Afectacions del coronavirus SARS-CoV-2 als transports

Tot el que no es pugui englobar als apartats anteriors.
Todo lo que no se pueda englobar en los apartados anteriores.
Respon
Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Re: Afectacions del coronavirus SARS-CoV-2 als transports

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dimarts 23/06/2020 9:23

A Catalunya van suspendre la venda de bitllets en taquilla a partir del 27 de març, i no sé si hi ha cap comunicat posterior per a revertir aquest (no l'he trobat):

http://rodalies.gencat.cat/web/.content ... uillas.pdf


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

Avatar de l’usuari
Ecomobisostrans
N10
N10
Entrades: 3713
Facebook: https://facebook.com/FerranVeganSpirit
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ecomobisostrans » Dimarts 23/06/2020 9:55

A Rodalies ja es venen bitllets, i ja es pot pagar també en efectiu, jo n'he comprat a Pl.Catalunya i a Premià de Mar.

Ara hi ha autobusos que ja obren per davant, el primer que vaig veure va ser diumenge un C30 Mataró->Vilassar de Dalt, i ahir un L72 i un L94. No sé si deu ser cosa de cada empresa o de cada conductor, com al metro, que ara van alguns amb la última porta bloquejada i per dins vallat amb cinta, i altres no.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 23/06/2020 10:44

https://www.lavanguardia.com/local/barc ... a-atm.html

Prórroga automática para los abonos dejados a medias

Las tarjetas de transporte mensuales y trimestrales serán compensadas por los días perdidos desde el estado de alarma

David Guerrero, Barcelona
23/06/2020 02:16 | Actualizado a 23/06/2020 08:53

Los abonos de transporte dejados a medias por el confinamiento son uno de esos elementos que nos recuerdan como la vida se paró de golpe de un día para otro. Los viajeros que se mueven con la T-casual (la antigua T-10) han podido retomar su uso como si no hubiera pasado nada en todas estas semanas, pero aquellos que utilizan la nueva T-Usual u otros abonos mensuales o trimestrales como la T-Jove han visto como expiraba la caducidad sin haberles podido sacar provecho.

La Autoritat del Transport Metropolità (ATM) insistió desde el primer día en que se guardasen las tarjetas y serían convenientemente compensadas cuando acabase el estado de alarma. Llegados a este punto, el sistema de compensación se activará a partir del próximo miércoles 1 de julio. Y será de una extrema facilidad para los viajeros, con una prórroga automática al validarlas, según el procedimiento al que ha tenido acceso La Vanguardia .

Los billetes caducados se renovarán al pasarlos por las máquinas validadoras de acceso al tren, metro o bus

De esta manera, todas las personas que estaban utilizando un título mensual y dejaron de hacerlo antes del 14 de marzo (el día que se declaró el estado de alarma), simplemente tendrán que pasar la tarjeta por las máquinas validadoras y automáticamente se les ampliará la caducidad por un período de días equivalentes al que le quedaba de vida útil. El sistema está preparado para hacer efectiva la prórroga en cualquiera de las máquinas en los accesos a los operadores de transporte del área de Barcelona (TMB, Rodalies, FGC, Tram y autobuses metropolitanos).

Un poco más complejo será para aquellos que utilizaron las tarjetas después del 14 de marzo. En este caso deberán hacer una solicitud a través de una página web que se creará expresamente para ello, aportando la información requerida de manera telemática. En caso de ser aceptada la reclamación, el usuario podrá recoger una nueva tarjeta con el periodo de validez que corresponda en las oficinas de atención al cliente de los operadores cuando reabran sus puertas.

En un primer momento estaba previsto hacer en dependencias como los puntos TMB todo el trámite de compensación, pero finalmente se ha optado por la vía telemática para evitar posibles colas y aglomeraciones innecesarias en el momento actual.

La compensación de los abonos caducados abarca un periodo en el que estaba previsto desplegar la T-Mobilitat, la tarjeta sin contacto y personal que permitiría hacer estas devoluciones de una manera mucho más automatizada y rápida. El mes de abril se vio superado por las circunstancias globales y ahora se trabaja en un nuevo calendario de despliegue que es toda una incógnita.



