Viatjar en MD per trajectes de Rodalies

RENFE regionals i línies FGC de fora de l'àrea de Barcelona.
RENFE regionales y líneas FGC de fuera del área de Barcelona.
Respon
Avatar de l’usuari
Trenscat
N10
N10
Entrades: 2742
Ubicació: Terrassa-Estació del Nord
Contacta:

Viatjar en MD per trajectes de Rodalies

Entrada Autor: Trenscat » Dimecres 18/11/2009 8:44

Tinc un dubte sobre viatjar en trens de mitjana distància de tarifa "superior" (Catalunya Exprés, Regional Exprés i MD). Què passa si jo vull agafar un tren d'aquests per un trajecte per l'interior del nucli de rodalies? Em vendran a taquilla un bitllet d'aquesta tarifa per exemple Barcelona-St.Vicenç de Calders, Barcelona-St.Celoni o Barcelona-Maçanet a la taquilla o em diran que agafi un rodalies i punt? És que m'agradaria per exemple anar a St.Celoni en 449 i tornar però no sé si em vendran el bitllet o hi haig d'anar "obligatòriament" en Rodalies o en Regional pelat.



daneel
N5
N5
Entrades: 116
Ubicació: L'Hospitalet

Entrada Autor: daneel » Dimecres 18/11/2009 9:25

No veo por qué no han de venderte un billete de MD aunque sea dentro del núcleo de cercanias. Son servicios diferentes con su correspondiente coste.

Yo voy cada mañana en cercanias desde Sants a Sant Celoni, y mientras espero allí a un compañero de trabajo veo mucha gente que va a BCN en MD (449) con sus correspondientes billetes/abonos de MD o Catalunya Express.

Lo que si tienes es que decirlo en taquilla al adquirir el billete para que no te vendan uno de cercanias.



Avatar de l’usuari
Mortadel·lo
N9
N9
Entrades: 1381

Entrada Autor: Mortadel·lo » Dimecres 18/11/2009 10:01

i si puges a un MD amb un bitllet integrat, pots pagar-li al revisor la diferència de preu?


ES PELIGROSO ASOMARSE

David
N4
N4
Entrades: 59

Entrada Autor: David » Dimecres 18/11/2009 11:20

Et vendran el trajecte que vulguis fer en la tarifa corresponent de Regionals (Cat Express o MD+).

Jo de fet, fa un parell d'anys vaig anar en diverses ocasions a Sant Celoni amb bitllet i tarifa de Catalunya Express.



josep_serre
N9
N9
Entrades: 2158
Ubicació: Sant Cugat del Vallès/Tarragona
Contacta:

Entrada Autor: josep_serre » Dimecres 18/11/2009 12:10

No.
Mortadel·lo ha escrit:i si puges a un MD amb un bitllet integrat, pots pagar-li al revisor la diferència de preu?


Corren, corren pels carrers corren, bitllets d'Orion que s'esborren per a trens que no se'n van

Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dimecres 18/11/2009 13:42

Hola,

En la C2, el día 5 de noviembre hubo un incidente en Bellvitge, no sé si atropellamiento o algo similar... lo llamaban arrollamiento. Todos los trenes iban con retraso por la mañana y tenía que ir de Sants a Pg. de Gràcia. Lo que yo hice es coger el primer tren que pasó, un Cataluña Exprés que finalizaba su recorrido en la Estación de Francia, de categoría superior y sin haber marcado más que mi T-10.

No vi a ningún revisor ni esperaba verlo, pero lo que no iba a hacer es esperarme las horas muertas en Sants a que viniese un C2 cuando después de tres cuartos de hora no había venido ninguno. Supongo que de haber visto a un revisor antes de Pg. de Gracia le habría dicho que mi destino era EDF y le habría preguntado que si era necesario bajar en Pg. de Gracia a comprar otro billete. Como el tipo habría visto que de esa manera me jodería, se habría quedado contento por pensarse que me habría jorobado la mañana, y yo por supuesto habría bajado en mi estación, ¡sólo faltaría! y si no, pues a meterse en el WC sin cerrar el seguro para no encender la luz pero atrancando la puerta y a esperar la parada.

Y me subí a un Cataluña Exprés, como me hubiese subido a cualquier tipo de tren que hubiese parado en Pg. de Gracia, como si hubiese sido un mercancías con un poquito de espacio y algo donde agarrarse, mi prioridad era llegar a mi destino, no aprovecharme de un teórico servicio de categoría superior.

