FIL OFICIAL: Arribada de l'Alta Velocitat a Barcelona

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Bloquejat
liniadelRipollés
N10
N10
Entrades: 3191
Facebook: http://ca-es.facebook.com/profile.php?id=1101204269

Entrada Autor: liniadelRipollés » Dissabte 27/10/2007 14:53

Ja ningú es recorda de l'Alvarez Cascos... i les dolines aragoneses... xD xD xD


Si em toca l'abonament anual de TMB, què faré? ..... Provar totes les cancel·ladores.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dissabte 27/10/2007 14:58

liniadelRipollés ha escrit:Ave destino El Prat-Montserrat via ocho. El Prat-Montserrat via ocho.

(....)

Se informa a los señores clientes que por avería en las instalaciones deberán tomar el avión sustitutorio con destino Aeroport del Prat, desde donde podrán enlazar con el tren lanzadera Aeroport-El Prat. Rogamos disculpen las molestias.
Avión sustitutorio????????????????
Coi, peaso servei de la Renfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



victorcasta
N10
N10
Entrades: 4267
Ubicació: Horta

Entrada Autor: victorcasta » Dissabte 27/10/2007 15:04

liniadelRipollés ha escrit:Ja ningú es recorda de l'Alvarez Cascos... i les dolines aragoneses... xD xD xD
Deu ser un cognom maleït en aquest ministeri...



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dissabte 27/10/2007 15:45

victorcasta ha escrit:Sisplau, que algú faci callar a la ministra d'una vegada. Si no la volen cessar, que la facin callar.
Ni que sigui augmentant el pressupost de Foment per a esparadrap i supercola. Perquè la Fomentòtila sembla especialitzada en apagar incendis amb benzina.

:callat :callat :callat


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dissabte 27/10/2007 22:34

Notícia de l'Avui:

--------------------------------------------------------------------------------------

Morlán confirma que OHL continua les obres del TGV però amb condicions

Agències
Delegació del govern a Catalunya
Ult. Act. 27.10.2007 - 20:00 hs


El secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, ha confirmat que "de moment no s'ha rescindit cap contracte" respecte OHL. Segons Morlán, rescindir el contracte amb aquesta empresa complicaria molt les obres perquè, entre altres coses, s'haurien de tornar a adjudicar les feines de construcció. Les condicions que ha posat Morlán és que la feina d'OHL se sumi a les empreses Cabosa i Rodio-Terrates, especialitzades en excavacions i permeabilitat.

Morlán ha matisat que només l'excavació entre Hospitalet i Torrassa està aturada, a causa de l'enfonsament ahir de part de l'andana de Bellvitge, i que la resta d'obres continua. Segons ha explicat, "des del moment en què vam tenir coneixement que hi havia un forat a l'estació de Bellvitge, vam donar l'ordre immediata de parar les obres i que continuessin les que tenen a veure amb el restabliment de Rodalies i amb el túnel de FGC".

Sense dates
A la pregunta de si hi ha alguna data pel restabliment del servei de Rodalies, Morlán ha contestat "que no és partidari de posar dia" perquè el que importa és la seguretat. Tampoc ha volgut avançar la data d'arribada del TGV a la ciutat.

Morlán ha avançat que dilluns es reunirà amb Adif, l'Ajuntament del Prat i la Generalitat de Catalunya per valorar la possibilitat de crear una estació intermodal al Prat -prevista en un inici pel 2010- perquè "les obres fins aquesta localitat estan molt avançades, gairebé acabades".

Descoordinació
Ridao ha considerat que "al no rescindir el contracte a OHL, Álvarez evita assumir els errors i la descoordinació del seu ministeri". Josep-Lluís Carod-Rovira també ha opinat sobre les declaracions d'Álvarez i ha insistit en què la dimissió de la ministra de Foment no seria la solució per resoldre els problemes en les obres del TGV perquè "el que cal és canviar la política perquè portem anys que des de Madrid no s'ha invertit ni un ral en infraestructures".