Avatar de l’usuari
Renfe445  
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dimarts 23/06/2020 11:33

Me parece bien. Y los que han comprado un abono y no lo han estrenado todavía no pasa nada porque los días empiezan a contarse a partir de la primera validación!



marciruelos
N5
N5
Entrades: 84
Facebook: facebook.com/marciruelos
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: marciruelos » Dimarts 23/06/2020 18:14

Jo tinc bitllets de devolució xpress. Algú sap si tb serviran?



França451
N9
N9
Entrades: 2227
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Dissabte 27/06/2020 18:48

(......................)
França451 l’ha editat per darrera vegada el dia: Diumenge 28/06/2020 12:57, en total s’ha editat 1 vegada.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 27/06/2020 21:29

En serio, o nos centramos en tema transporte, o empezaré a pasar la escoba y a borrar mensajes que no tienen relación.



França451
N9
N9
Entrades: 2227
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Diumenge 28/06/2020 1:04

(..............................)
França451 l’ha editat per darrera vegada el dia: Diumenge 28/06/2020 12:57, en total s’ha editat 1 vegada.


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Diumenge 28/06/2020 11:15

França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
María José, si también lo dices por mí, he mencionado de pasada unos cuantos, pero ya que hay que puntualizar, puntualizamos:

FGC, servicio "hasta las 23 horas". He estado investigando y de Lunes a Jueves, el servicio finaliza a las 00:00 horas, viernes, mantienen el horario de los jueves, y el sábado y el domingo, el servicio finaliza a las 23, última salida del S2 a las 22:45 y S1 a las 23. se mantiene la supresión de la L12 hasta el 4 de julio y la lanzadera Gràcia-Tibidabo de la L7 sigue funcionando recortada hasta Gràcia con el horario actual (que desconozco cuál es).

Respecto a la L12 se anuncia que el 4 de julio volverá a su horario habitual antes de marzo de 2020 (incluyendo servicios de viernes y sábados hasta las 2), pero no especifica si el resto de líneas recuperan o no el servicio nocturno. Por supuesto, excepto la mitad del primer párrafo, el resto lo he visto en las estaciones, nada de eso decía la web, al menos hasta esta mediodía.
Has parat a pensar que potser no hi havia pas cap tipus de demanda fins fa dos dies a aquelles hores, i d'aquí la disminució horària? Que aquí hem passat de la Fase 2 a "res" molt poc temps. I potser ha calgut quadrar personal entre el disponible (que segurament a FGC, i a la resta d'empreses de transport no és del 100% per motius més que obvis. Entenc que treballadors que estiguin dins un grup de risc no treballaran de cara al públic encara, altres que s'hagin agafat vacances, gent que encara estigués en quarantena, etc).

I epa, no se, són pensaments.
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
Renfe: desde hace unos días ha recuperado el 100% de sus servicios en las líneas R1, R2, R3 y R4 y recientemente también en las líneas Regionales R11, R12, R13, R14, R15 y R16. (Imagino que también la R17).
Sin embargo, mantiene la supresión de la R7, la frecuencia del 50% de la R8 y siguen sin funcionar la RT1, RT2 y RG1, o dicho de otro modo, siguen suprimidos las Rodalies de Tarragona y Girona y la línea transversal de la provincia de Barcelona funciona poco y mal. Total, ya que la UAB sigue cerrada, para dar servicio a los descampados de Rubí y Sant Cugat, que se cojan alternativas. ¿Para qué mantener una línea inservible? Ni se han preocupado por ella durante 9 años, van a hacerlo ahora...
Des de fa uns anys, la R7 no fa servei quan la UAB està tancada (nadal i estiu), pel que no entenc la queixa.

Sobre la resta, d'acord potser caldria revisar-ho i preocupar-se per unes línies tan mal plantejades que, probablement ara no saben si tornar-les a fer funcionar per a seguir movent ferro o no. I no justifico que estiguin sense servei, però potser la seva no obertura aflora un problema força obvi més enllà de la COVID o no.

