Guia d'horaris Docuferr

Serveis de RENFE fora de Catalunya i resta de companyies i països, així com temes ferroviaris sense ubicació geogràfica concreta.
Servicios de RENFE fuera de Cataluña y resto de compañías y paises, así como temas ferroviarios sin ubicación geográfica concreta.
Respon
Docuferr
N1
N1
Entrades: 3

Guia d'horaris Docuferr

Entrada Autor: Docuferr » Dissabte 22/07/2017 21:35

Bona nit.

Alguns potser recordeu la guia Docuferr, que va nàixer l'any 2010 gràcies a un grup d'aficionats. El seu objectiu era recopilar els horaris de tots els trens espanyols per poder consultar-los a un mateix lloc, cosa impossible des que Renfe va deixar de publicar les seues guies d'horaris i no els facilita a la web en format PDF. Lamentablement, la nostra guia va deixar de publicar-se per diversos motius.

Però ara hem tornat amb moltes ganes de treballar i a l'agost tornem a publicar-la. En un principi, s'actualitzarà mensualment. S'està treballant per inculir a les properes edicions horaris de més nuclis de rodalia, de FGC, de FGV i de SFM. Esperem no defraudar-vos. Si teniu cap consell o correcció no dubteu en comunicar-nos-ho.

Salutacions.



Docuferr
N1
N1
Entrades: 3

Entrada Autor: Docuferr » Dimarts 08/08/2017 9:57

Bon dia.

Ja hem publicat la primera edició de la guia. Podeu descarregar-la aquí. En aquesta primera edició hi ha els horaris de tots els trens de LD, internacionals, regionals, regionals de FEVE i els nuclis de rodalia de València i Murcia-Alacant. Estem treballant per incorporar més nuclis de rodalia, línies de FEVE i els ferrocarrils autonòmics (FGC, FGV...).

Com ja us vam dir, si detecteu qualsevol error us preguem que ens ho feu saber. I si voleu col·laborar en l'elaboració o aportar-hi fotografies, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu docuferr(a)gmail.com.

Esperem que la gaudiu i que us agrade.

Salutacions.



Docuferr
N1
N1
Entrades: 3

Entrada Autor: Docuferr » Dissabte 14/10/2017 20:03

Bona tarda.

A causa de diversos problemes que ens han sorgit als col·laboradors, el número de setembre no ha pogut ser publicat, però aquí teniu el d'octubre: http://docuferr.eu/wp-content/uploads/2 ... t-2017.pdf.

També us informem que hem decidit canviar la periodicitat de la publicació i ara la guia serà trimestral. Per tant, la pròxima edició serà publicada al desembre.

Si detecteu cap error no dubteu en comunicar-nos-el. I si algú vol col·laborar enviant fotografies o inclús treballar en l'edició, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de docuferr(a)gmail.com.

Salutacions.



Respon

Torna a “Ferrocarril en general”