Trambaix i Trambesós ultimen obres d'ampliació

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
victorcasta
N10
N10
Entrades: 4267
Ubicació: Horta

Re: Trambaix i Trambesós ultimen obres d'ampliació

Entrada Autor: victorcasta » Diumenge 15/06/2008 20:51

Ni idea. El que sí que sé és que no hi haurà inauguració, serà tan sols una posada en servei, però no sé si serà des de les 5 o des d'una altra hora posterior.



hospitalenc
N5
N5
Entrades: 82
Ubicació: L´Hospitalet.

Entrada Autor: hospitalenc » Dilluns 16/06/2008 18:30

Avui al Telenotícies-Comarques de TV-3 de les dues de la tarda, han considerat mès important la pujada del futbolaire Girona de Segona-B a Segona que la posada en servei amb vitgers de la T-6, i l´han donada abanç.

I encara sort, perque al Telenotícies-Migdía de dos quarts de tres, ni tan sols s´han près la molèstia d´informar, el consell de redacció deu haber pensat: "-Aixó-aixó, es ben poc interesant......". Aixó sí, han parlat sobre els petards de St. Joan, notícia-bomba, no hi ha dubte ( i mai millor dit....).

Tením uns mitjans de comunicació d´alló mès conscienciats sobre el transport pùblic, es clar que mereixen aixó, sí senyor :plas .......ó nó, potser aixó: :nose :cop :avall :boig :bleah



Avatar de l’usuari
Trenscat
N10
N10
Entrades: 2742
Ubicació: Terrassa-Estació del Nord
Contacta:

Entrada Autor: Trenscat » Dimarts 17/06/2008 8:27

Ahir vaig anar a veure la T6 que de fet d'alguna manera és com un "TRAM de barri". La veritat és que amb la freqüència de pas de 20 minuts i el recorregut que té no sé si tindrà gaire èxit ja que si estàs a la parada de La Mina i falta encara temps pel proper tramvia surt més compte anar fins a la T5 a la parada Parc del Besòs o bé a la T4 a Can Llima que no pas esperar-se allí al mig.

http://trenscatbloc.blogspot.com/2008/0 ... ervei.html



Avatar de l’usuari
Peter
N5
N5
Entrades: 153

Entrada Autor: Peter » Dijous 19/06/2008 18:29

Sembla que des de que s'ha començat a fer les proves per la nova T6, hi ha hagut alguna modificació en els horaris de les altres línies. Últimament sempre em pasa aquesta situació: Vull anar de Vila olímpica a St. Martí de Provençals (T4+T5). Quan el T4 surt de la parada TNC, s'ha de parar perquè el T5 està fent el canvi de sentit a glòries. Un cop tenim el semàfor obert, seguim avançant fins quedar parats a la parada de glòries just darrera del T5 (els morros dels dos tranvies gairebé es toquen). Però com que no estem ben situats a la parada, no s'obren les portes. El T-5, s'està 1 minut parat esperant la seva sortida.
Total, que estan els dos tranvies parats a la parada, però el segon tranvia tancat. Quan marxa el de davant, nosaltres avancem uns 5 metres i obren les portes.
Conclusió: Que se't queda cara de tonto quan has d'esperar 12 minuts per fer l'enllaç quan has tingut el tranvia parat davant teu durant un minut.
La meva pregunta es: Si les parades accepten tranvies dobles, per que no paren dos junts i obren portes per poder canviar de tram sense perdre 12 min?



Avatar de l’usuari
pol
N7
N7
Entrades: 589

Entrada Autor: pol » Dissabte 21/06/2008 11:02

Peter ha escrit:Sembla que des de que s'ha començat a fer les proves per la nova T6, hi ha hagut alguna modificació en els horaris de les altres línies. Últimament sempre em pasa aquesta situació: Vull anar de Vila olímpica a St. Martí de Provençals (T4+T5). Quan el T4 surt de la parada TNC, s'ha de parar perquè el T5 està fent el canvi de sentit a glòries. Un cop tenim el semàfor obert, seguim avançant fins quedar parats a la parada de glòries just darrera del T5 (els morros dels dos tranvies gairebé es toquen). Però com que no estem ben situats a la parada, no s'obren les portes. El T-5, s'està 1 minut parat esperant la seva sortida.
Total, que estan els dos tranvies parats a la parada, però el segon tranvia tancat. Quan marxa el de davant, nosaltres avancem uns 5 metres i obren les portes.
Conclusió: Que se't queda cara de tonto quan has d'esperar 12 minuts per fer l'enllaç quan has tingut el tranvia parat davant teu durant un minut.
La meva pregunta es: Si les parades accepten tranvies dobles, per que no paren dos junts i obren portes per poder canviar de tram sense perdre 12 min?
Si els enllaços estan mal fets T4 i despres T5, sempre set escapa a glories. No podrien fer arribar el T5 fins a Ciutadella?