Temps al temps, i caldria veure quina és la demanda dels serveis regionals (ara que s'acaben de posar ja al 100%) per a veure si es tornen als números anteriors o no, i imagino que compensi fer funcionar a la resta. Es que de veritat, hi ha tants condicionants que....
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
TMB: Recupera sus frecuencias de antes, pero... En los autobuses se sigue entrando por las puertas centrales.
I on és el problema? Si els conductors se senten millor així, doncs que així es quedi durant un temps.
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
Hay unos desvíos absurdos los sábados, domingos y festivos que no entiende ni su abuela: se cortan calles, pero en un sólo sentido, pudiéndose circular en sentido contrario, por lo que te encuentras aberraciones como que en la D50 puedes llegar a la Plaza de Virrey Amat sentido Paralel, pero sentido Ciutat Meridiana, lo más cerca que te deja el bus es Arnau d'Oms, o la Plaza de las Madres de la Plaza de Mayo. Por la zona de Sagrada Família, los dos sentidos de la línea cambian yendo uno por Lepanto y otro por Sicilia. Al ladito uno del otro, vamos. Y por supuesto, si encuentran parada en su recorrido, pararán, si no, te irás directo al quinto pino. El motivo es evitar el Paseo San Juan, que se peatonaliza en ambos sentidos. El 19 también se desvía, pero para variar y liar más la perra, va por un recorrido diferente al D50 pudiendo hacer lo mismo.

Peor es el caso de la V19: desde arc de Triomf, va directo sin paradas hasta la Plaza de Alfons X, al comienzo de la calle Praga. Sólo hay una parada intermedia: Gran Vía-Roger de Flor, y ésta, porque por allí para el 54, que si no, ni eso.
La 47 que ya de por sí daba más vueltas que el 36 es la otra candidata para perderse por la ciudad: casi ninguna parte de su recorrido coincide con lo que hacía en marzo de 2020.
Al H2 sentido Trinitat Nova, le hacen subir por Horta, como la V25 y luego por la Ronda de Dalt, como el H4 hasta el Mercat de la Guineueta, donde recupera su recorrido habitual. La V27 se desvía, no sé por dónde, y la vemos pasar por Llucmajor y el Passeig de Valldaura, acompañando a la 47. La V29 se mete a Felipe II para eludir la calle Escocia y el H6 lo mandan nada menos que a La Sagrera porque desde Maragall no tiene forma de llegar ni a Fabra i Puig ni a Onze de Setembre, por lo que lo ponen a callejear por el Congrés para ponerle el final en la zona de La Sagrera, desde donde va directo a la Ronda Guinardó sin paradas volviendo a dar el tour por el barrio del Congrés.

Líneas como la V17, V15 y 47 se meten por la Estación de Francia dándose casos como la V17 que recupera una parte del antiguo trazado de la 39. Líneas como la 122 suprimen algo así como el 60% de su recorrido entero. Las áreas de intercanvi se convierten en inexistentes, en muchos casos, en tramos donde no deberían pasar buses, suprimen unos pero mantienen otros, caso de la Avinguda dels quinze, donde pasan líneas como la D40 o D50, pero no pasa el H6.

Me fijé en una particularidad en la V23: desde hace no sé cuánto tiempo, en su tramo sur la hacen ir por la An¡vinguda de Icária y suprimen la parada de la playa en la Ronda del Litoral. Desconozco el motivo y cuándo se realizó esto, pero si el objetivo era eliminar el paso por la playa, no entiendo por qué mantienen este hecho en líneas como la V29 que sí llega hasta la Avinguda Litoral.
Probablement l'únic punt amb el que puc estar d'acord. Certament els talls i desviaments per als busos a dia d'avui no sembla (ja que no en saps els motius) que tinguin molt de sentit. També és cert que tot això va agafar en un moment en el que la demanda del bus en dissabtes i festius era molt pobre, i es recomanava que no l'utilitzessis llevat de causa de força major.

Segurament podem pensar que els canvis aquests es van pensar també en que serien reversibles un cop acabada la fase 3, però no està sent així, pel que sí que penso que caldria estudiar-los millor, i plantar les parades provisionals necessàries i uns recorreguts oficials per al cap de setmana.

