Bitllets ATM amb descompte

Tot el que no es pugui englobar als apartats anteriors.
Todo lo que no se pueda englobar en los apartados anteriores.
Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Els que cobren sous per no fer res han dit

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 11/01/2012 22:29

Au, ja els han sotmès a la llei de l'omertà.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 12/01/2012 16:30

http://www.lamalla.cat/infolocal/area_b ... id=1009486

ERC dóna suport a la inclusió de publicitat als bitllets de TMB per abaratir-ne el preu

Amorós insta el Govern català a renegociar l'aportació estatal al transport públic de Catalunya davant el "greuge" respecte a Madrid

LAMALLA.CAT/XTVL-XN/EFE

El portaveu adjunt d'ERC, Oriol Amorós, ha qualificat de "dramàtic" per a moltes famílies l'increment d'un 12,1% de la T-10 i també s'ha mostrat favorable a la inclusió de publicitat per abaratir el preu dels títols de transport públic. Amorós ha fet al·lusió així a la iniciativa dels dos joves de crear una pàgina web en què es podien comprar bitllets més barats gràcies a la inclusió de publicitat. Tot i això, l'esmentat web ha deixat de funcionar aquest dimecres després d'una reunió que han mantingut els seus dos promotors amb els responsables de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM).

"No és cap molèstia per a ningú veure publicitat a la cartolina del bitllet si això li suposa un bitllet més barat", ha dit el portaveu adjunt de la formació independentista, qui ha afegit que "nosaltres estem a favor d'un ús raonable" dels mètodes publicitaris.

ERC insta el Govern català a renegociar l'aportació estatal
D'altra banda, ERC ha instat el Govern català a renegociar l'aportació estatal al transport públic de Catalunya davant el "greuge" que, segons aquest partit, pateixen els usuaris d'aquesta comunitat respecte a Madrid. Oriol Amorós ha informat que el seu partit ha presentat una proposta de resolució al Parlament en què, a més, insta l'executiu català a estudiar fórmules per abaratir els bitllets del transport públic amb la captació de patrocinis privats, la inclusió de publicitat o altres vies de finançament privat.

Amorós ha explicat que a Barcelona el 50% del cost del funcionament del transport públic l'aporten els usuaris via tarifa, mentre que el 50% restant prové dels pressupostos generals, la qual cosa deixa la capital catalana com a una de les ciutats europees on la contribució dels ciutadans és més elevada, ha apuntat. En canvi, ha dit el diputat d'ERC, l'aportació dels usuaris del transport públic de Madrid és del 40%, cosa que segons la seva opinió suposa una "greuge" i un "tracte discriminatori" cap als ciutadans de Barcelona. També ha criticat que enguany l'Estat aporti 112 milions d'euros al sistema de transport públic metropolità, davant els 180 milions que rebrà el de Madrid, ha apuntat.



fcuevas27

Entrada Autor: fcuevas27 » Dijous 12/01/2012 16:59

Vaig escoltar per la radio abans d'ahir que esta previst que a partir de febrer, la gent que esta apuntada al SOC, pot demanar la t-trimestre amb un 70% de descompte, o fins a, no me'n recordo ben be... heu vist mes info per alguna web, diari...?



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dijous 12/01/2012 17:03

Oh, han inventat la roda!

Això de que ara opinin sobre la idoneïtat vol dir que, en algun moment del temps, algú havia "decretat" l'el·liminació de la publicitat als títols de transport? Per què van deixar d'incloure-la? Potser perquè a l'època de les T2 -ja magnètiques-, encara amb publicitat, tot depenia de l'operador en qüestió -TMB, per exemple- i de la seva administració local, i en canvi amb el pas als títols integrats la qüestió va passar a dependre de l'ATM?


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 13/01/2012 20:12

http://www.lavanguardia.com/vida/201201 ... encia.html

El Ayuntamiento de Barcelona justifica el cierre de Promobilletes al no tener licencia


"La única que puede expedir los títulos es la propia empresa. No se puede revender", ha explicado Joaquim Forn

Vida | 13/01/2012 - 15:05h


Barcelona.- (EUROPA PRESS).- El primer teniente de alcalde de Barcelona y vicepresidente primero de la Autoridad del Transporte Metropolitano (ATM), Joaquim Forn, ha justificado el cierre de la web Promobilletes al afirmar que los dos ingenieros de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impulsores de la iniciativa no tenían licencia.

