Línies de bus no integrades a la RMB

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Dijous 23/06/2005 11:41

UT596001 ha escrit:A més... ¿com vols ficar Manresa dins de la vegueria de la RMB si ha de ser la capital de la vegueria de la Catalunya Central?
Como decían en un artículo de La Vanguardia, Manresa y Vic tienen más relación con Barcelona que entre ellas. Lo suyo sería una gran región metropolitana de Catalunya, como veremos dentro de unos años. Funcionalmente, claro. Legalmente nunca se va a aceptar, igual que no se acepta que el Baix Penedès es una zona residencial de Barcelona.



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Divendres 24/06/2005 13:04

alexbn ha escrit:
UT596001 ha escrit: Afeixeixo més:
*Servei urbà de Sitges
*Servei urbà de Vilanova i la Geltrú
*Servei urbà de Cubelles

I d'aquests no n'estic segur...

Està integrat el bus urbà de Vilafranca del Penedès?
Està integrat el bus Pallejà-Fontpineda?
Està integrat el bus urbà de Abrera?
Està integrat el bus urbà d'Olesa de Montserrat?
Creo que Abrera y Olesa sí. Por cierto, Vilanova sí está integrado. Son las únicas 4 líneas, junto con el 88 de Barcelona, que la TCC tiene integradas. Otra cosa: yo diría que el bus de Hostalets de Pierola sí está integrado.
No, el de Hostalets de Pierola no lo está. He hecho esta línea y existen el billete senzillo, bono-10, un bono mensual y otro bono mensual para estudiantes, creo recordar.



alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Dilluns 27/06/2005 18:02

Con respecto a líneas sí integradas, hace unas semanas vi un bus de la Julià con la pegatina de la ATM en Rda. Universitat (BCN - Manresa por Olesa) y últimamente veo casi cada día otro saliendo por la Diagonal (de éste no he visto el destino). Así que parece que la Julià se ha integrado.

Más: cada día a las 15:15 aprox. pasa por Hospi (metro Pubilla Cases) un bus de la Sagalés con la pegatina de la ATM y con pasaje dentro. Parece que corresponde a la lanzadera Hospi - Alstom Santa Perpètua. ¿Podéis confirmar que esa línea está integrada, así como sus hermanas que salen de Cornellà, Santa Coloma y Badalona?



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Dilluns 27/06/2005 22:00

Sagalés hace líneas de trabajadores y escolares con buses normales. El escolar Sabadell-Caldes de Montbui que va por Castellar lleva un bus de piso bajo, con canceladoras y todo, y en el destino pone "51 Escolar", sin embargo es una línea escolar normal y corriente (es decir, no acepta pasaje).

Es que la Sagalés es un poco peculiar...



alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Divendres 01/07/2005 11:48

Respecto a la Sagalés, decir que esas cuatro líneas a la Alstom de Santa Perpètua aparecen en la guía del bus de la DGPT. No son discrecionales.

Por otra parte comentar que ese bus de la Julià que vi en la Diagonal es el mismo que el que sale de Pl. Universitat, o sea, el BCN-Manresa por Olesa. Corresponde a la filial Eurolines Peninsular, que se acaba de integrar. Así que la Julià tiene una línea integrada.



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Divendres 01/07/2005 14:29

alexbn ha escrit:Respecto a la Sagalés, decir que esas cuatro líneas a la Alstom de Santa Perpètua aparecen en la guía del bus de la DGPT. No son discrecionales.
Qué salga en la guía de la DGPT es porqué corresponde a esa concesión, pero no necesariamente hace falta que sea regular. No sé si recuerdas las veces que hemos comentado el caso de las líneas "fantasma", es decir, los buses que van 1 o 2 veces al año, o 1 vez al mes... a esas empresas cómo servicio regular no les interesa esa ruta, pero sí para rutas escolares, de trabajadores... que es lo que les da dinero. Por ejemplo (y siguiendo con la Sagalés), la línea Caldes de Montbui-Sabadell la concesión indica que de Sentmenat va a Castellar y luego a Sabadell, pero los buses regulares todos van directamente de Sentmenat a Sabadell. En cambio, diariamente hay un bus que va de Sabadell a Caldes vía Castellar que es escolar, pero no de servicio regular. Porqué si no tienen concesión, no pueden hacer esos servicios.

Por otra parte, hay muchos otros servicios de esta índole que no salen en esa guía porqué no los autoriza la Generalitat, sino que lo hacen los consejos comarcales, mancomunidades, ayuntamientos... o directamente contrata el servicio la empresa.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Diumenge 03/06/2007 22:05

Hola, m'estat mirant aquest tema, i he cregut interessant pujar-lo, ja que ha passat un temps, i durant aquest, hi han operadores que s'han integrat tarifàriament. Em sona el cas d'una a Vilanova i la Geltrú, tot i que no sé el nom. Algú coneix més casos?



Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Diumenge 03/06/2007 22:18

metring ha escrit:Hola, m'estat mirant aquest tema, i he cregut interessant pujar-lo, ja que ha passat un temps, i durant aquest, hi han operadores que s'han integrat tarifàriament. Em sona el cas d'una a Vilanova i la Geltrú, tot i que no sé el nom. Algú coneix més casos?
TCC 2 - - - Vilanova i la Geltrú, i en efecte ja està integrada



UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Diumenge 03/06/2007 22:22

El de Manresa ara també està integrat, des de l'1 de Gener passat.

I la C6 de Castellar també. Manté, però, el bitllet senzill a 1 Euro, així que som, crec, la única població de la RMB amb preus diferents segons la línia :x



alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Dilluns 04/06/2007 18:16

El Masnou se integrará a finales de año. Si se cumple lo que se comentó, que los municipios AMTU integrarán sus servicios urbanos durante este año, veremos también Blanes, Vilafranca, Martorell, Sitges, Barberà del Vallès y creo que Corbera de Llobregat (ahora no estoy seguro de éste).



Avatar de l’usuari
sag470  
N9
N9
Entrades: 1896

Entrada Autor: sag470 » Divendres 20/12/2019 19:08

Fi d'un dels pocs serveis no integrats a la RMB.
Signem el conveni d'integració tarifària del bus urbà d'Abrera a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)

18/12/2019

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha signat aquest migdia el conveni d'integració tarifària del bus urbà d'Abrera a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) amb el director general de l'ATM, Pere Torres, a l'Ajuntament. El regidor de Mobilitat, Jordi Moreno, i tècnics del consistori i de l'ATM han assistit a l'acte de signatura.

Així, a Abrera formarem part del Sistema tarifari Integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) a partir de l'1 de gener de 2020. La integració tarifària ens permetrà desplaçar-nos allà on desitgem, pagant una única vegada i validant un sol cop el títol de transport encara que canviem de mitjà de transport.

Avantatges per les usuàries i usuaris

Aquesta nova iniciativa ens permetrà, a totes i tots el i les usuàries dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com de l'autobús urbà i interurbà de tota la regió metropolitana de Barcelona poder desplaçar-nos amb un cost molt més reduït i, alhora estarem contribuint a una mobilitat molt més sostenible. El servei del nou bus urbà es de tots els dies, de dilluns a diumenge.

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha destacat la signatura amb l'ATM ja que "aixó ens comporta una millora i moltes ganes de continuar treballant per tal de millorar la vida dels veïns i veïnes. Ara això queda integrat i el nostre municipi i el transport abrerenc també quedarà integrat. Més cobertura, més previsió, més planificació i una millora important per a tothom".

Desplaçaments dins del nostre municipi

Els títols que actualment tenim al municipi d'Abrera pel transport urbà no varien de preu (bitllet senzill, bitllet d'anada i tornada, T-10 groga, T-Jove Verda i T-Rosa reduïda) i conviuran amb els títols del Sistema Tarifari Integrat per desplaçar-se a altres municipis.

Nou servei del bus urbà

Des de l'Ajuntament estem treballant en el nou servei de transport urbà d'Abrera que properament arribarà a tots els barris del nostre municipi. El nou servei comptarà amb el desdoblament de la ruta connectant el nucli urbà del nostre municipi amb els barris de Sant Miquel, Can Villalba i Les Carpes i el barri de Ca n'Amat.
el barri de Ca n’Amat.

Pel regidor de Mobilitat a l'Ajuntament d'Abrera, Jordi Moreno, "estem integrats dins d'aquesta tarifa i amb un sòl títol podran anar fins a Barcelona amb el mateix preu que quan agafen els FGC d'Abrera fins a Barcelona; això ja és un estalvi, guanyant amb totes aquestes sortides que tindrem des de les 6 h del matí vol dir que intentem incrementar l'ús del transport públic enlloc del cotxe".

Tarifes 2020 del Sistema Tarifari Integrat

Les noves tarifes entraran en vigor a partir del dia 1 de gener del 2020. Hi haurà 3 títols integrats unipersonals:
T-casual, per a 10 viatges a utilitzar durant l’any. Pensat per a persones que utilitzen amb menor freqüència el transport públic. Unipersonal.
T-usual, per a un nombre il·limitat de viatges durant 30 dies consecutius. Destinat a persones que fan servir sovint el transport públic. Personalitzat.
T-jove, per a un nombre il·limitat de viatges durant 90 diesconsecutius. Per a persones de fins a 25 anys. Personalitzat.