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Diumenge 28/10/2007 9:52

Según el 3/24 se espera la llegada de Zapataero y Montilla a la "Zona cero" de Bellvitge hoy domingo de 11 a 12. Será q irán a ver si el socavón pede albergar a la ministra ??? xD

Bueno vamos al turrón, el AVE llegará a el Prat (posiblemente) y de allí a Bcn, pues coja usted el 65 o el L10 hasta L'H ADIF y allí la C4 hasta Sants) :x


Fuente:www.elperiodico.com

El Gobierno no desdeña que el AVE llegue al principio solo a El Prat
Zapatero celebra la primera cumbre en la Moncloa por la crisis del AVE
C. B.
BARCELONA
"Hasta El Prat casi todo está acabado", subrayó ayer el secretario de Estado de Infraestructuras, Víctor Morlán. Aceptó así que no es descabellada la idea de que, mientras no se repare el tramo de los socavones y concluyan las obras del AVE en esa zona, El Prat sea la estación término de la alta velocidad en Barcelona.
La solución --"no es desechable", insistió Morlán-- será analizada mañana en la reunión semanal del centro de coordinación que reúne a las tres administraciones (Fomento, Generalitat y Ayuntamiento de Barcelona) desde que estalló la crisis de Cercanías. El mismo día hablarán con el Ayuntamiento de esta ciudad para calibrar esta opción.
El tránsito de trenes desde Tarragona hasta El Prat es ya casi viable. El problema no sería ese. El conflicto radica en que la estación de El Prat está concebida como ruta de paso, no como una terminal. Los accesos a la estación y las maniobras de trenes son cuestiones para las que habría que improvisar cambios en el proyecto que, una vez el AVE llegue algún día a Barcelona, perderían el sentido. A esto se añaden los problemas de movilidad que generarían los miles de viajeros que saldrían y llegarían en los 50 tránsitos al día previstos entre Madrid y Barcelona.
También debería improvisarse otra estación provisional, en la que se convertiría en el segundo equipamiento temporal, ya que la actual también se derribará para hacer la futura intermodal.


Cercanías funcionará "más pronto que tarde", se atreve solo a vaticinar Morlán
EL PERIÓDICO
El secretario de Estado de Infraestructuras, Víctor Morlán, no pudo responder ayer a los usuarios de Cercanías cuándo el servicio recuperará la normalidad. "Más pronto que tarde", contestó con tal de no poner fecha, pese a que el pasado viernes la Generalitat se atrevió a aventurar que el 3 de noviembre podría restablecerse el paso de trenes por la zona.
No hay, pues, fecha, ni tampoco queda claro si la reapertura será total. Fuentes de la Delegación del Gobierno explicaron que, en una primera fase, tal vez pasen trenes solo por las vías más alejadas de los socavones. El servicio solo se recuperará cuando sea seguro, pero, con todo, incluso cuando ya pasen trenes el terreno será revisado constantemente.



Avatar de l’usuari
Sr.Horn
N4
N4
Entrades: 64
Ubicació: Barcelona - L2 - Encants

Entrada Autor: Sr.Horn » Diumenge 28/10/2007 11:01

Y vendrá por sorpresa, hay que ver, no se atreverán a venir el lunes a las 8 de la mañana no! políticos.........



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Diumenge 28/10/2007 11:04

Hola,

Y yo me pregunto... ¿es que no hay nadie que haga aquí una investigación de bandera, una auditoría pormenorizada, que mire cómo se podrían haber hecho las cosas, cómo se están haciendo y tome decisiones de las de verdad?

Yo solamente de pensar que llevamos así desde antes del 2004, que es para cuando prometieron el AVE inicialmente, que se podría haber hecho una entrada para cercanías diferente completamente y que el túnel de Aragón podría haber quedado para AVE, largo recorrido, regionales y demás remodelando consecuentemente para esto y de esta forma la estación de Sants... es que "se me abren las carnes" y todo.

