Seguiment de les obres Badalona-Pompeu Fabra (L2)

Rodalies RENFE, FGC Vallès i Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Cercanías RENFE, FGC Vallés y Llobregat, Metro de Barcelona, Trammet.
Respon
Miquel
Administrador
Entrades: 4417
Ubicació: Barcelona

Re: Seguiment de les obres Pep Ventura-Badalona Centre (L2)

Entrada Autor: Miquel » Dimecres 21/04/2010 13:00

Sagrerenc ha escrit:
L'alcalde Jordi Serra proposarà a la comissió de nomenclàtor municipal que la plaça també porti el nom del filòleg
BCN2008 ha escrit:Només si es posa el nom de Pompeu Fabra a la plaça estaré d'acord amb que l'estació s'anomeni aixi.
Si és així, s'entén la proposta. Ara bé, queda una mica estrany que la Pl. Pompeu Fabra estigui a 1,5 km del c/ Pompeu Fabra. Potser estaria bé canviar el nom d'aquest carrer.
Això no te perque ser així, noms, avingudes, plaça, etc.., no tenen que estar al costat per dur el mateix nom.


El metro de Barcelona amb motoristes!

davida
N9
N9
Entrades: 1793
Contacta:

Entrada Autor: davida » Dimecres 21/04/2010 13:13

A Barcelona la plaça de la Reina Maria Cristina esta una mica allunyada de l'avinguda Reina Cristina. Per anar a l'avinguda de la Reina Maria Cristina no tens que baixa del metro a Maria Cristina sino a Espanya.



Vox
N8
N8
Entrades: 1255
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: Vox » Dimarts 27/04/2010 9:45

Ja fa uns dies que s'ha obert el parking de 310 places sota l'Illa Central/Pompeu Fabra/Badalona Centre, que era, per temps, anterior a l'obertura de l'estació.

Vox


I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimarts 04/05/2010 8:36

:mmm :?:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3 ... alona.html

ERC acusa els responsables de Tusgsal d'impedir que el metro arribi a més barris de Badalona

04/05/10 02:00 - Badalona - j. g. n

El diputat i candidat d'Esquerra a les properes eleccions municipals, Uriel Bertran, i el president d'aquest partit a Badalona, Miquel Estruch, acusen l'empresa concessionària del servei d'autobusos, Tusgsal, d'intentar evitar que la xarxa de metro s'estengui per alguns barris de Badalona. Les manifestacions dels dos dirigents republicans arriben dies després que la Generalitat hagi aprovat un pla territorial metropolità que ignora la possibilitat de perllongar en el futur la línea 2 de metro fins als barris de Casagemes, Pomar i Morera, abans d'arribar a Can Ruti.

«Pressions polítiques»

Per Bertran i Estruch, l'extensió de la xarxa de metro a tota la ciutat és «imprescindible» i mentre el primer va censurar que «els interessos legítims d'una empresa privada com Tusgsal passin per sobre dels interessos públics», Estruch va parlar de «pressions polítiques» sobre el PSC que hauria fet el màxim responsable d'aquesta empresa de transports, Fermín Casquete, per obstaculitzar l'allargament d'una xarxa que, si es fa, «malmetria el negoci de les línies d'autobusos», segons va dir Bertran en declaracions a Catalunya Ràdio. «Tothom sap perfectament que la major part de la propietat de Tusgsal recau en una persona que té unes reconegudes, manifestes i públiques vinculacions polítiques», va apuntar el president d'ERC a Badalona. «Que al Barcelonès Nord no s'hagi desplegat la xarxa tant com s'ha fet al Baix Llobregat respon, en part, a pressions empresarials que tenen una gran influència política», va afegir Bertran.

Casquete amenaça d'anar al jutjat
j. g. n

Les paraules d'ERC a Badalona van tenir, ahir, una contundent resposta del màxim responsable de Tusgsal. «Aquestes acusacions són greus i ens reservarem la possibilitat d'emprendre accions judicials contra els seus autors, que les hauran de justificar on toqui», va avançar Casquete abans d'assegurar que qui les comparteixi «demostra que no té ni idea del que és la mobilitat». «Com més metro tinguem, més ric serà el transport públic i hi sortirem guanyant tots», va afirmar l'empresari per subratllar després la «vocació pública» del servei que ofereix des que va començar. «Ens devem a l'administració i, si fos per nosaltres, tant de bo es decidís ara l'ampliació de la xarxa de metro», va concloure Casquete abans de titllar de lamentable el discurs d'ERC.
Darrera actualització ( Dimarts, 4 de maig del 2010 02:00 )



sergi
N6
N6
Entrades: 261

Entrada Autor: sergi » Dimarts 04/05/2010 19:36

! Cómo está el patio !

