Empresa Plana

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
trainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Empresa Plana

Entrada Autor: trainman » Dilluns 19/04/2010 13:59

19/04/2010
VNG amplia des d'avui la seva connexió per carretera amb Vilafranca
Els alcaldes i el regidor de Mobilitat vilanoví, amb el director general de Transport Terrestre S'incorporen 10 expedicions semidirectes cada dia i es crea el servei en diumenges i festius
.L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest matí la presentació de l'ampliació del servei de bus públic entre la capital del Garraf i Vilafranca del Penedès, amb parades únicament a Canyelles i Sant Miquel d'Olèrdola. Es tracta d'una demanda "llargament esperada", com han coincidit a manifestar els alcaldes de les poblacions implicades. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) de la Generalitat de Catalunya aporta aquest servei d'acord amb els municipis i la companyia d'autocars Plana. Per al seu funcionament, el DPTOP farà una inversió anual de 98.400 euros. La presentació ha comptat també amb el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Xavier Carbonell.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que el nou servei que avui comença forma part de la important evolució que viu actualment el transport públic de la nostra ciutat. Per a Joan Ignasi Elena, aquest és el primer pas en la necessària millora de connexió entre les dues capitals de comarca, que s'acabarà de completar "quan la nova C-15 sigui una realitat i posteriorment amb la creació de la línia orbital ferroviària", que la setmana passada va veure aprovat definitivament el seu traçat.

Joan Ignasi Elena ha agraït a la Generalitat de Catalunya el compromís per aportar el nou servei entre Vilanova i Vilafranca, i ha reconegut els fruits de les demandes de les ciutats en la millora del seu transport públic. En aquest sentit, el director general de Transport Terrestre de la Generalitat, Manel Villalante, s'ha referit al treball conjunt que realitza el seu departament amb els municipis de la segona corona metropolitana. Ha citat com a exemples la creació de l'Eix Diagonal, el reforç de la línia de bus entre Vilanova i Barcelona i la voluntat de comptar amb un servei integrat el 2012, amb una imatge única.

Més opcions per desplaçar-se

En concret, s'incorporen cinc viatges d'anada i cinc de tornada cada dia de la setmana, la qual cosa significa que els dies laborables hi haurà 14 expedicions en cada sentit (11+12 semidirectes, és a dir només amb parada a Canyelles i Olèrdola), els dissabtes n'hi haurà 8 en cada sentit (6+6 semidirectes) i es crea, per fi, el servei en diumenges i festius, amb totes les expedicions semidirectes. Actualment 74.000 persones a l'any agafen l'autobús per realitzar el trajecte de Vilanova a Vilafranca. Es calcula que amb l'ampliació d'horaris augmentaran els viatgers un 15%.

Manel Villalante ha remarcat la notable millora que suposa l'ampliació del servei de bus entre el Garraf i l'Alt Penedès i n'ha destacat el fet que es creen expedicions el cap de setmana. "S'obre el ventall del transport laboral, escolar i ara també de lleure- ha manifestat -i a primera hora del matí hi ha servei cada mitja hora". Per al director general, aquesta és la primera fita del Pla de Transport per aquest any. "El sistema nacional de transport s'ha d'acabar de travar i donar resposta a la demanda dels ciutadans", ha declarat.

Els alcaldes de Vilafranca del Penedès i Canyelles, Pere Regull i Xavier Robert, respectivament, han celebrat també l'ampliació del servei. "Ara ja es pot anar entre les dues comarques amb transport públic", ha manifestat el batlle vilafranquí, tot i que considera que "arriba 50 anys tard estratègicament". Per a Xavier Robert, l'ampliació del servei "obre noves oportunitats a Canyelles, possibilita realment no haver d'agafar el cotxe particular".

http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/de ... d=19224122

http://www.itenewebs.com/autocaresplana ... o=HORARIOS
trainman l’ha editat per darrera vegada el dia: Diumenge 22/07/2012 0:01, en total s’ha editat 1 vegada.UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Dimarts 20/04/2010 1:25