¿No hay nadie que lo vea y tome medidas? porque ahora y para saltarse las elecciones ya están posponiendo lo que iba a llegar el 21 para después de las mismas. Y ojo, el AVE no es que vaya a llegar después de las elecciones, en marzo, sino que ya podemos esperar por lo menos hasta septiembre u octubre, lo cual más o menos, es un año más de molestias, obras, cercanías con problemas, etc.

Toc, toc, ¿hay alguien gobernando?

Y yo ¿qué quereis que os diga? sigo y seguiré siempre en mis trece, lo mismo que antes de que pasase nada de todo esto comenté:

- Túnel nuevo multiusos y multiancho para cercanías desde el Llobregat (RENFE+FGC) entrando por Diagonal y hasta el Besós, vía Glòries.

- Túnel y entrada actual bajo Aragón, que ya existe y que solo hubiese habido que remodelar y modernizar (y que no pasa bajo la Sagrada Familia) para AVE, largo recorrido, regionales, etc. (con posibilidad de habilitar ramal de Estación de Francia y la propia EDF para AVE).

- Ramal de mercancías del norte (by-pass del Vallés) como vía temporal de acceso a la Sagrera.

- Entrada del AVE por la costa y procedente de Comarruga, Vilanova y Castelldefels atravesando el aeropuerto con estación bajo la nueva terminal y vías pasantes para los servicios que allí no parasen.

En fin, todo esto dicho, escrito y comentado ANTES de que pasase nada de todo esto y ANTES de que la situación rebasase el "punto sin retorno" en el que se metieron hace tiempo.

Y ojo, que dentro de nada comenzarán obras de soterramiento en Sant Feliu para la C4, y nada más terminar la llegada del AVE L'H se dispondrá a soterrar las vías por su casco urbano, el intercambiador de La Torrassa y el acceso de C2 y C4 por su término municipal en la misma zona. ¿Resistirá la gente por más tiempo las malas planificaciones de aquellos que solo van en Audi y a quien le trae sin cuidado el transporte ferroviario?

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Jordilar

Entrada Autor: Jordilar » Diumenge 28/10/2007 14:43

Acaba d'haver un altre esboranc...metres Zapatero visitava la zona

xD



Avatar de l’usuari
Sr.Horn
N4
N4
Entrades: 64
Ubicació: Barcelona - L2 - Encants

Entrada Autor: Sr.Horn » Diumenge 28/10/2007 15:21

m'ha cridat l'atenció, per les imatges de la tele (TV3) que els veïns pareixien contents i tot davant la visita de Rodríguez, li fien fotos, li donàven la ma...

Jo realment no ho entenc, me sortirien esquerdes a casa i tindria que passar un calvari per anar a la feina i el rebria a tomatades i "huevazos" :D



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Diumenge 28/10/2007 15:56

Hola,

Por eso la visita de ZP ha sido como cuando Bush va a Irak, a escondidas, sin decírselo a nadie y el día que no lo puedan recibir a huevazos ni a tomatazos.

Hay que pensar que las elecciones están a la vuelta de la esquina, ¿cómo quedaría ZP si es recibido a huevazo limpio y con una muchedumbre enfurecida?

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Diumenge 28/10/2007 16:07

Sr.Horn ha escrit:m'ha cridat l'atenció, per les imatges de la tele (TV3) que els veïns pareixien contents i tot davant la visita de Rodríguez, li fien fotos, li donàven la ma...

Jo realment no ho entenc, me sortirien esquerdes a casa i tindria que passar un calvari per anar a la feina i el rebria a tomatades i "huevazos" :D
Com a Hospitalenc de naixement i de residència no ho entenc :'( . Les imatges de TV3 semblava "Bienvenido Mr Marshall", només faltava la Charanga del Pueblo. xD

A la roda de premsa:

Corbacho (alcalde de l'Hospitalet): "hi ha aparegut un nou esvoranc de 0.6 m * 0.6 m)

TVE : "Aparece un hueco de almenos 4m2"

Algo falla ????



Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Diumenge 28/10/2007 19:18

Hola,

Acabamos de ver todos en el transcurso de la jornada de hoy cómo ZP ha dejado en 2º plano a su Ministra (debe de estar ahí por cumplir el cupo de mujeres, no por otra cosa) y se ha colocado él mismo como máximo responsable del caos total y el ridículo sin igual que están sufriendo las obras desarrolladas en Cataluña con las infraestructuras.

Muy bien, pues si el responsable no es la Ministra sino ZP, que dimita inmediatamente el presidente del gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero por ser el responsable de todas y cada una de las incidencias que han ocurrido, que siguen ocurriendo y que ocurrirán en las próximas semanas ya que la asunción de responsabilidades no le da más prestigio, como parece que nos quiere ahora hacer creer ni más credibilidad política ante sus adversarios como parece también que trata de explicarnos el Sr. Zapatero.

Va a resultar ahora que cuando un dirigente político con la responsabilidad de resolver los problemas, cuando no los resuelve y además crea una situación insostenible... si lo reconoce y pide disculpas ¿ya está todo arreglado? ¿significa eso que tiene otros 10 años más de crédito para seguir haciendo lo que ha demostrado no saber hacer? No señor ZP, de eso nada, si Ud. es el responsable, dimita ahora mismo porque ha demostrado Ud. que no sirve ni para resolver la situación, ni para seleccionar al personal adecuado en el ministerio adecuado, ni para rodearse de la gente que realmente sabría solucionar los problemas. Por lo tanto y por todo ello: váyase Sr. Zapatero, váyase.

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Diumenge 28/10/2007 20:05

Santfeliuenc ha escrit:Hola,

Acabamos de ver todos en el transcurso de la jornada de hoy cómo ZP ha dejado en 2º plano a su Ministra (debe de estar ahí por cumplir el cupo de mujeres, no por otra cosa) y se ha colocado él mismo como máximo responsable del caos total y el ridículo sin igual que están sufriendo las obras desarrolladas en Cataluña con las infraestructuras.

Muy bien, pues si el responsable no es la Ministra sino ZP, que dimita inmediatamente el presidente del gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero por ser el responsable de todas y cada una de las incidencias que han ocurrido, que siguen ocurriendo y que ocurrirán en las próximas semanas ya que la asunción de responsabilidades no le da más prestigio, como parece que nos quiere ahora hacer creer ni más credibilidad política ante sus adversarios como parece también que trata de explicarnos el Sr. Zapatero.

Va a resultar ahora que cuando un dirigente político con la responsabilidad de resolver los problemas, cuando no los resuelve y además crea una situación insostenible... si lo reconoce y pide disculpas ¿ya está todo arreglado? ¿significa eso que tiene otros 10 años más de crédito para seguir haciendo lo que ha demostrado no saber hacer? No señor ZP, de eso nada, si Ud. es el responsable, dimita ahora mismo porque ha demostrado Ud. que no sirve ni para resolver la situación, ni para seleccionar al personal adecuado en el ministerio adecuado, ni para rodearse de la gente que realmente sabría solucionar los problemas. Por lo tanto y por todo ello: váyase Sr. Zapatero, váyase.

Saludos,
Sergio
Y yo me pregunto al hilo de todo esto . . . con la ministra aparcada en vía muerta, dónde está el Sr.Morlán???

Porque él y sólo él venía a arreglarnos la situación o eso decían, desplazado desde Madrid con piso, coche y dietas a tutti plein, y hoy ya ni aparece pasando a ser estrella secuandaria o personaje de reparto. Será otro sacrificado ???



victorcasta
N10
N10
Entrades: 4267
Ubicació: Horta

Entrada Autor: victorcasta » Diumenge 28/10/2007 20:30

Santfeliuenc ha escrit:Hola,

Acabamos de ver todos en el transcurso de la jornada de hoy cómo ZP ha dejado en 2º plano a su Ministra (debe de estar ahí por cumplir el cupo de mujeres, no por otra cosa) y se ha colocado él mismo como máximo responsable del caos total y el ridículo sin igual que están sufriendo las obras desarrolladas en Cataluña con las infraestructuras.

