareja, que residía en la misma calle de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) que uno de los presuntos agresores, ha debido dejar su domicilio y se ha trasladado temporalmente a Manresa (Bages) ante el acoso verbal que sufrían por parte de esta persona con frases como "ops!, te voy a arruinar la vida, a ti, a la ops! de tu madre y a tu hijo", se indica en la denuncia.

"Régimen de terror"

Dos de los vigilantes de seguridad de la empresa subcontratada para ejercer este trabajo tienen registradas más de 60 actuaciones judiciales solo en Barcelona capital por asuntos relacionados con el Trambaix, ha precisado el abogado. Teo Moriche, que ha asegurado que recibe amenazas desde que lleva este tema por parte de personas desconocidas, ha reclamado que acabe el "régimen de terror" que estos revisores y vigilantes han instalado entre los usuarios habituales del tranvía del Baix Llobregat.



visir5704
N5
N5
Entrades: 155

Entrada Autor: visir5704 » Dimarts 13/01/2009 23:52

La llei ferroviària de Catalunya sí que considera a tot el personal contractat per les empreses ferroviàries tan directa com indirectament com a agents de l'autoritat, val a dir però que això no vol dir que tinguin llicència per matar, també diu que s'ha de presentar el títold e transport al personal de l'empresa prestatària si li demanen, també obliga a atendre les indicacions dels cartells, empleats, entre d'altres.

A partir d'aquí, un vigilant de seguretat del Tram és un agent de l'autoritat, un vigilant del TRAM no pot demanar el bitllet, però sí que pot obligar-lo a validar en cas que no ho facis i en cas que el viatger es negui, invitar-lo a abandonar el tramvia o fer la corresponent denúncia, o també fer la corresponent denúncia directament sense donar oportunitat de penediment a l'infractor.

En el cas de FGC, podria posar tal com està redactada la llei un vigilant de seguretat al control de sortida, ja que si és automàtic aquest no cal que toqui cap bitllet, només li cal indicar als viatgers que segueixin les indicacions dels cartells i aquells que no ho facin siguin denunciats.

Més en concret, si s'han cobrat multes sense fer rebut, és una acusació molt greu, però correspon especialment a TRAMMET evitar aquestes situacions, hom podria pensar que aquests diners no van a TRAMMET.

En cas de necessitat de complicacions el procediment de la llei no és cap mena d'agressió, és avisar la policia.

No sabem exactament què ha passat però si hi ha fum, de tota manera aquesta situació ha de ser així des de fa poc temps.

Pel que fa al sobresou per les denúncies o multes, caldria saber si és veritat, no és descartable que es paguin fora de la nòmina, la notícia no deixar clar si és personal de seguretat qui s'encarrega de demanar els bitllets.


DIA CERRADO, este ordenador se apagará de forma AUTOMATICA a la hora establecida.

Avatar de l’usuari
Sky
N9
N9
Entrades: 1915
Ubicació: Lleida

Entrada Autor: Sky » Dissabte 12/09/2009 16:13

Avui han publicat això a El Periódico:

"Cinc vigilants del tramvia em van clavar una pallissa a Glòries després de no validar el meu bitllet"


Carta de [...], publicada avui a la secció Cartes dels Lectors d'EL PERIÓDICO.

El 7 de setembre, al sortir de la feina, vaig anar a la parada de Ca l’Aranyó, a la línia T-5 del tramvia del Besòs. Al pujar al tramvia em van trucar, em vaig despistar i parlant em vaig asseure sense validar el tiquet. Just llavors va venir l’interventor i va voler sancionar-me. Li vaig demanar que fos comprensiu, ja que duia a sobre la T-10. Em va fer baixar i jo, com que no estava d’acord amb la sanció, em vaig negar a donar-li la documentació. Llavors, en un segon, em vaig trobar a terra, amb cinc guàrdies de l’empresa Security Express a sobre clavant-me una pallissa a la Diagonal, davant de Glòries.

Mentre un m’agafava del coll, els altres em pegaven amb les botes militars i barres de defensa, i em van causar diverses contusions. També em van insultar, em van amenaçar i em van escopir. Un d’ells, fins i tot, m’exigia que no el mirés, ja que afirmava que ell era la llei. Si algú ho va veure, li agrairia que es posés en contacte amb mi trucant-me al telèfon 687 09 99 26.

http://www.elperiodico.cat/default.asp? ... io_PK=1006



Avatar de l’usuari
trensmat
N9
N9
Entrades: 1593
Ubicació: Mataró(R1 Nord) Algimia ciudad (C5 Nord) Valencia pintor Sorolla

Entrada Autor: trensmat » Dissabte 12/09/2009 16:22

Sky ha escrit:Avui han publicat això a El Periódico:

"Cinc vigilants del tramvia em van clavar una pallissa a Glòries després de no validar el meu bitllet"

• [...] busca testimonis de l'agressió, que va tenir lloc el 7 de setembre

Carta de [...], publicada avui a la secció Cartes dels Lectors d'EL PERIÓDICO.

El 7 de setembre, al sortir de la feina, vaig anar a la parada de Ca l’Aranyó, a la línia T-5 del tramvia del Besòs. Al pujar al tramvia em van trucar, em vaig despistar i parlant em vaig asseure sense validar el tiquet. Just llavors va venir l’interventor i va voler sancionar-me. Li vaig demanar que fos comprensiu, ja que duia a sobre la T-10. Em va fer baixar i jo, com que no estava d’acord amb la sanció, em vaig negar a donar-li la documentació. Llavors, en un segon, em vaig trobar a terra, amb cinc guàrdies de l’empresa Security Express a sobre clavant-me una pallissa a la Diagonal, davant de Glòries.

Mentre un m’agafava del coll, els altres em pegaven amb les botes militars i barres de defensa, i em van causar diverses contusions. També em van insultar, em van amenaçar i em van escopir. Un d’ells, fins i tot, m’exigia que no el mirés, ja que afirmava que ell era la llei. Si algú ho va veure, li agrairia que es posés en contacte amb mi trucant-me al telèfon [...].

http://www.elperiodico.cat/default.asp? ... io_PK=1006
Quina vergonya :emprenyat


http://www.flickr.com/photos/trensmat

A Tarragona i Lleida volem els mateixos serveis que Girona.
ImatgeImatge Imatge

Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Dissabte 12/09/2009 16:52

com vaig dir en un altre topic, aquestes coses s'han d'agafar amb pinçes.



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”