Doncs ja anava sent hora que ho fessin... era inadmissible la mala comunciació entre dues ciutats capitals de comarca tan properes i amb tanta interrelació entre elles, a part del sense sentit que Olèrdola i Canyelles els caps de setmana no tinguessin autobús durant el dia i sí per la nit.Avatar de l’usuari
Archie-250
N6
N6
Entrades: 208
Ubicació: La Roca del Vallès

Entrada Autor: Archie-250 » Dijous 20/05/2010 19:30

Plana ha adquirit autobussos a Gas Natural provinents d'Itàlia, i faràn el servei Salou-Reus. Una fotografia que li vaig fer ahir a un d'ells, direcció Zona Franca, per Cornellà-El Prat (Estadi del Reial Club Deportiu Espanyol):
Imatge

Salutacions. :hola


Imatge

trainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 20/07/2012 22:54

20-07-2012 13.26
Territori i Sostenibilitat impulsa la millora de les comunicacions en transport públic a la Costa Daurada

El Departament ha iniciat l’elaboració del Pla de millora del transport públic que concretarà les actuacions a implementar en aquesta àrea durant els propers exercicisDurant el 2011 i el 2012 la Generalitat ha invertit prop de 24 MEUR en el transport públic i la integració tarifaria al Camp de TarragonaS’incorporen 4 nous vehicles que milloraran les condicions dels desplaçaments en autobús en aquesta àrea
El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha anunciat avui l’inici de la redacció del nou Pla de millora del transport públic a la Costa Daurada, amb l’objectiu d’analitzar de manera exhaustiva les necessitats de mobilitat d’aquesta àrea i donar-li una resposta adequada.

Concretament, el document, que es preveu enllestir durant el primer trimestre de l’any vinent, pretén:

Adaptar l’oferta del transport públic per carretera del corredor de la costa a la demanda existent i a l’estacionalitat del territori.Millorar les connexions dels municipis de la Costa Daurada entre ells i amb els principals pols d’atracció.Millorar les condicions de prestació dels serveis a nivell tarifari i de comercialització serveis.Millorar la coordinació dels serveis urbans i interurbans.Millorar la cobertura territorial amb noves parades.Millorar la coordinació horària dels serveis de la xarxa de transport públic d’autobusos amb la xarxa ferroviària (regionals i l’estació del Camp de Tarragona), l’aeroport de Reus i del Prat i centres d’atracció turística com Port Aventura.
Aquest treball es durà a terme de manera coordinada amb els ajuntaments i Consells Comarcals afectats per tal de conèixer de primera mà les necessitats del territori.

Amb aquesta finalitat els treballs a desenvolupar preveuen dur a terme una diagnosi de la situació actual del transport públic en aquest corredor, mitjançant la recopilació d’informació sobre la demanda real dels serveis i les necessitats de mobilitat que es genera a la Costa Daurada, amb la realització d’entrevistes als ajuntaments i consells comarcals i als principals agents implicats del territori, cambres de comerç, operadors de transport públic i turístics, patronat de turisme, així com també enquestes als usuaris actuals dels serveis.

Un cop recollides totes les dades, es concretaran les actuacions a implementar per tal d’atendre adequadament la demanda detectada atenent especialment a l’estacionalitat de la Costa Daurada, amb la creació de nous serveis, l’ampliació de freqüències i la cobertura territorial dels serveis existents, l’ajustament d’horaris, la millora de la coordinació dels serveis de bus i tren i la millora dels sistemes de comercialització dels serveis i de la informació als potencials usuaris.

Aquestes actuacions en la Costa Daurada se sumaran al conjunt d’accions que el Departament ha introduït darrerament en matèria de transport públic al Camp de Tarragona, que el 2011 i 2012 han suposat una inversió propera als 24 MEUR, tant en la millora de les línies interurbanes d’autobús com amb les aportacions per al el manteniment del sistema tarifari integrat d l’ATM del Camp de Tarragona.