No tengo ni idea si estas acusaciones de ERC tienen fundamento,pero está claro que la ATM y la generalitat tienen que explicar por qué se han "olvidado" de incluir la prolongación de la L-2 hasta Morera y el metro ligero a Can Ruti,en el avance del PDI 2009-2018.

Si tienen miedo de que seguir perforando hacia Morera por el centro de Badalona,vaya a ser igual de complicado que hacer los 800m. de Pep Ventura- Badalona Centre,pues que lo digan abiertamente y busquen soluciones !



celularfreak
N2
N2
Entrades: 15
Ubicació: Barcelona, Sagrada Familia

Entrada Autor: celularfreak » Divendres 21/05/2010 20:17

No había leído unos post anteriores, veo que ya lo sabíais!

Saludos



Avatar de l’usuari
EUKibo
N9
N9
Entrades: 1321
Ubicació: Badalona SantaColomaG Barcelona Castelldefels

Entrada Autor: EUKibo » Dissabte 22/05/2010 19:45

A Badalona tothom ho sap les relacions Casquete-TUSGSAL-PSC i el caciquisme i el tufillo a un suposat malversament de fons públic, el que em sobte és que al fi algú en parli...

Igualment a Badalona el tema polític està força fomut, tot i que una inmensa majoria de la població és socialista 100% en eleccions autonòmiques i generals cada cop el partit del tufo a corrupció PSC de Badalona rep menys vots. De fet al final no van poder sumar majoria ERC-ICV-PSC i van haver de sumar-se els de CiU que els ciutadans es pensaven que seria una alternativa a aquesta pressumpta corrupció. Als d'ERC els van fotre fora perquè només tenien un escó i no servien de res.

El lamentable és que la única esperança política per a airejar el podriment de l'Ajuntament de Badalona després de tants anys dels mateixos al poder passi pel PP.



Marc31
N2
N2
Entrades: 10

Entrada Autor: Marc31 » Dijous 27/05/2010 19:58

he passat avui per davant les obres, i a part de tot el q estant muntant al carrer, les dues boques han començat a posar l'enrajolat, a part, la boca nord, de Marti Pujol estan començant a fer-la accessible amb diferents treballs com acera nova. Igualment això fins Setembre no funcionarà, es deia Juliol-Agost, però de ser així les proves haurien de començar ja mateix. Algu sap com va la cosa per sota? Vies, catenaria, vestubul, andanes, etc..?



Avatar de l’usuari
Kane_84
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Artigues|Sant Adrià L2 - Llefià L10

Entrada Autor: Kane_84 » Dijous 01/07/2010 15:44

Hola, muy buenas a todos!! Llevo desde principios de año leyendoos y ahora por fin puedo escribir aqui también. Me llamo Toni, soy usuario ocasional del metro, vivo cerca de Artigues|Sant Adriá L2.

He leido lo que se comenta de que no se puede prolongar la L2 mas allá de Badalona Centre por el tema de los restos arqueologicos. Hasta este punto estoy en parte de acuerdo, solo faltaría.
Lo que no entiendo, es porque no se plantea alguna alternativa a este problema, como por ejemplo una linea de tranvia Centre - Can Ruti, o almenos Centre - Pomar. Ya me corregireis si voy errado, pero creo que es posible construir una linea que parta en la Via Augusta, muy cerca de Badalona Centre y de ahi hasta la Avinguda President Companys donde iria subiendo hasta la Avinguda Morera,y ya una vez alli, o se sigue hasta Can Ruti, o se termina ahí, sirviendo a los barrios de La Morera y Pomar, donde los residentes en pocos minutos estarían en Badalona Centre y poder coger el metro que hace años que ya debería llegar alli.

Un saludo



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 01/07/2010 15:45

Hola, bienvenido al FTC! ;)

Tienes razón, se podría hasta hacer metro ligero, de hecho, era el proyecto de la "desaparecida" L12, no han vuelto a decir nada de ella...