El director general de l'ATM, Pere Torres, en declaracions als companys de Ràdio Abrera va afegir que "a banda dels bitllets propis que utilitza l'empresa que presta el servei a nivell local, als autobusos també podran fer-se servir el sistema integrat i, per tant, es podrà validar en un autobús urbà, a continuació es podrà validar amb el mateix valor del preu a FGC o a un autobís interurbà, arribar a Barcelona i agafar un metro i tot fer servir el mateix bitllet i dins del mateix període le mateix preu. Per tant, jo crec que des d'aquest punt de vista fem un pas endavant perquè els residents d'Abrera també gaudeixin, encara més, d'un sistema tarifari integrat que persegueix això que la gent viatgi amb més comoditat i amb més facilitat des del punt de vista tarifari".

Aquests 3 títols, conjuntament amb la T-16, amb un nombre de viatges il·limitat per a l’edat de 4 a 16 anys inclosos i de caràcter gratuïta la zona tarifària de residència, constitueixen la base del sistema tarifari.

Trobareu tota la informació sobre les tarifes 2020 fent clic aquí.

A Abrera ens integrem amb el transport urbà. Abrera més a prop que mai!
http://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/a ... rera-a.htm



torres997
N6
N6
Entrades: 172

Entrada Autor: torres997 » Diumenge 22/12/2019 16:36

sag470 ha escrit:
Divendres 20/12/2019 19:08
Fi d'un dels pocs serveis no integrats a la RMB.
Signem el conveni d'integració tarifària del bus urbà d'Abrera a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)

18/12/2019

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha signat aquest migdia el conveni d'integració tarifària del bus urbà d'Abrera a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) amb el director general de l'ATM, Pere Torres, a l'Ajuntament. El regidor de Mobilitat, Jordi Moreno, i tècnics del consistori i de l'ATM han assistit a l'acte de signatura.

Així, a Abrera formarem part del Sistema tarifari Integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) a partir de l'1 de gener de 2020. La integració tarifària ens permetrà desplaçar-nos allà on desitgem, pagant una única vegada i validant un sol cop el títol de transport encara que canviem de mitjà de transport.

Avantatges per les usuàries i usuaris

Aquesta nova iniciativa ens permetrà, a totes i tots el i les usuàries dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com de l'autobús urbà i interurbà de tota la regió metropolitana de Barcelona poder desplaçar-nos amb un cost molt més reduït i, alhora estarem contribuint a una mobilitat molt més sostenible. El servei del nou bus urbà es de tots els dies, de dilluns a diumenge.

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, ha destacat la signatura amb l'ATM ja que "aixó ens comporta una millora i moltes ganes de continuar treballant per tal de millorar la vida dels veïns i veïnes. Ara això queda integrat i el nostre municipi i el transport abrerenc també quedarà integrat. Més cobertura, més previsió, més planificació i una millora important per a tothom".

Desplaçaments dins del nostre municipi

Els títols que actualment tenim al municipi d'Abrera pel transport urbà no varien de preu (bitllet senzill, bitllet d'anada i tornada, T-10 groga, T-Jove Verda i T-Rosa reduïda) i conviuran amb els títols del Sistema Tarifari Integrat per desplaçar-se a altres municipis.

Nou servei del bus urbà

Des de l'Ajuntament estem treballant en el nou servei de transport urbà d'Abrera que properament arribarà a tots els barris del nostre municipi. El nou servei comptarà amb el desdoblament de la ruta connectant el nucli urbà del nostre municipi amb els barris de Sant Miquel, Can Villalba i Les Carpes i el barri de Ca n'Amat.
el barri de Ca n’Amat.

Pel regidor de Mobilitat a l'Ajuntament d'Abrera, Jordi Moreno, "estem integrats dins d'aquesta tarifa i amb un sòl títol podran anar fins a Barcelona amb el mateix preu que quan agafen els FGC d'Abrera fins a Barcelona; això ja és un estalvi, guanyant amb totes aquestes sortides que tindrem des de les 6 h del matí vol dir que intentem incrementar l'ús del transport públic enlloc del cotxe".