Nous vehicles per a les línies interurbanes a la Costa Daurada

D’altra banda, avui s’han presentat 4 nous vehicles que operaran en les rutes regulars de transport interurbà de la Costa Daurada gestionades per l’empresa Teresa y José Plana, Empresa Plana, SL.

Es tracta del principal operador de bus interurbà al Camp de Tarragona en quant al nombre de línies i de viatgers. En aquest sentit, actualment transporta al voltant del 80% dels passatgers de transport públic interurbà en aquesta àrea, amb més de 6,8 milions de viatgers durant l’any 2011.

Els nous vehicles incorporats estan adaptats al transport de persones amb mobilitat reduïda i aportaran millores en la comoditat i confort en els desplaçaments en transport públic en aquest corredor.

En els últims sis anys, Empresa Plana ha realitzat una inversió de més de 30 milions d’euros, que representa més 5 MEUR de mitjana anual, en actuacions de millora del transport en les línies de transport públic que gestiona, tant en nous vehicles com en instal·lacions per a millorar la seva gestió.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ?id=156832Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1644
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dissabte 21/07/2012 1:42

Se sabe que 4 coches se han presentado? Serian los primeros decorados con TPC después de 3 años. Viendo las últimas compras tiene pinta de ser Irizar i4 LE.trainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dimarts 16/07/2013 15:25

La empresa Plana incorpora a su flota 15 autocares MAN en los últimos dos meses

Autocars Plana, compañía de transporte de viajeros de Tarragona, ya está operando los nuevo 15 autocares MAN que ha recibido durante los dos últimos meses, y que se convertirán en 40 cuando finalice el ejercicio.


Cinco de estos autocares, para servicios discrecionales, cuentan con chasis R33 19.400 DTI, de 400 CV, carrocería PB de Irizar, eje independiente y cambio MAN TipMatic. Cumplen con la certificación EEV, no requieren aditivos porque sus motores apuestan por el sistema EGR y alcanzan una capacidad de combustible de 680 litros. Los 10 restantes, con chasis LE 19.320, se completan con la carrocería i4 también de Irizar.

La empresa Plana apuesta por la eficiencia de MAN, convencidos por unos consumos extremadamente contenidos libres de aditivos y un alto nivel de fiabilidad, a lo que habría que añadir los sistemas de seguridad de serie para sus unidades, como ABS, EBS, ASR y ESP.

El operador tarraconense destaca, además, que los modelos PB montan en su interior las primeras butacas del modelo Innova comercializadas en nuestro país por el distribuidor MVT, que entre otras cosas, disponen de sistema Kidosafe de seguridad infantil.

Empresa Plana nace el año 1.964, por lo que está a punto de cumplir medio siglo de vida. En este tiempo, se ha posicionado como una de los operadores privados de referencia en el transporte de viajeros por carretera en Tarragona y Cataluña, transportando anualmente 15 millones de viajeros, 10 en línea regular y otros 5 millones de pasajeros en servicios con escolares y trabajadores. Entre su central de Tarragona y sus cuatro bases operativas, suma 50.000 m2, donde descansan las casi 400 unidades que componen su flota, de las que el 70 % se ha renovado en los últimos seis años.

Madrid, 12 julio 2013

http://www.mantruckandbus.es/es/prensa_ ... 12736.htmlAvatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1644
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dimarts 16/07/2013 16:11

Cuales son sus 4 bases operativas? solo conocia la central de Tarragona y la de Vilanovatrainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dissabte 18/10/2014 12:35

2014-09-12 | Autobuses

Empresa Plana confía en MAN y Neoplan para dar servicio a la sede de Barcelona durante el Mundial de Baloncesto

La empresa tiene 20 vehículos en operación, la mayoría MAN, con un Starliner dedicado a la delegación de Estados Unidos


Barcelona está siendo una de las dos sedes finales del Campeonato del Mundo de Baloncesto, que se está disputando en nuestro país desde el pasado 30 de agosto y cuya final se celebrará en Madrid el próximo domingo.

