Aparcaments per a bicicletes de l'EMT

Cotxes, motos, bicis, etc. i infrastructures associades (autopistes i autovies).
Coches, motos, bicis, etc. e infraestructuras asociadas (autopistas y autovías).
Avatar de l’usuari
m.h.t.  
N9
N9
Entrades: 1922
Ubicació: Badalona

Re: Aparcaments per a bicicletes de l'EMT

Entrada Autor: m.h.t. » Dimarts 10/04/2012 19:52

EL BICIBOX AMPLIA FINS A 24 HORES SEGUIDES EL TEMPS PER APARCAR LA BICICLETA SENSE CAP COST ADDICIONAL

Promocionalment, el servei seguirà sent gratuït per a tots aquells que s’hi apuntin i pels que ja són abonats


El Bicibox, xarxa d’aparcament segur per a bicicletes ha ampliat el temps màxim d’estacionament fins a 24 hores ininterrompudes (a partir de les quals s’ha de treure al menys 30 minuts), sense cap cost addicional al de l’abonament, i tantes vegades com es vulgui. Abans, aquest límit era de 12 hores.
L’empresa concessionària ha pres aquesta mesura, així com també la de mantenir la gratuïtat del servei fins a principis de la tardor per a tots aquells ciutadans que es donin d’alta, amb la finalitat de promocionar el coneixement d’aquest nou servei que des de principis de març funciona globalment a 11 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de forma pionera. Igualment, l’empresa mantindrà la gratuïtat del servei per a tots els que s’hi apuntin en els propers mesos, i pels que ja són abonats, com a mesura promocional.
Actualment, el servei disposa d’un total de 123 estacions Bicibox, que en conjunt ofereixen als usuaris 1.316 places individuals d’aparcament segur per estacionar la bicicleta.
Més de 500 ciutadans s’han abonat al Bicibox des del seu inici.

Els 11 municipis on funciona el Bicibox són: Castelldefels, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.
Les estacions del Bicibox es distribueixen estratègicament per les ciutats i s’ubiquen a prop d’equipaments dels municipi i de les principals estacions de transport públic, amb l’objectiu concret d’integrar la bicicleta en la cadena del transport i facilitar als usuaris el transbordament des de la seva bicicleta amb els transports públics i afavorir la mobilitat sostenible.
El Bicibox és un instrument que s’emmarca en un context d’impuls i recolzament de la mobilitat en bicicleta per afavorir el seu ús com a mitjà de transport quotidià, tant dins el municipi com en el marc de l’àrea metropolitana de Barcelona.
El Bicibox és una actuació que està desenvolupant l’Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb els municipis, els quals, al seu torn, estan posant en marxa iniciatives en la línia de fomentar la mobilitat en bicicleta.

Més informació a www.bicibox.cat

FONT: AMB Mobilitat


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
m.h.t.  
N9
N9
Entrades: 1922
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dilluns 21/10/2013 21:40

El Bicibox té nova empresa gestora. L'empresa gestora del Bicing, Movement (Movement Barcelona 2005, S.L.) ha guanyat el concurs de gestió del Bicibox, fins ara gestionat per Icnita, que no s'ha presentat.

El nou contracte serà per 3 anys prorrogables a 2 més. Com a curiositat, s'ha presentat també Sarbús (Marfina, S.L.):
1. MOVEMENT BARCELONA 2005, S.L. (56,37 punts)
2. UTE MARFINA, S.L. - PRISMAGLOBAL SERVICIOS Y PROYECTOS, S.L. (49,27 punts)


Salvem l'Estació de França!

UT596001
N10
N10
Entrades: 3664

Entrada Autor: UT596001 » Dimarts 22/10/2013 2:29

No m'hauria imaginat que si hagués guanyat Marfina Bus tots els bicibox plagats amb la "S" del grup Moventis... :?trainman
N9
N9
Entrades: 2358
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 21/03/2014 17:06

El Bicibox arriba a Cerdanyola

21/03/2014

Properament s’instal·laran 4 mòduls de Bicibox a llocs estratègics de la ciutat. Cerdanyola del Vallès disposarà del servei d’aparcament de bicicletes que ofereix l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la mobilitat sostenible.


