Un nou bus uneix Argentona i l'hospital

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22827
Ubicació: Fabra i Puig

Un nou bus uneix Argentona i l'hospital

Entrada Autor: metring » Dimecres 03/09/2008 0:40

http://www.totmataro.cat/portal//index. ... Itemid=109


Un nou bus uneix Argentona i l'hospital


La nova línia d’autobús començarà a funcionar el dia 1 d’octubre
Redacció dimarts, 02 setembre 2008

Fins ara, anar des d’algunes de les urbanitzacions de la vila fins l’Hospital de Mataró era pesat, complicat i feixuc, doncs bé ara ja no ho serà tant, ja que la vila tindrà una nova línia de bus que unirà les urbanitzacions de les Ginesteres, de Can Raimí, de Can Cabot, el centre de la vila, Madà i l’hospital de Mataró a partir l’1 d’octubre. L’objectiu d’aquesta nova línia de bus és unir les urbanitzacions i el centre de la vila amb l’Hospital de Mataró, per tal que no hagi de ser una odissea anar de casa a l’Hospital, sobretot per a totes aquelles persones grans o les que no tenen cotxe propi. El cost anual de l’autobús serà de 200.000 euros i no generarà cap benefici per a l’administració local. L’Ajuntament estava decidit a assumir la totalitat de la despesa però ha aconseguit que, finalment, la Generalitat assumeixi el 37% del cost.

Funcionarà de dilluns a dissabte

L’autobús sortirà de les Ginesteres, passarà per Can Raimí i Can Cabot, per la vila per la ronda de llevant fent una parada a l’Àrea Bàsica de Salut, després anirà cap a Madà i d’allà a l’Hospital de Mataró. L’autobús funcionarà tot l’any, de dilluns a dissabte, mentre que la freqüència de pas serà d’una hora i tres quarts. El primer autocar sortirà a les set del matí, mentre que l’últim bus serà a les nou del vespre. Els tres primers dies de funcionament del servei, tots els usuaris que agafin el bus no hauran de pagar bitllet.

Ara, durant tot aquest mes de setembre, l’administració de la vila portarà a cap una campanya informativa entre la població per donar a conèixer el nou servei, abans que aquest comenci a funcionar.MiquelS
N4
N4
Entrades: 46
Ubicació: Sant Andreu del Palomar

Entrada Autor: MiquelS » Divendres 05/09/2008 0:46

Haurem de seguir el tema a veure quin bus destina Barcelona Bus a fer aquesta nova línia

Salutacionsalexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Divendres 05/09/2008 11:39

Supongo que será microbús, como el servicio de Dosrius a Llinars u otros. Por cierto, a pesar de que los autobuses están rotulados como Barcelona Bus, seguramente el servicio esté concedido a Cingles Bus, también del grupo Sagalés.Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 22827
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 01/10/2008 0:25

http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/ca ... un_nou.jsp

La Generalitat impulsa un nou servei d’autobús entre Argentona i Mataró

Data: 30/9/2008

El director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, el director general de l’ATM , Ramon Seró, i l’alcalde d’Argentona, Pep Masó, han signat un conveni per a la implantació d’un nou servei de transport públic que permetrà enllaçar, a partir de l’1 d’octubre, el centre d’Argentona i els seus nuclis propers amb l’hospital de Mataró. La nova línia d’autobús que avui es presenta oferirà 9 expedicions d’anada entre Argentona i Mataró i 8 més en sentit contrari els dies feiners. Pel que fa als dissabtes, 5 expedicions per sentit connectaran aquests dos municipis del Maresme.


A partir de l’1 d’octubre, un nou servei d’autobús comunicarà Argentona amb l’Hospital de Mataró, millorant notablement la mobilitat a la comarca del Maresme.

Amb aquest objectiu, el director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, el director general de l’ATM , Ramon Seró, i l’alcalde d’Argentona, Pep Masó i Nogueras, han signat un conveni per a la implantació d’aquest nou servei de transport públic que complementa els serveis existents en aquesta zona.

La posada en funcionament d’aquest nou servei suposarà una inversió anual de 184.562 euros. L’aportació del DPTOP fins a final d’any serà d’un 38% i la de l’Ajuntament d’Argentona d’un 62 %. Es preveu que uns 28.723 viatgers utilitzin aquest nou servei cada any, de manera que es calcula que uns 7.181 nous viatgers l’utilitzaran durant el que resta del 2008.

Amb aquesta nova oferta, el Govern continua el desplegament del Pla de transport de viatgers 2008-2012, amb l’objectiu d’incrementar els serveis de transport públic per tal de facilitar-ne l’ús i potenciar, d’aquesta manera, la mobilitat sostenible.

Noves expedicions

El nou servei que entrarà en funcionament el proper 1 d’octubre oferirà 9 noves expedicions entre Argentona i Mataró i 8 sortides més en sentit contrari durant els dies feiners, de dilluns a divendres. D’acord amb la demanda, els dissabtes durant tot l’any es realitzaran 5 expedicions per sentit, que se sumaran a les noves sortides dels dies feiners.

Durant el mes d’agost, es mantindran 6 sortides per sentit els dies feiners per a facilitar els moviments entre aquests dos municipis, per tal d’adaptar l’oferta a les necessitats de servei durant el període estival.

Noves sortides fins a l’hospital de Mataró

Amb el nou servei, que gestionarà l’empresa Cingles Bus, SA, es facilitarà la mobilitat interior a la comarca del Maresme i es millorarà, alhora, l’accés a punts estratègics d’especial interès d’ambdós municipis.

En aquest sentit, la nova línia comunicarà el centre d’Argentona i els nuclis de Les Ginesteres, Can Cabot, Can Raimí i Madà amb Mataró, facilitant l’accés en transport públic a equipaments i serveis d’ambdós municipis, com ara al Centre d’Assistència Primària d’Argentona i l’Hospital de Mataró.

Aquests nous serveis formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM de la Regió Metropolitana de Barcelona, amb el corresponent estalvi econòmic que això significa per a l’usuari.

Horaris dels nous serveis

Els nous serveis connectaran Argentona i Mataró des de les 7.00 hores fins a les 21.00 hores, els dies feiners, i entre les 8.15 hores i les 20.30 hores en sentit contrari. Pel que fa a les sortides dels dissabtes, seran entre les 8.45 hores i les 19.15 hores d’Argentona a Mataró, i des de les 10.00 hores fins a les 20.30 hores en sentit contrari.Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”