Encima de que te machacan a retrasos y a incidencias, ¿me van a prohibir también subirme a un regional o un Cataluña Exprés para hacer solamente el recorrido equivalente a una estación de cercanías?

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 18/11/2009 13:46

Yo lo encuentro bien. Eso sí, el dia del corte de la C2 Sud, cuando pasamos 1 ho ra y media parados en Garraf, nos dijeron que nos olvidáramos de llegar a Sants en el Euromed >:(



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dimecres 18/11/2009 13:53

Hola,

Te subes, y justo dentro te puede entrar un mareo o unas ganas terribles de entrar al servicio...

:roll:

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 18/11/2009 13:54

Hombre, si subo a diario a una 450 sucia y hecha polvo, y no me mareo, y entro allí...No colaría mucho :)



Avatar de l’usuari
Platanito
N9
N9
Entrades: 2396
Ubicació: La Bordurie

Entrada Autor: Platanito » Dimecres 18/11/2009 15:44

metring ha escrit:Hombre, si subo a diario a una 450 sucia y hecha polvo, y no me mareo, y entro allí...No colaría mucho :)
Y tanto que colaría! Con tanto espacio libre a tu alrededor y ese olor mezcla de jabón y plástico nuevo en lugar de la mélange de sudores propia de cercanías, seguro que te marearías bien rápido. Por no hablar de la velocidad.


Ne pas utiliser les strapontins aux heures d'affluence.

Avatar de l’usuari
Tony M. Nyphot
N6
N6
Entrades: 221

Entrada Autor: Tony M. Nyphot » Dimarts 24/11/2009 14:02

metring ha escrit:Yo lo encuentro bien. Eso sí, el dia del corte de la C2 Sud, cuando pasamos 1 ho ra y media parados en Garraf, nos dijeron que nos olvidáramos de llegar a Sants en el Euromed >:(
Per un moment posa't a la pell del viatger de l'Euromed.

Ell ha pagat un preu molt més alt i s'ha trobat igualment amb la incidència.
Ell no tindrà dret a cap indemnització i tu sí.

O sigui, una persona que ha pagat una reserva de seient ha d'acabar el viatge tard i baixant amb una multitud de gent, això si s'ha quedat al seu seient perquè com hagi anat a estirar les cames ja se'n pot oblidar d'acabar el viatge assegut, quan tota aquesta gent o bé no haurà pagat bitllet o els que sí ho hagin fet se'ls retornarà. Total, quan cinc minuts més tard pot sortir el vostre Rodalies.

Entenc que l'opinió és personal i en cap cas representa a l'administració del fòrum.


And now for something completely different...

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 24/11/2009 14:12

Clar, evidentment...Ara, no per ser de Rodalies, havien de deixar a la gent 1 hora i mitja enmig de Garraf, però be, espero que no torni a passar una cosa així.



Avatar de l’usuari
Tony M. Nyphot
N6
N6
Entrades: 221

Entrada Autor: Tony M. Nyphot » Dimarts 24/11/2009 15:25

metring ha escrit:Clar, evidentment...Ara, no per ser de Rodalies, havien de deixar a la gent 1 hora i mitja enmig de Garraf, però be, espero que no torni a passar una cosa així.
Ningú espera ni desitja, evidentment, arribar hora i mitja tard per culpa d'un atropellament mortal. Ara bé, no és que s'hagi fastiguejat només al passatge de Rodalies sinó a tothom per igual, i cal recordar també que la decisió del tall de via tan llarg la van prendre els Mossos d'Esquadra en contra de la voluntat d'Adif que volia mantenir una via lliure per descongestionar el col·lapse de trens.


And now for something completely different...

Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dimecres 25/11/2009 7:59

Hola,
Tony M. Nyphot ha escrit:Entenc que l'opinió és personal i en cap cas representa a l'administració del fòrum.
Lógicamente. Cuando quieras saber la opinión oficial del foro, dirígete a la sección "comunicados oficiales" del propio foro, para todo lo demás, cualquier comentario que escriba cualquiera de los administradores cuenta como si fuese la opinión de un usuario más como tú tal y como se indica en las normas que seguro ya conoces.