També he de dir que l'aplicació de l'AMB sí que te els recorreguts i parades actualitzats en cap de setmana (fins i tot, pas del proper bus). Que jo vaig aprofitar-ho per agafar un V17 l'altre dia fora de la seva ruta habitual.
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
En el metro parece que funciona el 100% del servicio, pero las puertas inicial y final siguen sin abrirse en los trenes. No me he fijado en las frecuencias de líneas como la 9, 10 y 11, pero no me extrañaría que siguieran con recortes.
Jo pel que m'he estat fixant, als 3000, 2000 i 4000 els hi han tret la prohibició. Tot i que ignoro quan, ja que recentment he pogut fer algun que altre viatge amb metro després de 3 mesos, i la primera setmana de confianement, en la que encara havia de baixar a treballar, tots els trens sense excepció ho portaven.

Sí que he vist que als 5000 i 6000 es manté. Igual que amb la resta, no en se els motius, però vaja, segurament el fet de que algú pugui estossegar-li al clatell de treballador entre la reixa de la porta és motiu suficient com per tenir aïllada la zona de la primera porta fins a nova ordre.
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
Lo de las ventas de billetes es un choteo propio de Cruz y Raya o de los chistes de Eugenio: en unos sitios se permite, en otros no, en otros se puede comprar el billete sencillo por internet, como en TMB, de un día para otro cambian todo sin aviso previo, como por ejemplo los horarios de FGC y tienes que averiguar cuándo va a pasar el tren o el bus de turno, porque cada día es una película distinta... muchas veces al margen de que el gobierno cambie o no de fase. Google no coincide absolutamente en nada con la realidad y las paradas muchas veces tampoco indican la hora de paso real, o para evitar precisamente errores, las apagan directamente.Tanto internet, tanta tecnología y tanta gaita para que llegue una situación como la que estamos viviendo, donde cada día es una historia diferente, y nadie, ninguna compañía de transporte sea capaz con todo su despliegue tecnológico y cibernético, de acertar una mísera hora de paso de un servicio. Que no es un examen final de segundo de bachiller de matemáticas: es simplemente contar las balizas o la señal que emite un bus o un tren funcionando por una línea. Vale que algún bus tenga la baliza estropeada y los paneles no detecten su paso, pero que dejen las pantallas en negro porque no pueden detectar el paso de los buses que no se corresponde con el horario impreso, o dicho horario ha cambiado, me parece demasiado. Si internet puede decirle a mi móvil cuándo va a pasar el 7 por Mercado Central, el sistema electrónico de la parada puede también detectarlo por el mismo canal. Y del mismo modo que si la parada no lo detecta por baliza estropeada, mi móvil tampoco debería, salvo que cuente que según los horarios, a esa hora pasa esa línea porque lo dice un papel y no por la señal que emita o no dicho bus.
Sobre els bitllets, a cada operador fan el que han pogut amb els recursos que han tingut disponibles. Uns han trigat més, altres menys, uns d'una manera, i d'altres una altre per ajustar-se a les seves necessitats. No cal donar-li tantes voltes.

Sobre horaris, no se tu, però si vas al cercador d'horaris a FGC o Rodalies tens els horaris totalment actualitzats, sense cap tipus de trampa. No entenc la queixa, les dades han estat a la teva disposició sempre.

Les dades a Google ja depenen d'altres coses i serveis. I juraria que Google el que fa és oferir els horaris teòrics proporcionats pels operadors, i no els reals (potser llevat del bus), o així era abans vaja. No utilitzo mai serveis de tercers quan pots anar directament a la font de la informació de forma fàcil i pràctica.

Sobre el temps del bus, doncs jo desconec si tota l'arquitectura que hi ha al darrere al final és una cosa tant senzilleta com aquesta, i desconec també els motius pel que no ha estat funcionant correctament. No obstant, també penso que per exemple, el senyal del bus no deu anar tant per la distància a x parada, si no per els càlculs establerts de temps de recorregut entre cada parada. Entenc que si les línies fan recorreguts fora dels previstos, llevat no actualitzin el sistema, aquest es torna inútil. Com calcules el temps si no saps quin recorregut i parades fa? S'entén oi?