"Esta gente estaba haciendo una actividad para la cual no tenía ni licencia, porque la única que puede expedir los títulos es la propia empresa. No se puede revender", ha explicado Forn en declaraciones a la Ser recogidas por Europa Press.

Promobilletes, web ideada por Daniel Martínez y Guillem Mateos, ofrecía a los usuarios la posibilidad de comprar billetes T-10 de una zona con descuentos que iban desde el 10% hasta el 50%, pero ha suspendido temporalmente su actividad después de mantener el miércoles una reunión con la ATM, donde debía tratarse sobre la legalidad de la iniciativa.

El sistema se basa en que el coste del billete se reparte entre el usuario y una empresa privada, que sufraga parte del precio a cambio de publicidad. Hasta el momento, Martínez y Mateos estaban gestionando 100 pedidos -realizados desde el pasado viernes-, aunque Daniel ha explicado que la web recibe 10.000 visitas diarias y que el objetivo es realizar 5.000 envíos a la semana.



Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 13/01/2012 22:43

Oh, el "Govern dels Millors"! Algú els passa la mà per la cara i, sense ni tan sols guanyar-se'ls perquè la idea s'institucionalitzi, tanquen la paradeta, i aquí no ha passat res ni s'ha vist res. Com si no hagués existit mai.

Això sí, una colla d'impresentables sense escrúpols seguiran cobrant entre 20.000 i 32.000 euros per una cosa que la resta de mortals, amb una fracció ínfima dels seus ingressos, s'ha de pagar de la seva pròpia butxaca.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 16/02/2012 9:18

http://www.ara.cat/societat/Promobillet ... 35345.html

Promobilletes tornarà a oferir T-10 amb descompte a partir de la setmana que ve

Els responsables de la web la reobriran després d'assegurar-se que no cometen cap il·legalitat. Els descomptes seran d'entre el 10% i el 50%

ARA
Barcelona | Actualitzada el 16/02/2012 08:54


Promobilletes tornarà a funcionar a partir de dijous o divendres de la setmana que ve. Ho ha confirmat a 'El món a RAC1' Guillem Mateos, un dels dos fundadors de la pàgina que ofereix bitllets de transport públic amb descomptes d'entre el 10% i el 50% gràcies a l'aportació de patrocinadors que cobririen una part del preu.

Després de posar-se en funcionament a principis de gener, la web ha estat tancada durant un mes, arran d'una reunió amb representants de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Segons ha explicat Mateos, l'ATM els va plantejar "les inquietuds" que la iniciativa els provocava, i per aquest motiu els creadors de la pàgina van optar per "assessorar-se amb profunditat" per "estar segurs que no hi hauria cap problema, fer els ajustos pertinents i poder reobrir".

En aquest sentit, Mateos ha deixat clar que la pàgina "no comet cap il·legalitat", i que simplement s'han fet uns petits ajustos en el model evitar "les quatre coses que potser en algun moment haurien pogut plantejar algun dubte, i que tothom pogués quedar tranquil". Mateos, un jove enginyer, ha assegurat que "el concepte segueix sent el mateix", i que l'ATM no els ha demanat "res a canvi" de poder reobrir.

Pel que fa als patrocinadors, Mateos assegura que hi ha "bastants anunciants interessats", i que seran aquestes empreses les que, en funció del que estiguin disposades a oferir, determinaran el descompte exacte amb què es pot oferir cada lot de bitllets.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 24/02/2012 10:30

http://www.ara.cat/societat/ofereix-T-1 ... 34883.html

La web que ofereix la T-10 amb descompte reobre aquest divendres al migdia

Els responsables de la plataforma 'Promobilletes', que ara també utilitza el català, l'han reestructurat per fer-la més accessible i n'han revisat la legalitat. Els descomptes seran d'entre el 10% i el 50%

ARA | Actualitzada el 24/02/2012 09:58

Promobilletes tornarà a funcionar a partir d'aquest migdia de divendres. Concretament, la plataforma començarà a vendre bitllets de T-10 amb descompte a partir de les 12.00 hores. La pàgina reobre amb els ajustos tècnics per fer-la més accessible i amb la plena seguretat d'estar dins la legalitat. A més, oferirà la versió en català, una de les mancances més criticades en el seu moment. Així ho va avançar a l'ARA la setmana passada Guillem Mateos, un dels dos fundadors d'aquest portal, que ofereix bitllets de transport públic amb descomptes d'entre el 10% i el 50% gràcies a l'aportació de patrocinadors que cobririen una part del preu.