:ok

Y el del Euromed o servicio regional habrá pagado más, es verdad, pero generalmente estos servicios no se suelen suspender ni retrasar demasiado, lo normal y habitual cuando hay una incidencia que la sufrimos todos es suspender y eliminar circulaciones de cercanías con lo que la gente en las estaciones va viendo cómo pasan y pasan regionales, Euromeds y demás servicios de larga y media distancia y únicamente son los servicios de cercanías los que no pasan. Y eso ******* (también a título personal), ¿qué quieres que te diga? con lo que si yo veo eso en una estación, voy y me subo al primer tren que pase y que me deje en mi destino porque si hay una situación excepcional hay que tomar medidas excepcionales y lo primero que se ha de asegurar es la movilidad de las personas y si una incidencia hace que no circule un solo tren de cercanías pero sí los demás, esa incidencia ha de propiciar que se permita a los usuarios, primero que sepan lo que está pasando y luego que excepcionalmente puedan subirse y utilizar los servicios que normalmente no pueden utilizar con el único fin de llegar a destino.

Una vez terminada la incidencia y con todos los servicios operando normalmente, todo volvería a la normalidad, y también a título personal, no te preocupes que entonces cogería mi cercanías y no me subiría a un Euromed ni a un regional y nadie se tendría que preocupar por mi "ilegalidad".

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
Entrades: 3941
Facebook: https://www.facebook.com/RoadN152
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59
Contacta:

Entrada Autor: UT440_132M » Dimarts 06/07/2010 19:27

Tinc un dubte sobre un bitllet. Vull agafar un regional procedent de Portbou, cap a Pg. de Gràcia, a Granollers Centre. El meu dubte és si en aquest tren permeten els títols de rodalia, o pel contrari, haig de comprar un bitllet de regionals.
Gràcies per anticipat.


Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

https://www.youtube.com/c/N152a

oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Dimecres 07/07/2010 13:01

Els trens regionals en un principi no permeten ser utilitzats amb bitllets de rodalies, tal i com va recordant la megafonia quan arriben a l'estació. Tot i això, no sé si els trens que serveixen, dins el nucli de rodalies, com un rodalies, admeten els bitllets de rodalies (que seria el lògic), però el que tinc clar és que com a mínim els MD no l'admeten, i els Regionals tinc dubtes, algú t'aclarirà millor que jo ;)


Salutacions,

Oriol

Altaria_Trianilla
N7
N7
Entrades: 454
Ubicació: Sabadell ( Barcelona )
Contacta:

Entrada Autor: Altaria_Trianilla » Dijous 08/07/2010 11:34

oriolp13 ha escrit:Els trens regionals en un principi no permeten ser utilitzats amb bitllets de rodalies, tal i com va recordant la megafonia quan arriben a l'estació. Tot i això, no sé si els trens que serveixen, dins el nucli de rodalies, com un rodalies, admeten els bitllets de rodalies (que seria el lògic), però el que tinc clar és que com a mínim els MD no l'admeten, i els Regionals tinc dubtes, algú t'aclarirà millor que jo ;)
Crec que si és Regional (no exprés) o Delta si que admeten viatgers amb bitllets de rodalia dins el nucli. Si són MD, CEX o REX no n'admeten.


Imatge

Avatar de l’usuari
canalcole
N9
N9
Entrades: 2074
Facebook: XavierMartinezVidal
Ubicació: PENEDÈS
Contacta:

Entrada Autor: canalcole » Dijous 08/07/2010 12:36

És el que diu en Josep, però els "Delta" NO ho admeten. ;)
Uns exemples són el Reus de la tarda i que torna cap a Barna a la nit, o el Lleida matinal (que els diumenges pots fer un SVC-EDF amb bitllet de Rodalies, i fent de Rodalies, amb 448...). :P



Avatar de l’usuari
UT440_132M
N10
N10
Entrades: 3941
Facebook: https://www.facebook.com/RoadN152
Ubicació: Tona. C-17 s. 49/51 N152A KM. 59
Contacta:

Entrada Autor: UT440_132M » Dijous 08/07/2010 15:29

:ok Ja he resolt el dubte. Si que es pot en els regionals. Ho he demanat a la taquilla de Granollers Centre i he viatjat amb bitllet de Rodalies fins a Pg. de Gràcia, sense cap problema. ;)


Visiteu: http://www.youtube.es/rodaliesvicc3 - http://www.flickr.com/photos/ut440_132m

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial", Soci núm. 3

https://www.youtube.com/c/N152a

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Divendres 09/07/2010 12:05

canalcole ha escrit:És el que diu en Josep, però els "Delta" NO ho admeten. ;)
Fa anys que no exsiteixen els Delta. Els van convertir a Regionals, Regionals Expres, o Rodalies (C3).



Respon

Torna a “Ferrocarril a Catalunya / Ferrocarril en Cataluña”