Però ep, això és parlar per parlar, tampoc sabem quines casuístiques hi ha hagut al darrere.
França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 1:04
Volviendo al tema, hay muchas más cosas aparte de lo indicado, parece que cada compañía de bus/tren/metro ha adoptado sus propias medidas a libre albedrío sin tener en cuenta absolutamente en nada, ni la afluencia de personas al transporte, ni las aglomeraciones, ni las necesidades. Simplemente se han ceñido un poco de forma aproximada a las distintas fases y luego cada compañía ha hecho lo que le ha dado la real gana, y por eso en unas compañías el servicio funciona al 100% y en otras al 60% y en unos sitios se entra por delante, y en otros por detrás. El conjunto de todo ha provocado que la gente se cabree por la falta de respeto al usuario en todos los sentidos, y que todo el mundo adopte la actitud de coger el coche privado, tenga necesidad o no de desplazarse, sencillamente porque consideran el transporte público como un pitorreo y un insulto.
Què passa, es que totes han de funcionar igual per a estar contents? Quin problema hi ha en que TMB et digui que entris per la segona porta, i pels motius que sigui ara Tusgsal et digui que pots per la primera? Realment la gent deixarà d'utilitzar el TP perquè no pot entrar per la primera porta? Que de fet, a Tsugsal encara s'entrava per la segona fins fa no gaire, pel que dius, intueixo que potser l'AMB els hi ha dit als operadors que ja poden fer-ho per les primeres. (O potser Tusgsal ha posat una altre protecció com un vidre entre el passadís i la zona del conductor, i això els hi permet obrir per la primera si així ho volen).

I et vull fer una reflexió, el virus "l'hem passat tots", ja que tots, treballadors i usuaris formem part d'aquesta societat. I el servei de transport públic el realitzen les persones, i per tant, penso que és complicat exigir el servei que t'agradaria quan probablement (a totes les empreses) aquests dies no tot el personal pot incorporar-se a la feina ja que els posaria en risc, quan potser hi ha persones que en el seu dia el confinament els va agafar en un altre lloc i no han pogut tornar fins fa no gaire, quan potser hi ha hagut casos de treballadors que s'han passat setmanes a l'hospital, o ves, d'altres potser ja ni hi són entre nosaltres. I segurament molts d'altres han hagut d'agafar la baixa per cuidar a un familiar, o d'altres que tot i que no els hi ha passat res, han hagut de quedar-se a casa per una possible transmissió d'algú proper. Entre molts altres casos que no sabem. Es que potser Renfe o empreses de busos no tenen el 100% de la plantilla, i prefereix oferir un 100% del servei en aquelles línies que són molt més importants i tu aquí traient la bilis sense tenir punyetera idea de la realitat.

Es que realment, ja n'hi ha prou si-us-plau de fer comentaris amb un alt nivell d'indignació quan segurament la mobilitat obligada de tots està decentment coberta dins els recursos que hi ha a dia d'avui. Aquí per ara no se li ha pres el pèl a ningú, en tot cas la vida a alguns, i part de la seva salut a molts d'altres, així que la situació és prou seriosa com per pensar una mica abans d'indignar-se i veure "semejante ataque al transporte público" i altres fantasmades on no n'hi ha. Si de cas, d'aquí a uns mesos, si s'ha recuperat tot, en podrem parlar.

I ja és la darrera vegada que dedicaré mig matí a un altre post teu de bilis. Com se t'ha dit molts cops, cenyeix-te al tema del fil si-us-plau. No cal treure la biblia per exposar un problema, ni repetir-se cinquanta vegades farà canviar d'opinió a la resta dels usuaris, ja sabem el que t'agrada i el que no, no fa falta que ens ho recordis a cada missatge. Potser has d'escriure menys i pensar més en el que escrius, de veritat.

I al proper descarrilament per part teva, com ja se t'ha advertit prèviament i has passat olímpicament, passarem l'escombra. Serveixi això de darrer avís.

Fins aquí aquest episodi. Ara, la resta i tu, si-us-plau.

:topic


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Diumenge 28/06/2020 12:55

Ningú no ho hagués dit millor que tú, Miquel, has estat excel·lent exposant el què molts pensem :plas



França451
N9
N9
Entrades: 2227
Facebook: Mikel Eric Redondo Santoyo (Pluma de Hierro)
Ubicació: Tota TUS excepte: 11,80,23
Contacta:

Entrada Autor: França451 » Diumenge 28/06/2020 13:01

Miquel ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 11:15


Fins aquí aquest episodi. Ara, la resta i tu, si-us-plau.