Concretamente, en el Palau Sant Jordi de la ciudad condal se han llevado a cabo un total de siete partidos, con ocho equipos implicados. Todos ellos han contado con un vehículo de la Empresa Plana para su desplazamiento, cuatro de ellos en unidades MAN y un quinto, Estados Unidos, con un Neoplan Starliner, que además acompañará al equipo norteamericano a Madrid para la disputa de la gran final o el tercer y cuarto puesto.

Los vehículos MAN cuentan con chasis RR2, motorización EEV de 400 CV y un amplio equipamiento de seguridad, incluido ABS y ESP. Todos ellos fueron carrozados con el modelo PB de Irizar.

Jesús Barroso, responsable de Empresa Plana, asegura que “la eficiencia de los vehículos MAN es la clave de nuestra confianza. Por eso los hemos destinado al servicio de las selecciones nacionales”. Barroso considera que, “además, con MAN siempre estamos bien atendidos. Encuentran la mejor solución para cualquier asunto que se presente, con especial mención a Antonio Milla”. Fruto de esta colaboración, Empresa Plana ha incorporado 45 unidades MAN en los últimos tres años a su flota, compuesta por unos 400 vehículos, y tiene que recibir un pedido de 21 unidades, con carrocería Irizar, antes de que finalice este año.

Al respecto de la labor durante el Mundobasket, Jesús Barroso comenta que “Globalia Autocares ganó el concurso para prestar el servicio oficial, y en Barcelona nos lo contrata a nosotros. Somos responsables del traslado de todo lo que tiene que ver con la FIBA y la organización del Campeonato, desde las ocho selecciones hasta los árbitros,, las personalidades, las animadoras, la prensa…”, contando con la colaboración, en la parte de los microbuses, de la empresa Belvabús, que dispone también de dos unidades MAN.

La delegación de Estados Unidos, además de ser una de las estrellas del Mundial, es también de las más numerosas, según afirma Barroso: “Mueven hasta seis autocares en un día, contando los jugadores, los VIP y todos los acompañantes”, y por eso el Neoplan Starliner de la Empresa Plana acompaña al equipo allá donde tiene que ir, incluso a Madrid para la fase final, en caso de que se clasifique.

http://www.entry.man.eu/es/es/prensa-y- ... 61600.htmltrainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dilluns 15/05/2017 18:54

AUTOCARES PLANA ESTRENA UN COMPLETO SC7 DE SUNSUNDEGUI

La empresa Autocares Plana ha vuelto a confiar en Sunsundegui y ha adquirido un SC7 de nuestra compañía, de 13,10 metros, 59 plazas y chasis MAN 420 EU VI. El vehículo monta llantas de aluminio y caja de cambios automática. Está preparado para el transporte de personas de movilidad reducida, cuenta con luces laterales en teja y faros bi-led, cámara marcha atrás y cámara en el estribo trasero. Monitores de 22 y 19 pulgadas y USB en portaequipajes así como doble USB en la zona del guía completan el equipamiento.

Plana es uno de los principales grupos de transporte de viajeros por carretera de Tarragona y Cataluña. Fundada en 1964 como compañía familiar, hoy día da servicio a más de 15 millones de viajeros al año y cuenta con una flota de más de 350 autocares.

http://www.sunsundegui.com/autocares-pl ... nsundegui/
http://www.sunsundegui.com/wp-content/u ... ANA-72.jpgtrainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dimecres 11/04/2018 18:21

miércoles 11, abril 2018

EMPRESA PLANA ESTRENA TRES SB3 CARROZADOS POR SUNSUNDEGUI

Empresa Plana acaba de retirar de nuestras instalaciones tres autobuses SB3 de piso bajo que Sunsundegui le ha carrozado sobre chasis SCANIA con 12,8 metros de longitud y 45 plazas

Estos vehículos disponen de rampa para posibilitar el acceso a personas con movilidad reducida y dos plazas PMR posicionadas en el sentido de la marcha con cinturones de seguridad eléctricos. Cuentan también con un monitor Actia de 22 pulgadas, micro flexo para el conductor, cámara marcha atrás, enfriador de agua y pilotos traseros de balizamiento.