Muy bien, pues si el responsable no es la Ministra sino ZP, que dimita inmediatamente el presidente del gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero por ser el responsable de todas y cada una de las incidencias que han ocurrido, que siguen ocurriendo y que ocurrirán en las próximas semanas ya que la asunción de responsabilidades no le da más prestigio, como parece que nos quiere ahora hacer creer ni más credibilidad política ante sus adversarios como parece también que trata de explicarnos el Sr. Zapatero.

Va a resultar ahora que cuando un dirigente político con la responsabilidad de resolver los problemas, cuando no los resuelve y además crea una situación insostenible... si lo reconoce y pide disculpas ¿ya está todo arreglado? ¿significa eso que tiene otros 10 años más de crédito para seguir haciendo lo que ha demostrado no saber hacer? No señor ZP, de eso nada, si Ud. es el responsable, dimita ahora mismo porque ha demostrado Ud. que no sirve ni para resolver la situación, ni para seleccionar al personal adecuado en el ministerio adecuado, ni para rodearse de la gente que realmente sabría solucionar los problemas. Por lo tanto y por todo ello: váyase Sr. Zapatero, váyase.

Saludos,
Sergio
Si en el foro hay un pollo que ha montado un usuario, ¿vas a dimitir tú? Si en una empresa se crea un grave conflicto, alguien ha cometido un error que ha hecho dañar los intereses o beneficios... ¿dimitará el jefe o echarán al empleado? Pues lo mismo.
victorcasta l’ha editat per darrera vegada el dia: Diumenge 28/10/2007 23:13, en total s’ha editat 1 vegada.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 28/10/2007 23:09

Notícia extreta del web del Telenotícies:

--------------------------------------------------------------------------------------

28/10/2007 16.52
Barcelonès // L'Hospitalet de Llobregat


Els alcaldes afectats descarten l'opció de l'arribada provisional de l'AVE al Prat

Les obres d'accés de l'AVE a Barcelona estan pràcticament acabades fins a l'estació del Prat. Per això, i davant dels problemes que han sorgit en el tram posterior, des de l'Hospitalet cap a Sants, que han obligat a suspendre els treballs per prioritzar el restabliment de Rodalies i garantir-ne la seguretat, s'ha plantejat la possibilitat de fer arribar l'alta velocitat al Prat de forma provisional. L'alcalde d'aquesta localitat ja ha desestimat aquesta alternativa. La considera una "nova ocurrència" i creu que seria contraproduent. La mesura tampoc es veu amb bons ulls des de l'Ajuntament de Barcelona. Els alcaldes interpreten que el president espanyol ha renunciat a aquesta possibilitat, però caldrà veure què s'acaba decidint.

El Ministeri de Foment s'està plantejat l'alternativa de convertir, de moment, el Prat en l'estació principal de l'AVE a les comarques barcelonines. De fet, per a aquest dilluns hi ha prevista una reunió de Foment i Adif amb la Generalitat i els alcaldes afectats per analitzar aquesta proposta, que permetria aprofitar els 80 quilòmetres de vies que ja estan pràcticament enllestits entre el Camp de Tarragona i el Prat.

Els alcaldes de la zona afectada per la interrupció del servei de Rodalies han expressat a Zapatero, aprofitant la visita del president espanyol a la zona, les dificultats que suposaria que el Prat fos l'estació d'arribada provisional de l'AVE mentre no s'acaben les obres fins a Sants.

L'alcalde del Prat, per exemple, no vol sentir ni parlar d'aquesta possibilitat. Lluís Tejedor l'ha desestimat considerant-la una ocurrència de l'ens gestor d'infraestructures, Adif. Diu que el Prat no pot assumir una obra d'aquestes dimensions posant com a exemple la manca de serveis, com els aparcaments o els problemes d'accessibilitat. També creu que adoptar aquesta solució provisional mentre es resolen els problemes en el tram final de l'AVE acabaria afectant negativament la mobilitat dels usuaris del servei de Rodalies, un servei que creu que no podria suportar l'augment d'usuaris. Tot plegat fa pensar que si la proposta tira endavant "tornaria a ser un error".