Avatar de l’usuari
Kane_84
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Artigues|Sant Adrià L2 - Llefià L10

Entrada Autor: Kane_84 » Dijous 01/07/2010 16:30

Lo de metro ligero es una estupenda idea, pero supongo que sería soterrado y se vuelve al problema de los restos romanos. Lo que está claro es que se tiene que poder hacer algo. Es lamentable que Hospitalet tenga dos lineas de metro con unas siete paradas cada una, y tres lineas de tranvia. En Badalona en cambio hay dos lineas que suman 6 paradas, ninguna de las dos llega (a dia de hoy) al centro, y el tranvia es paralelo a la L2. Montigalá, Lloreda y Bufalá necesitan metro desde hace veinte años y aún tardaran en llegar. La Morera, Pomar y el Hospital de Can Ruti son como tres planetas lejanos. Un poco triste, la verdad es que se me hace raro ver metro en Llefiá, de tantos años sin el. Hasta Santa Coloma tiene mas servicio de metro que Badalona.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dijous 01/07/2010 16:38

Totalmente de acuerdo, Montigalà ya hace 17 años que debería tener metro, y que Badalona está muy mal conectada entre sí, ya es endémico...



Avatar de l’usuari
Kane_84
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Artigues|Sant Adrià L2 - Llefià L10

Entrada Autor: Kane_84 » Dijous 01/07/2010 17:09

Y durante años aún era peor, ya que Badalona solo estaba conectada a Barcelona a traves de la L4. Lo cual implica que como minimo debias recorrer doce estaciones para llegar al centro y transbordar a la L1. Cuando tocaba transbordar a la L5 era aún peor, ya que yo tenía que ir desde Joan XXIII hasta Verdaguer. Y para ir hacia el centro de Badalona, rara vez cogí metro, solo sirve el autobus y se tarda muchisimo mas. Con todo esto no me extraña que tanto el Carrer del Mar, como la zona comercial de Montigalá hayan perdido tantisima clientela.
Por otra parte tengo ganas de ver como queda Badalona Centre, y si es verdad que se ha construido en previsión al enlace con L1.



Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Dijous 01/07/2010 18:53

la marxa en blanc cap a la nova estació de L2 començarà, si tot va bé, el proper dimarts dia 6 de juliol.



Avatar de l’usuari
Kane_84
N5
N5
Entrades: 145
Ubicació: Artigues|Sant Adrià L2 - Llefià L10

Entrada Autor: Kane_84 » Dijous 01/07/2010 19:22

El LLOP ha escrit:la marxa en blanc cap a la nova estació de L2 començarà, si tot va bé, el proper dimarts dia 6 de juliol.
Aniré a fer-hi una ullada en quant s'iniciin aquestes marxes en blanc. Gran noticia )))2



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 01/07/2010 22:14

La marxa en blanc, la farà cada tren que descarregui passatge a Pep Ventura, com si fessin una cua de maniobres llarga?


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

BCN2008
N8
N8
Entrades: 738

Entrada Autor: BCN2008 » Dijous 01/07/2010 22:30

Això vol dir que s'inaugurarà abans aquest tram que el d'El Carmel? Una bona notícia que, tot i el problema que van tenir amb les vies, el tram pugui iniciar la marxa en blanc tan aviat.
Gracies, El Llop per tenir-nos sempre tan ben informats! :ok



Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Divendres 02/07/2010 5:07

la inauguració de l'estació està programada per dissabte 10 o diumenge 11 a tot estirar (si tot va bé).



Avatar de l’usuari
El LLOP
N9
N9
Entrades: 1635
Ubicació: esperant via lliure

Entrada Autor: El LLOP » Divendres 02/07/2010 6:45

Guigui ha escrit:La marxa en blanc, la farà cada tren que descarregui passatge a Pep Ventura, com si fessin una cua de maniobres llarga?
això seria el correcte. Crec que serà així.



Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Divendres 02/07/2010 9:08

El LLOP ha escrit:la inauguració de l'estació està programada per dissabte 10 o diumenge 11 a tot estirar (si tot va bé).
Ostres, podem muntar trobada?



Respon

Torna a “Ferrocarril àrea Barcelona / Ferrocarril área Barcelona”