EMPRESA PLANA

Empresa Plana es uno de los principales grupos de transporte de viajeros por carretera en Tarragona y Cataluña.

Fundada en 1964 como compañía familiar, hoy día cuenta con una plantilla de 500 empleados que da servicio a más de 15 millones de viajeros cada año: 10 millones de pasajeros en líneas regulares y 5 millones de pasajeros en servicios escolares Y traslados de trabajadores.

Actualmente gestiona las líneas regulares de las principales ciudades del Camp de Tarragona y son el transporte oficial del aeropuerto de Reus y aeropuerto de Barcelona hasta los principales destinos de la Costa Dorada.

https://www.sunsundegui.com/empresa-pla ... nsundegui/
https://www.sunsundegui.com/wp-content/ ... gui-72.jpgtrainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dimecres 18/04/2018 18:54

Noticias

miércoles 18, abril 2018

DOS NUEVOS SB3 PARA EMPRESA PLANA

Con estas dos nuevas unidades ya son cinco los SB3 entregados a empresa Plana este mes. Se trata de dos SB3 de piso bajo que Sunsundegui le ha carrozado sobre chasis SCANIA con 12,8 metros de longitud y 45 plazas.

Estos vehículos disponen de rampa para posibilitar el acceso a personas con movilidad reducida y dos plazas PMR posicionadas en el sentido de la marcha con cinturones de seguridad eléctricos. Cuentan también con un monitor Actia de 22 pulgadas, micro flexo para el conductor, cámara marcha atrás, enfriador de agua y pilotos traseros de balizamiento. En la zona del conductor se ubica el módulo para situar la máquina expendedora y el chófer cuenta con puerta de acceso de poliéster con cajón cobrador, bandeja monedero y ubicación para botiquín.

Disponen también de letrero en la visera delantera con funciones de parada solicitada, plataforma solicitada, plataforma en movimiento, reloj y termómetro.

EMPRESA PLANA

Empresa Plana es uno de los principales grupos de transporte de viajeros por carretera en Tarragona y Cataluña.

Fundada en 1964 como compañía familiar, hoy día cuenta con una plantilla de 500 empleados que da servicio a más de 15 millones de viajeros cada año: 10 millones de pasajeros en líneas regulares y 5 millones de pasajeros en servicios escolares Y traslados de trabajadores.

Actualmente gestiona las líneas regulares de las principales ciudades del Camp de Tarragona y son el transporte oficial del aeropuerto de Reus y aeropuerto de Barcelona hasta los principales destinos de la Costa Dorada.

https://www.sunsundegui.com/dos-nuevos- ... esa-plana/

https://www.sunsundegui.com/wp-content/ ... i-72-1.jpgtrainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dimecres 09/05/2018 15:16

Plana renueva su flota de autocares con diez vehículos de última generación

El coste total ha sido de tres millones de euros y cubrirán tanto la media distancia como los alrededores y uno de ellos trabaja con un motor híbrido
Vicente M. Izquierdo
.
Actualizada 09/05/2018 a las 14:22

La empresa Plana pone en circulación diez nueve autocares, los cuales realizarán tanto el circuito de alrededores como el por término medio distancia (de la Costa Daurada en Barcelona y en el Aeropuerto del Prat). En total, la decena de vehículos han costado tres millones de euros, y todos ellos están fabricados sobre chasis y motor Scania anticontaminación.