:topic
(No se preocupe, en algunos sitios he aprendido que quand seguis Galileo, no fes entrar en raò a l'Inquisiciò, i facil-lital-les la feina...)

(Nota, aquest missatge només estará el temps considerat de arribar, després tam bé será passat per l' :escoba )


Los tiempos de Calígula se van acabando... Según la Historia, en el 41 vino Claudio. Vamos a ver si es verdad. Al menos para una parte...

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Diumenge 28/06/2020 16:06

França451 ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 13:01
Miquel ha escrit:
Diumenge 28/06/2020 11:15


Fins aquí aquest episodi. Ara, la resta i tu, si-us-plau.

:topic
(No se preocupe, en algunos sitios he aprendido que quand seguis Galileo, no fes entrar en raò a l'Inquisiciò, i facil-lital-les la feina...)

(Nota, aquest missatge només estará el temps considerat de arribar, després tam bé será passat per l' :escoba )
Aquí no som la inquisició, de fet... tot el contrari? oi? Quan els usuaris es desvien del tema, cridem per encarrilar-lo de nou, si s'ha generat un debat interessant, fins i tot ajuntem o separem els fils o movem els missatges. I alguns cops fins i tot no diem res esperant que vosaltres sols torneu al tema (com passa molts cops). Per tant, aquí no ens mengem a ningú quan de forma sana, puntual, respectuosa i interessant ens desviem del tema. Tot sigui per enriquir les converses i passar una bona estona. (que d'això és tracta) Alguns cops hem hagut d'esborrar missatges, i ep, el 99% dels cops allò queda com una anècdota i prou.

Ara bé, una cosa és donar-te la ma, i l'altre que te n'ha aprofitis. Hem estat molt pacients amb els teus comentaris, pocs cops te'ls hem censurat tot i que força d'ells en tenien molts motius. Ets a l'únic que se li crida l'atenció en 3 de cada 4 missatges que fas. Probablement la patinada de comentari sobre el ramal de les aigües de fa uns dies ja havia d'haver estat motiu de fer-te (tornar-te a fer de fet) alguna advertència més clara, així per citar un cas recent. Penso que tots estem tenint amb tu una paciència que no valores prou, ja no només nosaltres t'hem dit molts cops que et moderis, si no que també t'ho han dit altres usuaris, i dona gràcies que de tant en tant, després d'alguna de les teves biblies algú encara interacciona. I al tanto, no estic dient que la teva opinió no tingui validesa (de fet, jo personalment concordo amb coses de les que dius, i no passa res), només insistim en que les formes en les que les exposes (contingut, longitud, duresa -arribant al punt de desqualificacions en alguns casos-, sortides de tema) no són les correctes, ni les necessàries per a tenir una conversa sana en un fòrum d'internet, sigui del tema que sigui.

Per tant, penso que no et pots queixar pas d'aquesta """inquisició""" que t'ha estat donant fins ara una màniga molt ample amb l'esperança de que amb el temps, poguessis moderar-te en la forma d'expressar les teves opinions (igual de vàlides que la resta).

El que ja no tolerarem es que t'estiguem advertint de forma continuada, primer la Metring, i ara jo, i tu erre que erre. Al final, la paciència arriba al final de línia tot i les prolongacions que t'hi hem afegit. Per aquest motiu, a partir d'aquest moment quedes bandejat durant dues setmanes a causa de l'incompliment de les normes del fòrum:
Secció B - 7. Respecte
L’ús del Fòrum pressuposa el respecte per les opinions de la resta d’Usuaris, tot i no compartirles. En cap cas es podrà insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, violent o xenòfob, ni promoure activitats il·legals. Tampoc serà permesa qualsevol actitud que denoti una intenció evident de cercar la discòrdia entre els Usuaris, sense aportar cap argument fonamentat al debat.
Secció B - 10. Concreció dels missatges
Es prega als Usuaris que siguin concrets amb els missatges que escriguin, ponderant-ne el contingut abans de publicar-lo per tal de centrar el debat en el tema de cada fil. Es demana especialment no escriure obvietats, més enllà del lògic desconeixement dels Usuaris no versats, no repetir continguts publicats amb anterioritat ni ajuntar en un sol missatge temes que corresponguin a fils diferents. Els títols dels fils hauran de donar una idea clara del seu contingut; no s’admetran títols genèrics o merament suggestius. També es demana que els fils nous es publiquin al subfòrum que correspongui.
I més tard, si de cas, netejarem tots aquests missatges.