Avatar de l’usuari
aim
N9
N9
Entrades: 1370
Ubicació: Navas (L1) - Bac de Roda (L2)
Contacta:

Entrada Autor: aim » Dissabte 21/06/2008 21:42

pol ha escrit: Si els enllaços estan mal fets T4 i despres T5, sempre set escapa a glories. No podrien fer arribar el T5 fins a Ciutadella?
Durant molt de temps he estat fent aquest enllaç i no et pots imaginar com em toca els collons arribar a Glòries amb la T5 i veure com el de la T4 fa menys d'un minut que acaba de sortir... i vinga, a esperar 8 minuts....


Instagram: Ferrocarril | Aviació

Avatar de l’usuari
sortrens
N8
N8
Entrades: 765
Ubicació: BARCELONA (Catalunya)

Entrada Autor: sortrens » Diumenge 22/06/2008 13:18

Per quant la T7, T8?

Quan uneixin les dues linies de la Diagonal suposo que la T1,T2 i T3 aniran desde la zona llobregat fins a Gorg i Sant Adrià com a linies principals i la T4 i T5 aniran com fins ara fins a Ciutadella.


Salvem l'ESTACIÓ DE FRANÇA!!! En el cas de l’estació de França ens haurem de plantejar que fem. Una opció, no la única, és dedicar part de l’edifici a museu i la resta a serveis Ferroviaris de cada una de les linies de Suport a la Sagrera-Sants a l'EDF Servei Ferroviari!! Cal Millorar l'accés a la L4 Barceloneta i fer arribar la L8 FGC a l'estació de França i també adaptar vies UIC a l'Estació de França!!!

Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Diumenge 22/06/2008 14:18

hospitalenc ha escrit:Avui al Telenotícies-Comarques de TV-3 de les dues de la tarda, han considerat mès important la pujada del futbolaire Girona de Segona-B a Segona que la posada en servei amb vitgers de la T-6, i l´han donada abanç.
Jo no sóc molt partidari del futbol, però s'ha de reconèixer que la notícia que el club de futbol de la ciutat pugi a segona A és prou important... és una categoria que fins ara no havia aconseguit mai. El sorprenent és que TV3 la donés per tot Catalunya, quan ja se sap que tot allò que passa més amunt de la Tordera no els sol interessar gaire.

Sigui com sigui, si la notícia del Tram ha sortit després de la del Girona serà perquè només es deuria donar en la desconnexió territorial (cosa que explicaria per què jo no la vaig veure).

Abans de la desconnexió es sol donar la notícia més important de cada demarcació. Puc entendre els criteris informatius de Televisió de Catalunya pel fet que la inauguració del tramvia no fos la notícia més transcendent de la demarcació de Barcelona -no recordo quina fou-, però de lluny que l'ascens del Girona va ser la notícia del dia d'aquest dilluns per aquí dalt.



Avatar de l’usuari
pol
N7
N7
Entrades: 589

Entrada Autor: pol » Diumenge 22/06/2008 16:05

Per cert ahir dissabte els horarais eren molt millors, i els enllaços del T4 i T5 amb el T6 estaven bé. I els del T4 i T5 no passava que el T4 es tenia que esperar radera el T5 però segui dequadrant.

Però siq uant s'amplia el T4 i el T5 els fan acabar a Ciutadella i per alla continuai fan que trams acabin alla, potser faran una nova via



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23724
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 22/06/2008 16:22

pol ha escrit:Per cert ahir dissabte els horarais eren molt millors, i els enllaços del T4 i T5 amb el T6 estaven bé. I els del T4 i T5 no passava que el T4 es tenia que esperar radera el T5 però segui dequadrant.
Cal concloure que els facilitadors del 3% esperen que els donem idees perquè facin res de profit? Administradors, comenceu a pensar què farà el Fotracat amb un sou de regidor i cotxe oficial, perquè sembla que ens l'estem guanyant a pols!