Després de posar-se en funcionament a principis de gener, la web ha estat tancada durant un mes, arran d'una reunió amb representants de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Segons ha explicat Mateos, l'ATM els va plantejar "els dubtes que els provocava la proposta", i per aquest motiu els creadors de la pàgina van optar per "buscar l'assessorament pertinent" per tal d'"estar segurs que no hi hauria inconvenients, fer els ajustos pertinents i poder reobrir".

Mateos ha deixat clar que "tot i que van sortir alguns comentaris de certes il·legalitats", no hi han trobat "cap problema d'aquesta mena". Segons ell, només s'han fet "uns quants ajustos tècnics" per poder assumir l'elevat nombre de visites que la pàgina va rebre durant els primers dies en què va estar en funcionament, a més de modificar lleugerament el model de funcionament i de traduir la pàgina al català. El concepte, però, "segueix sent el mateix".

La voluntat dels responsables de la pàgina, diu Mateos, és que tothom "s'hi senti còmode i en surti beneficiat". "ATM segueix percebent els mateixos diners pels bitllets, no fem cap cosa estranya i no suposem cap perjudici econòmic per a l'usuari", assenyala, i pronostica que "potser fins i tot es vendran més bitllets". Mateos afirma també que "si hi ha algun actor que en surt perjudicat", treballaran per resoldre-ho, però assegura que, per ara, no en tenen constància.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

França451
N9
N9
Entrades: 2227
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Divendres 24/02/2012 10:39

Mi hermano leyó hace días en una webb (que no consigo encontrar) una propuesta que hicieron en una webb. Consiste en que cuando en la Ttt10 te quede un viajee, cuando lo gastes, si sólo has usado uno o dos medios de transporte y te queda tiempo para completar la hora y cuartttto de trasbordoo, entregar tu tarjeta a otra persona que estté en otro medio de transporte distinto de los que has utilizado, para que use tu tarjeta, ahorrandose un viaje de la suya y aprovechando el tiempo restante de trasbordo que queda en el último viaje de la tuya.

Alguien ya había oído algo de esto?

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/02/06/ ... 79843.html

Ya enconttré la noticia!!!!!11 se llama la T11.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Divendres 24/02/2012 10:51

França451 ha escrit:Mi hermano leyó hace días en una webb (que no consigo encontrar) una propuesta que hicieron en una webb. Consiste en que cuando en la Ttt10 te quede un viajee, cuando lo gastes, si sólo has usado uno o dos medios de transporte y te queda tiempo para completar la hora y cuartttto de trasbordoo, entregar tu tarjeta a otra persona que estté en otro medio de transporte distinto de los que has utilizado, para que use tu tarjeta, ahorrandose un viaje de la suya y aprovechando el tiempo restante de trasbordo que queda en el último viaje de la tuya.

Alguien ya había oído algo de esto?

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/02/06/ ... 79843.html

Ya enconttré la noticia!!!!!11 se llama la T11.
De veritat, fa uns dies, que dobles les lletres, li passa rés al teu teclat?

I el tema de la "T11", en aquest mateix subfòrum, hi és el seu tema.


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 24/02/2012 10:52

França451 ha escrit:Alguien ya había oído algo de esto?
Sí.

Feu servir el cercador, que ja cansa haver-ho de recordar tantes vegades!


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui  
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 24/02/2012 16:55

http://www.ara.cat/societat/ofereix-T-1 ... 34883.html

Reobre la web de Promobilletes però continua sense oferir descomptes per a la T-10

La falta d'acord amb un patrocinador ajorna la iniciativa

ARA | Actualitzada el 24/02/2012 12:25

Promobilletes continua tancat. La plataforma que ofereix bitllets de transport públic amb descomptes d'entre el 10% i el 50%, gràcies a l'aportació de patrocinadors, havia de començar a vendre bitllets de T-10 a partir de les 12.00 hores. No obstant, en entrar-hi apareix un formulari per als usuaris que vulguin rebre un avís de l'obertura, que no especifiquen quan serà. Segons indiquen a la mateixa pàgina web els responsables de la iniciativa, la manca "d'acord" amb un dels "partners" seria la causa de l'ajornament. El web finalment inclou la versió en català, una de les mancances més criticades en el seu moment. De fet, així ho va avançar a l'ARA la setmana passada Guillem Mateos, un dels dos fundadors d'aquest portal. Així, poc després d'aquest migdia, la plataforma ha inclòs la pestanya que permet accedir a la informació en català.