Cerdanyola disposarà properament de mòduls Bicibox. Es tracta d’un servei públic d’aparcaments segurs per a bicicletes privades que ajudarà a anar en bici per la ciutat amb més seguretat, tot gaudint dels avantatges d’aquest sistema de desplaçament. En una primera fase i en les properes setmanes, es col·locaran 4 mòduls a llocs estratègics com l’Estació de RENFE, l’Ajuntament, el Parc esportiu municipal Guiera i la Zona esportiva Can Xarau. Abans de finals d’any el servei s’estendrà a altres punts del municipi.

La tinenta d’alcaldia de Mobilitat i transports, Maria Reina, destaca el valor d’aquest instrument que s’emmarca en un context d’impuls i recolzament de la mobilitat en bicicleta per afavorir el seu ús com a mitjà de transport quotidià. El Bicibox té, entre els seus objectius, oferir a l’usuari de bicicleta un servei d’aparcament per estacionar la bici de forma segura enfront actes vandàlics i robatoris. Aquesta eina també pot servir per resoldre, prioritàriament, la seguretat en l’aparcament de la bicicleta en llocs de destinació entremitjos -com quan aparquem la bici per agafar un transport públic- i també en els llocs de destins finals -centre de treball, zones comercials, estudi, equipaments públics com poliesportius o biblioteques, etc-.

Actualment, la xarxa Bicibox està formada per unes 130 estacions d’aparcaments segurs, distribuïdes per 12 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En conjunt, les estacions ofereixen unes 1.400 places individuals d’aparcament.

Qui vulgui donar-se d’alta en aquest servei pot fer-ho a l’Oficina d’atenció al client, ubicada a Cornellà de Llobregat, Carrer del Barcelonès, 5-7 al costat del Citilab. TRAM Fontsanta i Fatjó; pel Telèfon d’atenció al client, 934 801 559 o 934 745 344, al web www.bicibox.cat o bé al mail info@bicibox.cat

http://www.cerdanyola.info/menu_princip ... cibox.htmlAvatar de l’usuari
Ganz
N6
N6
Entrades: 315
Facebook: https://www.facebook.com/christiancavi
Ubicació: Ginebra

Entrada Autor: Ganz » Dilluns 24/03/2014 16:50

Font: http://www.europapress.cat/politica/not ... 42715.html .

El PP de Barcelona reclama la retirada del Bicibox per tenir un ús "gairebé inexistent"

BARCELONA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

El regidor del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona Oscar Ramírez ha reclamat aquest dissabte la retirada del projecte Bicibox per tenir un ús "gairebé inexistent" i pel cost de gestió i manteniment que suposa el servei, que s'ha incrementat en un 22% amb una xifra de 463.552 euros a l'últim any.

Segons ha informat el partit en un comunicat, Ramírez ha afegit que el Bicibox --que ha patit un descens del 14% respecte al 2012-- és "una despesa desproporcionada" per a les arques públiques de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Ha assegurat que aquest sistema no funciona com una mesura de seguretat davant del robatori de bicicletes estacionades al carrer, i ha proposat la matriculació i el marcatge com un nou mètode per facilitar la localització en cas de robatori, així com l'increment del nombre de places d'aparcament amb el sistema d'U invertida.Avatar de l’usuari
Javi M
N9
N9
Entrades: 1600
Ubicació: Sant Feliu

Entrada Autor: Javi M » Dilluns 12/05/2014 23:51

La veritat és que el Bicibox ha estat un fracàs, però un fracàs injust i incomprensible.

Jo en sóc usuari habitual i estic molt content amb el servei. Em sembla d'allò més útil per a deixar la bici, amb casc i motxilla inclosa, que no es mulla encara que plogui. Des que van ampliar el període màxim d'estacionament a 48h (72h si es deixa la bici en cap de setmana) pot servir per a guardar la bici a qui no li càpiga a casa. Un cop que vaig tenir una incidència tècnica (no em deixava recollir la bici) el tècnic va arribar en menys de 10' i m'ho va solucionar. I el millor de tot és que és gratuït.