Cinco vehículos de cada realizarán un recorrido diferente y todos ellos cuentan con sistema por el acceso sin problemas para personas con movilidad reducida. Según detalló Pere Padrosa, director general de Transportes de la Generalitat de Catalunya, «todos los autobuses muy bien equipados y, aunque hasta el 2020 no es exigible, los diez autbusos son accesibles al cien por cien».

Algunos de ellos son buses de trece metros, con capacidad para 59 viajeros y, de otros, de 15 metros, con 71 viajeros y tienen motores que van de los 320 caballos a los 450 caballos. Uno de los buses de la nueva flota trabaja con un motor híbrido, y todos ellos estuvieron expuestos este miércoles por la mañana en el paseo Pau Casals de la Pineda.

Algunas de las innovaciones que tienen estos vehículos son, por ejemplo, que avisan del cambio de carril involuntario (muchos turismos lo llevan ya, pero no es habitual verlo en un bus) y el frenazo automático cuando el vehículo va circulando además de 50 kilómetros por hora y encuentra un obstáculo en la vía.

Menos contaminantes

Además, los nuevos motores ayudan a reducir la contaminación, una circunstancia que gusta al director general. «Estas renovaciones nos ayudan en todos con el cambio climático porque los autobuses tienen una reducción importante de las partículas en suspensión y del CO2, que perjudican al cambio climático», detalló Pere Padrosa.

Padrosa, además, puso de relieve el crecimiento de la utilización del transporte en territorio tarraconense. «En el sistema de transporte público de Cataluña hemos aumentado entre un 3 y un 3,5%, y en la zona del Campo de Tarragona el incremento ha sido mucho más elevado». Además, añadió que «en los últimos años hemos triplicado la inversión en autobuses interurbanos».

También se mostraba muy feliz Josep Poblet, presidente de la Diputación de Tarragona y alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, presente en la cita. «Es una excelente noticia la renovación de esta flota. Esta era una zona que no estaba bien resuelta, pero que va mejorando mucho con inversiones como esta», dijo Poblet.

Además, en el ámbito local, el alcalde adelantó que en breve su municipio quedará completamente conectado, ya que «esperamos la autorización por parte de la Dirección General para terminar Vila-seca, el Pinar y la Plana. No tener un sistema de movilidad que satisfaga de todo los intereses de la gente tiene que ser atendido, y espero que muy pronto pueda quedar solucionado por completo».

http://www.diarimes.com/es/noticias/cam ... _1093.html

http://cdn01.diarimes.com/uploads/image ... bd8d053067Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1878
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dimecres 09/05/2018 19:35

Vaja!! Justament ara que es desmantella el tram ferroviari a la zona, Plana renova la flota. Amb visita del Director General de Transports de la GenCat i l'alcalde de Vila-Seca. Ja és casualitat... :roll:
Diari Més ha escrit:Además, los nuevos motores ayudan a reducir la contaminación, una circunstancia que gusta al director general.
Sobretot li agrada això, quan no ha posat cap impediment per desmantellar la línia de tren!! Es que em pixo!!
Diari Més ha escrit:Además, añadió que «en los últimos años hemos triplicado la inversión en autobuses interurbanos».
Normal. Heu desinvertit en ferrocarril. Sembla que això no es vol explicar massa.
Diari Més ha escrit:También se mostraba muy feliz Josep Poblet, presidente de la Diputación de Tarragona y alcalde de Vila-seca, presente en la cita. «Es una excelente noticia la renovación de esta flota. Esta era una zona que no estaba bien resuelta, pero que va mejorando mucho con inversiones como esta», dijo Poblet.
Y tan feliç. Ja ha aconseguit desmantellar el tren per deixar ben servits als seus amics de l'Empresa Plana. I ben resolta està ara, amb el tren. Serà a partir d'ara quan deixi d'estar resolta, amb l'estació a l'interior. Però ja els hi augmentaran la subvenció a Plana per assumir nou passatge.
Diari Més ha escrit:«No tener un sistema de movilidad que satisfaga del todo los intereses de la gente tiene que ser atendido, y espero que muy pronto pueda quedar solucionado por completo»
És per pixar i no fotre gota. Però aquest senyor té cap tipus de vergonya?? Això és caricaturesc.