La idea tampoc agrada a Jordi Hereu, l'alcalde de Barcelona. Ha remarcat que l'objectiu és l'arribada de l'AVE a Barcelona i que alterar aquest fet amb la proposta del Prat és una opció que entendrien com a fase provisional i, des del punt de vista de l'Ajuntament que lidera, no desitjable. Hereu, a més, ha subratllat els problemes operatius que suposaria fer arribar l'alta velocitat al Prat i ha dit que no poden acceptar una alternativa que complicaria encara més el malmès servei de Rodalies.

Segons Lluís Tejedor "el president del govern n'ha pres nota i ho té bastant clar". Tejedor confia que Rodríguez Zapatero pugui "desactivar" una "especulació" que no convenç en absolut els alcaldes de l'àrea metropolitana.

Mentrestant, a les obres de construcció de l'intercanviador del Prat es continua treballant sense parar. Com també es treballa en el tram afectat per l'aparició d'esvorancs, l'últim aquest mateix matí, per restablir al més aviat possible el servei de Rodalies. Aquesta és la prioritat del govern espanyol, per darrere de garantir la seguretat per als usuaris i els treballadors. El tercer objectiu és l'arribada de l'AVE a Sants. Del que ja no es parla és de calendaris: es compliran aquests tres objectius amb el temps que faci falta.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Santfeliuenc
N10
N10
Entrades: 3520
Ubicació: Sant Andreu de la Barca, BL

Entrada Autor: Santfeliuenc » Dilluns 29/10/2007 0:00

Hola,
victorcasta ha escrit:Si en el foro hay un pollo que ha montado un usuario, ¿vas a dimitir tú? Si en una empresa se crea un grave conflicto, alguien ha cometido un error que ha hecho dañar los intereses o beneficios... ¿dimitará el jefe o echarán al empleado? Pues lo mismo.
Si yo me hago responsable del pollo y lo asumo como pollo mío y digo que la culpa la tengo yo, algo tendría que pasar, sí: dimisión, una temporadita en la nevera, cambio de estatus. Y en una empresa cuando el empleado monte un cisco, lo echan, pero a su jefe o inmediato superior igual también, depende del cisco que monte porque si el jefe no se entera y lía una buena, al jefe hay que echarlo por empanao, ¿no? pues lo mismo, si el Sr. ZP se ha puesto ahí a recibir, que reciba, y si no, que eche a la Ministra. Lo que no puede ser es que la cosa se quede así y que no pase nada ni dimita nadie, porque eso implica decir a la gente que aquí no ha pasado nada y que todo esto es normal.

¿Lo es? ¿o por el contrario aquí pasa algo? tú me dirás qué te parece.

Saludos,
Sergio


"Se buscan hombres para peligroso viaje. Salario reducido. Mucho frío. Largos meses de completa oscuridad. Constante peligro. No se asegura retorno con vida. En caso de éxito, honor y reconocimiento"

victorcasta
N10
N10
Entrades: 4267
Ubicació: Horta

Entrada Autor: victorcasta » Dilluns 29/10/2007 0:24

Lo he dicho en otras ocasiones: que reparen cercanías y acaben las obras. Ahora mismo, los señores Morlán, Remacha o Fernández-Gil aún tienen cosas qué hacer. Y una vez acabado el trabajo, entonces busquemos, si es el caso, dimisiones. Lo que pasa es que cuando acabe todo esto, ya serán las elecciones, y posiblemente los ceses no serán necesarios: o el pueblo les echa de sus asientos o el nuevo gobierno pondrá a nueva gente, para que no repita en la siguiente legislatura.



Avatar de l’usuari
abegot
N8
N8
Entrades: 739
Ubicació: Bcn - Dereta Eixample (08009)

Entrada Autor: abegot » Dilluns 29/10/2007 7:39

La UPC i el Col·legi d'Enginyers de Camins callen davant dels errors de Foment en el túnel del TGV

RENFE: UPC i Col·legi d'Enginyers de Camins callen

26/10/2007 · Crònica de Societat Civil

Al silenci dels empresaris, que fa unes setmana denunciàvem en aquesta mateixa columna, si ha sumat ara al d'una altra pota important de la societat civil: la universitat i el món professional callen davant els erros i negligències comesos pel ministeri de Foment a Catalunya. Els esvorancs apareguts a l'entorn de l'estació de Bellvitge tornen a posar de relleu la manca de capacitat que té el país per defensar-se i criticar la mala gestió de tot allò que depèn del govern espanyol.