Després de posar-se en funcionament a principis de gener, la web ha estat tancada durant un mes, arran d'una reunió amb representants de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Segons ha explicat Mateos, l'ATM els va plantejar "els dubtes que els provocava la proposta", i per aquest motiu els creadors de la pàgina van optar per "buscar l'assessorament pertinent" per tal d'"estar segurs que no hi hauria inconvenients, fer els ajustos pertinents i poder reobrir".

Mateos ha deixat clar que "tot i que van sortir alguns comentaris de certes il·legalitats", no hi han trobat "cap problema d'aquesta mena". Segons ell, només s'han fet "uns quants ajustos tècnics" per poder assumir l'elevat nombre de visites que la pàgina va rebre durant els primers dies en què va estar en funcionament, a més de modificar lleugerament el model de funcionament i de traduir la pàgina al català. El concepte, però, "segueix sent el mateix".

La voluntat dels responsables de la pàgina, diu Mateos, és que tothom "s'hi senti còmode i en surti beneficiat". "ATM segueix percebent els mateixos diners pels bitllets, no fem cap cosa estranya i no suposem cap perjudici econòmic per a l'usuari", assenyala, i pronostica que "potser fins i tot es vendran més bitllets". Mateos afirma també que "si hi ha algun actor que en surt perjudicat", treballaran per resoldre-ho, però assegura que, per ara, no en tenen constància.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

lithops
N6
N6
Entrades: 189
Ubicació: Sant Feliu de Codines

Entrada Autor: lithops » Divendres 24/02/2012 21:24

Guigui ha escrit:No obstant, en entrar-hi apareix un formulari per als usuaris que vulguin rebre un avís de l'obertura, que no especifiquen quan serà.
Per enviar un avís d'obertura només els hi cal una adreça de correu, per què demanen tantes dades? A més a més he d'acceptar unes condicions on se m'informa que aquestes dades passen a un fitxer informàtic de l'empresa, una empresa que de moment no ofereix res. No ho trobo seriós.

Salutacions
Josep Maria



Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Dissabte 25/02/2012 2:08

Ho vaig dir. Ho torno a dir i em reafirmo: aquesta pàgina web és una presa de pèl, no té cap ni peus, i el negoci que proposa no s'aguanta per enlloc. Evidentment que no hi ha acord amb els "partners", perquè el que els proposen és una aberració econòmica (invertir molts calers en una publicitat amb rendiment gairebé nul).

Però vaja, com que els mitjans de comunicació es deixen enganyar per la primera proposta populista que se'ls posa davant, encara seguim donant-li voltes al tema.

Al FTC també estem pensant de fer una nova web, on regalarem Mercedes Classe S a tot el que es registri, perquè tothom pugui tenir el seu propi cotxe oficial. Els cotxes els pagaran els patrocinadors, i a canvi els Mercedes portaran un adhesiu del patrocinador al maleter. Segur que tenim cua de "partners", i fins i tot "masters" del universo, per participar en aquest gran negoci.

Per favor...



Avatar de l’usuari
Platanito
N9
N9
Entrades: 2396
Ubicació: La Bordurie

Entrada Autor: Platanito » Dilluns 27/02/2012 9:30

wefer ha escrit:Al FTC també estem pensant de fer una nova web, on regalarem Mercedes Classe S a tot el que es registri, perquè tothom pugui tenir el seu propi cotxe oficial. Els cotxes els pagaran els patrocinadors, i a canvi els Mercedes portaran un adhesiu del patrocinador al maleter. Segur que tenim cua de "partners", i fins i tot "masters" del universo, per participar en aquest gran negoci.
No ho diguis gaire alt, que com et senti el Jordi Basté, l'Oltra o l'altra et trucaran en directe per entrevistar-te!


Ne pas utiliser les strapontins aux heures d'affluence.

Respon

Torna a “Transport en general / Transporte en general”