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1644
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dijous 10/05/2018 21:53

Parece que son 10 Scania (5 con Sunsundegui SB3 y 5 Beulas) y un Volvo.

http://www.atmcamptarragona.cat/noticies/1160trainman
N9
N9
Entrades: 2357
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dilluns 20/05/2019 15:31

Noticias

lunes 20, mayo 2019

EMPRESA PLANA AMPLÍA SU FLOTA CON 7 SB3 DE SUNSUNDEGUI

Empresa Plana, uno de los principales grupos de transporte de viajeros por carretera en Tarragona y Cataluña, acaba de ampliar su flota con los 7 nuevos autobuses modelo SB3 LE que Sunsundegui le ha carrozado sobre chasis Scania K410 de 13 metros de longitud y capacidad para 55 pasajeros.

Los siete vehículos cuentan con pilotos de balizamiento laterales e iluminación superior lateral sobre el acceso central así como lunas laterales sencillas con 4 ventanas abatibles, 2 a cada lado. Tanto la calandra delantera como la trasera son de acero inoxidable y tienen 4 plazas reservadas para personas con movilidad reducida.

Disponen de pasamanos de acero inoxidable chorreado en la zona del piso alto. Dos pasamanos cuentan con toma USB. Hay también una toma USB a cada lado para la primera fila de butacas.

El enfriador de botellas, el equipo de sonido ACT – 550, el monitor de 19 pulgadas en la visera delantera y el letrero Hanover delantero completan el equipamiento.

EMPRESA PLANA

Empresa Plana es uno de los principales grupos de transporte de viajeros por carretera en Tarragona y Cataluña. Fundada en 1964 como compañía familiar, hoy día cuenta con una plantilla de 500 empleados que da servicio a más de 15 millones de viajeros cada año: 10 millones de pasajeros en líneas regulares, y 5 millones de pasajeros en servicios escolares, traslados de trabajadores. Actualmente gestiona las líneas regulares de las principales ciudades del Camp de Tarragona. También son el transporte oficial del aeropuerto de Reus y aeropuerto de Barcelona hasta los principales destinos de la Costa Daurada.

https://www.sunsundegui.com/empresa-pla ... nsundegui/
https://www.sunsundegui.com/wp-content/ ... EGUI_1.jpg

Aunque en la noticia pone que son K410, en realidad son K320UB 4x2.Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1644
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dilluns 20/05/2019 20:36

Y no son los únicos. También han llegado un par de i6S de 3 ejes y 5 Beulas Aura, todos con Scania.Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1878
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Divendres 06/12/2019 14:12

L'Empresa Plana ha comprat Mon-Bus, de Sant Pere de Ribes

https://canalblau.alacarta.cat/garraf-n ... e-de-ribesPD: No confondre Mon-Bus (Cintoi Bus, SL) amb Monbús de Lugo :P


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4054
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Divendres 06/12/2019 14:41

Si per identitat corporativa es tractés, per mi la compra seria la inversa, perquè el disseny de Mon-Bus és millor. :DAvatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1644
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Divendres 06/12/2019 16:14

Ese no es el principal peligro. Conociendo a Plana, pronto empezaran a meter coches de segunda mano, y la calidad de la flota caerá.Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1878
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dimecres 02/12/2020 18:26

Cunit recupera el bus urbà després de 8 anys sense serveiMon-Bus esdevé Bus Garraf

Imatge

www.busgarraf.cat

Així s'acaba amb la confusió habitual amb l'altra MonBus, la gallega. :)


Salvem l'Estació de França!

Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”