Pujol i Pujol, nueva operadora de la línea Malgrat-Palafolls

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
trainman
N9
N9
Entrades: 2356
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Pujol i Pujol, nueva operadora de la línea Malgrat-Palafolls

Entrada Autor: trainman » Divendres 19/06/2009 13:48

Mobilitat
Una empresa adquireix la ruta de bus PLF - Malgrat amb la voluntat de millorar el servei actual.
Per Ràdio Palafolls ⋅ juny 17, 2009 ⋅ Fins ara aquesta ruta de transport públic era operada per l’empresa malgratenca Marestrans, però des de fa uns dies Autocars Pujol i Pujol, amb seu a Lloret, ha comprat aquesta ruta i serà la nova operadora del servei.

Això implicarà algunes modificacions , bàsicament amb la freqüència de viatges, que augmentarà i també en el canvi dels vehicles que operen en aquests transport, que seran substituits per d’altres de nous, com explica el gerent d’Autocars Pujol, Jaume Pujol.

Aquests estiu però encara no es podrà posar en marxa tota l’operació prevista per la nova empresa, ja que encara no té adjudicada una nova ruta intercomarcal que comunicaria la ciutat de Calella i Tossa passant per PLF. Aquesta operació implicarà que PLF quedarà connectada també amb les poblacions de la Selva a través d’un nou servei de transport públic, a l’hora que millora la seva connexió amb Malgrat i Sta Susanna. Ho explica el mateix Jaume Pujol.

La intenció de la companyia era tenir a punt les dues rutes per aquests estiu, una previsió que no es podrà complir, però que sí podria entrar en funcionament abans d’acabar l’any.

Ara l’empresa estudia la nova freqüència de bussos en direcció a Malgrat de mar depenen del nombre d’estudiants de les escoles i instituts i d’altres variants que modificaran aquests transport fins a la població veïna.

http://www.radiopalafolls.cat/2009/06/1 ... ei-actual/alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Dilluns 22/06/2009 13:29

Marestrans también gestiona la Malgrat-Santa Susanna, Palafolls-Sant Genís y Santa Susanna-Marineland. ¿Entran en el paquete?

Respecto a esto, comentar que de Palafolls a Sant Genís también va Barcelona Bus cada hora, mientras que Marestrans lo hace dos veces al día y hay prohibición de tráfico para BCN Bus. Supongo que esto se arreglará ahora.Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”