Tarifes 2020 del Sistema Tarifari Integrat

Les noves tarifes entraran en vigor a partir del dia 1 de gener del 2020. Hi haurà 3 títols integrats unipersonals:
T-casual, per a 10 viatges a utilitzar durant l’any. Pensat per a persones que utilitzen amb menor freqüència el transport públic. Unipersonal.
T-usual, per a un nombre il·limitat de viatges durant 30 dies consecutius. Destinat a persones que fan servir sovint el transport públic. Personalitzat.
T-jove, per a un nombre il·limitat de viatges durant 90 diesconsecutius. Per a persones de fins a 25 anys. Personalitzat.

El director general de l'ATM, Pere Torres, en declaracions als companys de Ràdio Abrera va afegir que "a banda dels bitllets propis que utilitza l'empresa que presta el servei a nivell local, als autobusos també podran fer-se servir el sistema integrat i, per tant, es podrà validar en un autobús urbà, a continuació es podrà validar amb el mateix valor del preu a FGC o a un autobís interurbà, arribar a Barcelona i agafar un metro i tot fer servir el mateix bitllet i dins del mateix període le mateix preu. Per tant, jo crec que des d'aquest punt de vista fem un pas endavant perquè els residents d'Abrera també gaudeixin, encara més, d'un sistema tarifari integrat que persegueix això que la gent viatgi amb més comoditat i amb més facilitat des del punt de vista tarifari".

Aquests 3 títols, conjuntament amb la T-16, amb un nombre de viatges il·limitat per a l’edat de 4 a 16 anys inclosos i de caràcter gratuïta la zona tarifària de residència, constitueixen la base del sistema tarifari.

Trobareu tota la informació sobre les tarifes 2020 fent clic aquí.

A Abrera ens integrem amb el transport urbà. Abrera més a prop que mai!
http://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/a ... rera-a.htm
Se sap quins serveis urbans de bus queden a la RMB sense integrar a l'ATM?


Esquema ferroviari integrat de Catalunya ja!

Avatar de l’usuari
sag470  
N9
N9
Entrades: 1896

Entrada Autor: sag470 » Diumenge 22/12/2019 20:02

A bote pronto me suenan...

Aerobus (T1, T2)
Tibibus (T2A, T2B, T2C)
Bus Güell
Urbà de Tordera
Urbà de Maçanet
Urbà de Massanes
Urbà de Fogars de la Selva
Urbà de Súria
Urbà de Cubelles
Urbà de Calafell
Urbà de Santa Oliva
Líneas 90, 99, 100 y 101 de TMB
Líneas BCTE y BCTO de Barcelona City Tour



premixero
N8
N8
Entrades: 779

Entrada Autor: premixero » Diumenge 22/12/2019 20:22

Bueno las Turisticas incluidas la Tx y el aerobus son lineas especiales que tienen sus propias normas y convenios



Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Diumenge 22/12/2019 21:40

Però exactament el títol del fil es refereix a línies que no estan integrades a la RMB o línies de la RMB no integrades al ATM?



Avatar de l’usuari
sag470  
N9
N9
Entrades: 1896

Entrada Autor: sag470 » Diumenge 22/12/2019 21:56

premixero ha escrit:
Diumenge 22/12/2019 20:22
Bueno las Turisticas incluidas la Tx y el aerobus son lineas especiales que tienen sus propias normas y convenios
En parte si, las que dependen de BSM (Tibibus, Parc Güell) son servicios turísticos especiales. Los que dependen de la AMB (Aerobus y Bus Turistic) son servicios públicos de régimen especial.
Renfe445 ha escrit:
Diumenge 22/12/2019 21:40
Però exactament el títol del fil es refereix a línies que no estan integrades a la RMB o línies de la RMB no integrades al ATM?
Si entenc la pregunta, la primera part no té sentit. La RMB no és cap organisme, sino un territori.



torres997
N6
N6
Entrades: 172

Entrada Autor: torres997 » Dimarts 24/12/2019 13:42

sag470 ha escrit:
Diumenge 22/12/2019 20:02
A bote pronto me suenan...

Aerobus (T1, T2)
Tibibus (T2A, T2B, T2C)
Bus Güell
Urbà de Tordera
Urbà de Maçanet
Urbà de Massanes
Urbà de Fogars de la Selva
Urbà de Súria
Urbà de Cubelles
Urbà de Calafell
Urbà de Santa Oliva
Líneas 90, 99, 100 y 101 de TMB
Líneas BCTE y BCTO de Barcelona City Tour
Perfecte, em referia més als serveis urbans, ja que, com diuen, alguns busos turístics tenen règims especials. En quant a les línies 90, 99, 100 i 101, a quins serveis turístics fan referència cadascuna exactament?


Esquema ferroviari integrat de Catalunya ja!

Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4436
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dimarts 24/12/2019 15:41

El T3 (el cruiser) de TCC también, no?



Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”