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

sergi
N6
N6
Entrades: 261

Entrada Autor: sergi » Divendres 27/06/2008 11:06

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/notic ... mp=2899657

dimecres, 18 de juny de 2008
>
El tall parcial de la carretera de Collblanc es va aplicar anit




V.P.. Barcelona.
La Guàrdia Urbana va tallar anit, amb unes hores de retard respecte de les previsions inicials, la circulació de vehicles per la carretera de Collblanc en direcció a l'Hospitalet de Llobregat, a l'altura del camí de la Torre Melina. L'endarreriment en les restriccions del trànsit, anunciades des de diumenge passat, va ser motivat per l'alt moviment de cotxes durant el dia i també per la necessitat d'adaptar els semàfors que permetien alguns girs des de la carretera de Collblanc cap a alguns carrers de l'Hospitalet, segons van informar ahir responsables del districte de les Corts de Barcelona. El tram tallat només afecta el recorregut entre els carrers del Cardenal Reig i de Josep Sunyol i Garriga, i els conductors no podran circular per aquest tram fins a finals de setembre, a conseqüència de les obres de modificació del traçat del Trambaix.



Avatar de l’usuari
cristian26
N7
N7
Entrades: 544
Ubicació: Granollers

Entrada Autor: cristian26 » Divendres 27/06/2008 16:39

[off-topic] Anit és correcte? :? [/off-topic]


Qui té el cul llogat, no seu quan vol.

Avatar de l’usuari
Izo
N6
N6
Entrades: 186
Ubicació: Piera, Montserratí

Entrada Autor: Izo » Divendres 27/06/2008 16:42

cristian26 ha escrit:[off-topic] Anit és correcte? :? [/off-topic]
I tant, significa "aquesta nit". :ok


Cahorniverns, nicarons, magas è garuns

Avatar de l’usuari
cristian26
N7
N7
Entrades: 544
Ubicació: Granollers

Entrada Autor: cristian26 » Divendres 27/06/2008 16:43

Izo ha escrit:
cristian26 ha escrit:[off-topic] Anit és correcte? :? [/off-topic]
I tant, significa "aquesta nit". :ok
Gràcies :P


Qui té el cul llogat, no seu quan vol.

alexbn
N6
N6
Entrades: 230

Entrada Autor: alexbn » Divendres 27/06/2008 18:53

Anit significa "la nit d'ahir", o sea, anoche. Creo.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23220
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 27/06/2008 19:03

Bueeeeeno, ara que ja ha quedat clara la definició...Back to topic!



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimarts 02/09/2008 22:49

Bé, no sé si sóc el primer a dir-ho, ni si és el fil correcte (en aquest cas prego als administradors que en facin el que vulguin, del missatge),
però...

S´ha obert la variant de Sant Ramon del Trambaix (línies T1, T2 i T3), aquesta variant permet d´evitar el tancadíssim revolt de Torre Melina amb Collblanc, i facilitarà també la construcció de la nova estació de metro de la L5 entre Collblanc i Pubilla Cases.
És de destacar que la nova parada de Sant Ramon té tres vies.



Avatar de l’usuari
mikado
N9
N9
Entrades: 1844

Entrada Autor: mikado » Dimarts 02/09/2008 23:05

Les 3 vies , són el primer pas per establir una nova terina per els Tramvies de la Futura T-Centre com li volguem dir i facilitar a l'explotador el descans i rotació de material sense anar als finals / actuals



Danzig
N8
N8
Entrades: 761
Ubicació: L'HospiMollet

Entrada Autor: Danzig » Dimecres 03/09/2008 11:09

Ahir vaig anar a fer fotos al nou tram i no em vaig adonar que tenia 3 vies :cop



Avatar de l’usuari
Trenscat
N10
N10
Entrades: 2742
Ubicació: Terrassa-Estació del Nord
Contacta:

Entrada Autor: Trenscat » Dimecres 03/09/2008 11:25

Danzig ha escrit:Ahir vaig anar a fer fotos al nou tram i no em vaig adonar que tenia 3 vies :cop
Avui suposo que ja hi aniré jo. Espero adonar-me'n! :)



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”