Durant l'última crisi de Rodalies que va començar la setmana del 7 d'octubre amb l'aparició d'esllavissades i esvorancs sota les vies de la línia ferroviària. La situació és molt greu ja que durant aquest temps -fins que dissabte passat es va suspendre el servei de trens- la seguretat de passatgers i treballadors de l'obra podria haver estat en perill. I diem que podria haver estat perquè fins ara cap especialista independent ha obert boca. És cert que, a través d'un comunicat que va enviar als mitjans de comunicació, el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, va criticar de forma genèrica les actuacions de Foment a les obres d'alta velocitat.

Però això no és suficient. Cap dels seus responsables o col.legiats -i n'hi ha un grapat- ha obert boca i ha parlat de si el projecte de Foment és el més adequat per fer arribar el TGV a Barcelona. De la mateixa manera, també els catedràtics de la UPC, on hi ha la càtedra PAYMACotas d'Enginyeria de Túnels, han donat l'esquena a l'opinió pública i s'han negat a fer declaracions. L'explicació a aquesta suposada manca de voluntat és una i clara: pràcticament tots ells treballen o tenen relacions laborals amb alguna de les administracions, municipal, nacional o estatal. I, com molt bé explicava un dels col.legiats a aquest diari, "totes estan controlades ara per un mateix partit".

El que ens estem jugant amb la paràlisi dels Rodalies és molt més que un partit pugui o no conservar el poder després de les pròximes eleccions. Les conseqüències econòmiques -uns 30 milions d'euros cada setmana, segons els sindicats- poden ser desastroses si la crisi no es tanca aviat.

És per això que és necessari que els professionals de l'obra pública a Catalunya trobin el coratge necessari per denunciar el mal funcionament i de les empreses públiques de l'Estat a Catalunya. Només així serà possible rescabalar la confiança ciutadana en l'obra pública i fer més evident la necessitat que la construcció de les grans obres del país les ha de decidir la Generalitat i no el ministeri de Foment.

http://www.tribuna.cat/index.php?option ... w&id=84593


El món és un teatre. Hi vens, hi actues i marxes. ... ... (I deixes de molestar, ... emprenyar, .... etz., etz.)

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dilluns 29/10/2007 15:43

Notícia de l'Avui:

--------------------------------------------------------------------------------------

El TGV no arribarà al Prat mentre durin les obres de Sants

Agències
Delegació del govern a Catalunya
Ult. Act. 29.10.2007 - 14:16 hs


Confirmat. El municipi del Prat de Llobregat no s'establirà com a estació provisional per fer arribar el TGV a l'entrada de Barcelona perquè el govern de la Generalitat i els alcaldes volen que es mantingui el compromís de fer arribar l'alta velocitat a la capital catalana i perquè el Prat "no té les condicions estructurals ni de mobilitat" per acollir una estació provisional del TGV.

De moment, aquesta és l'única decisió que ha transcendit de la reunió a quatre bandes del Centre de Coordinació d'Operacions Ferroviàries de Barcelona (CECOF) celebrada a la delegació del govern espanyol a Catalunya, segons ha explicat el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, que ha afegit que aquest dimarts se celebrarà una segona reunió en què en convocaran els alcaldes dels municipis afectats del Baix Llobregat.

OHL, Adif, Renfe i els alcaldes implicats s'han trobat aquest matí per elaborar un full de ruta que asseguri que les obres es fan amb garanties i que el servei es pugui restablir el més aviat possible. De moment s'ha acordat que les empreses Covasa i Terratest treballaran al costat d'OHL per reforçar el terreny.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Bloquejat

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”