No m'explico com és possible que quan deixo la bicicleta, a tot estirar a l'estació hi hagi una o dues més aparcades. Una autèntica llàstima!Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23451
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 13/05/2014 10:09

És ben possible que guanyaria molt potencial si el sistema s'ampliés al nucli de l'AMB, que no és altre que el municipi de Barcelona. Però com que els del "qui cobra mana" són incapaços d'anteposar l'interès comú al de les seves taifes, estem com estem.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

davida
N9
N9
Entrades: 1716
Contacta:

Entrada Autor: davida » Dimarts 13/05/2014 10:27

Per cert al carrer Numancia al costa de l'Illa Diagonal han obert el Bicipark

bicipark.org

Es un parking vigilat de bicicletes per 1€ el dia, 8€ mensuals o 22€ trimestrals.Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23451
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 13/05/2014 11:00

Ja, però no deu tenir res a veure amb el Bicibox, oi?

És aquest el problema de les taifes a l'AMB: amb cadascú fent la guerra pel seu compte, al ciutadà se li obliga a fer les coses dues, tres o cinc vegades en lloc d'una sola. I si et diuen "és difícil canviar-ho", en realitat volen dir "no ens rota canviar-ho".


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

trainman
N9
N9
Entrades: 2358
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dissabte 31/05/2014 13:24

En Cerdanyola ya hay dos Bicibox instalados.

-Avinguda Sant Iscle. Instalado delante del CEIP Sant Martí y muy cerca del ayuntamiento
-Passeig del Pont. Instalado donde estaba situada hace unos años la terminal de los autobuses de la UAB en Cerdanyola.

Desconozco cuando empezarán a funcionar.Avatar de l’usuari
m.h.t.  
N9
N9
Entrades: 1922
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dimecres 13/03/2019 17:48

S'anuncien 6 nous aparcaments Bicibox, 3 dels quals els primers situats dins d'estacions de metro:
El de BDN Pompeu Fabra serà el primer Bicibox del Barcelonès Nord:
L'AMB està negociant amb l'Ajuntament de BCN estendre el Bicibox a la Ciutat Comtal. A més, s'anuncien àrees d'intertanvi e-Bicibox amb el Bicing als límits amb BCN Ciutat.


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
m.h.t.  
N9
N9
Entrades: 1922
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Diumenge 29/11/2020 20:10

Dilluns comença la instal·lació d’un Bicibox a Pompeu Fabra

Imatge

Es tracta del primer aparcament segur de gran capacitat de bicicletes que tindrà Badalona en una estació de transport públic. Els treballs començaran el proper dilluns per tal de poder-lo inaugurar a principis d’any. D’altra banda, segons fonts municipals, és poder instal·lar el segon Bicibox a l’estació de Renfe, durant la meitat del any que ve.

https://www.eltotbadalona.cat/dilluns-c ... peu-fabra/


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4168
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Diumenge 29/11/2020 20:24

Hombreeeeee, por fin la AMB se ha acordado que existe la zona del Besòs. xD


frankrodriguez.net

Sehr geehrte Fahrgäste, bitte entschuldigen Sie die Verspätung. :suar

Avatar de l’usuari
m.h.t.  
N9
N9
Entrades: 1922
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dijous 22/07/2021 18:20

El Bicibox arriba al metro
El servei d'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes particulars, el Bicibox, es posa en marxa avui a les estacions de metro Parc Logístic (L9 Sud), de Barcelona, i Badalona Pompeu Fabra (L2).
Imatge

Imatge

https://www.amb.cat/ca/web/amb/actualit ... 3851/11696


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
Renfe445
N10
N10
Entrades: 4168
Ubicació: ??!!!#=?¿****!!! ©
Contacta:

Entrada Autor: Renfe445 » Dijous 22/07/2021 18:30

No nomès això, també el bicibox arriba a la zona Besòs!


frankrodriguez.net

Sehr geehrte Fahrgäste, bitte entschuldigen Sie die Verspätung. :suar

Respon

Torna a “Vehicles privats / Vehículos privados”