Tornem al tema, i disculpeu les molèsties.


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 2204
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dilluns 29/06/2020 18:32

Aglomeracions als trens de Rodalies cap a les platges del Maresme

Impossible mantenir les distàncies de seguretat




https://beteve.cat/mobilitat/trens-roda ... ronavirus/


I a Casas (Moventis) no se li acut altra cosa que reduïr freqüències de la línia C10 els caps de setmana: :cop :martell1

https://www.moventis.es/ca/informacion- ... de-156-159


Salvem l'Estació de França!

Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Miquel » Dilluns 29/06/2020 18:56

m.h.t. ha escrit:
Dilluns 29/06/2020 18:32
Aglomeracions als trens de Rodalies cap a les platges del Maresme

Impossible mantenir les distàncies de seguretat




https://beteve.cat/mobilitat/trens-roda ... ronavirus/


I a Casas (Moventis) no se li acut altra cosa que reduïr freqüències de la línia C10 els caps de setmana: :cop :martell1

https://www.moventis.es/ca/informacion- ... de-156-159
Doncs tant usuaris com operadors s'ho haurien de fer mirar (sobretot ara si obren fronteres) ja que la R1 quedarà minvada de capacitat per les obres de La Sagrera d'aquí a unes setmanes!!


El metro de Barcelona amb motoristes!

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 01/07/2020 12:10

Si teniu problemes amb el número del vostre títol a compensar, hi ha solució:




Avatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 2152

Entrada Autor: albert28 » Divendres 10/07/2020 11:48

https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... ncia=13869
A partir de dilluns 13 de juliol de 2020 i fins a nou avís, la freqüència de pas serà modificada tal i com s'indica a continuació:

A1: Cada 15 minuts aproximadament.



Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1896

Entrada Autor: sag470 » Dimarts 14/07/2020 22:02

En teoria deberia haber afectaciones con el confinamiento de Lleida, pero no hay ninguna noticia al respecto. Ni la R12, ni R13/R14, ni Alsa, ni Renfe, ni Gamón... indican afectaciones.

La única noticia encontrada al respecto es la de Monbus, donde desplaza la parada de Lleida al área de Montblanc desde 04/07.
http://www.monbus.es/es/noticias/307/mo ... sescalada/



Avatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5690
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dilluns 20/07/2020 11:34

Des d'aquest passat cap de setmana, el servei de metro torna a finalitzar a mitjanit els divendres i dissabtes (igual que ho fa qualsevol dia feiner), pas enrere respecte al perllongament de servei fins a les 2 h. adoptat poques setmanes abans.


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

albe6
N8
N8
Entrades: 1035
Ubicació: Almacelles (Lleida)

Entrada Autor: albe6 » Dilluns 20/07/2020 13:39

sag470 ha escrit:
Dimarts 14/07/2020 22:02
En teoria deberia haber afectaciones con el confinamiento de Lleida, pero no hay ninguna noticia al respecto. Ni la R12, ni R13/R14, ni Alsa, ni Renfe, ni Gamón... indican afectaciones.

La única noticia encontrada al respecto es la de Monbus, donde desplaza la parada de Lleida al área de Montblanc desde 04/07.
http://www.monbus.es/es/noticias/307/mo ... sescalada/
Lax / Gamon no diuen res al seu web, però des del confinament de Lleida, alguns 129 que normalment van / venen cap a l'Aragó (Tamarite / Zaidin) estan començant / acabant a Almacelles.



Avatar de l’usuari
albert28
N9
N9
Entrades: 2152

Entrada Autor: albert28 » Dilluns 20/07/2020 14:59

A partir de dilluns 20 de juliol del 2020 el servei de Nitbus es modifica:
  • Línies sense servei: N10, N18, N26, N28.
  • Línies al 100% (cada 20 min): N1, N2, N17.
  • La resta de línies al 50% (cada 40 min).
https://www.ambmobilitat.cat/Principale ... um=twitter



Respon

Torna a “Transport en general / Transporte en general”