Incidències a l'aeroport del Prat

Transport aeri i aeroports, transport marítim i ports, per cable, etc.
Transporte aéreo y aeropuertos, transporte marítimo y puertos, por cable, etc.
Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

El Prat, 4t aeroport europeu menys puntual

Entrada Autor: Guigui » Dilluns 27/11/2006 12:02

Del Periódico:

El Prat, 4t aeroport europeu menys puntual
• El 35,5% dels vols van patir retards a l'estiu

El Prat va quedar en el quart pitjor lloc en un estudi sobre els endarreriments en els vols dels 27 principals aeroports europeus el juliol, l'agost i el setembre del 2006, presentat ahir per l'Associació Europea d'Aerolíneas (AEA). Al Prat, el 35,3% dels vols van acumular demores de més de 15 minuts. Barajas va ocupar el cinquè lloc, amb un percentatge del 34,6%. Els precedeixen Londres Gatwick, on el 47,5% dels vols van tenir retard, Londres Heathrow, amb un 38,1% de vols endarrerits i Roma, amb un 35,7%.
El col.lapse de l'aeroport del Prat el 28 de juliol passat, quan l'aldarull d'empleats d'Iberia va forçar la cancel.lació de 544 vols, les posteriors repercussions fins que el trànsit aeri va recuperar la normalitat i la vaga de pilots d'Iberia van incidir en els resultats dels aeroports espanyols controlats per l'AEA.

LONDRES PITJOR
Els aeroports londinencs, que ocupen els dos primers llocs del rànquing, es van veure afectats pel complot terrorista que va mantenir tallat temporalment el trànsit aeri. També van contribuir a incrementar els endarreriments les consegüents noves mesures europees de seguretat aeroportuàries.
Els vols de l'estiu del 2006 van ser menys puntuals que els del 2005. El juliol va ser el mes amb més diferències. El Prat i Barajas han passat d'ocupar un sisè i setè lloc, respectivament, el 2005, al quart i cinquè d'aquest any. La mitjana d'endarreriments al Prat és de 45,5 minuts. Un 13% dels desajustos horaris es deuen a problemes del control de trànsit aeri i un 14,7% a endarreriments en arribades. Només el 0,8% s'atribueixen a la meteorologia.

SIMULACRE AL PRAT
Mentrestant, més de 450 persones van participar dijous a la nit en una operació d'evacuació simulada dels passatgers de la terminal C de l'aeroport barceloní del Prat, amb la finalitat de comprovar l'operativitat del pla d'emergència.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

trainman
N9
N9
Entrades: 2365
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dimecres 11/07/2007 11:58

80 viajeros, atrapados 45 minutos en un bus en El Prat
• Los pasajeros de un vuelo de Spanair a Maó esperaron en la pista y sin aire acondicionado

• El comandante del avión consideró que estaban "agresivos" y llamó a la Guardia Civil


Varios pasajeros del vuelo JK 5792 esperan en la pista del aeropuerto de El Prat, el lunes por la noche. Foto: JESSICA PALMA CRISTINA BUESA
BARCELONA
En lo que va del mes de julio, sufrir un retraso o una cancelación en un vuelo de Spanair, Clickair, Memphis Air o Egypt Air --por citar algunos ejemplos-- ya no es, por desgracia, algo insólito. Pero pasarse 45 minutos encerrado en un autobús en plena pista del aeropuerto sin información ni aire acondicionado ya es otro asunto. Los 80 pasajeros del trayecto entre Barcelona y Menorca del lunes por la tarde no solo padecieron las consecuencias de la huelga de Spanair, sino también las supuestas iras del comandante del avión.
Una de las pasajeras, Jessica Palma, narró ayer la epopeya. "Desde que salimos de casa ya sabíamos que probablemente partiríamos tarde hacia Maó porque la mayoría de los vuelos de Spanair iban con retraso por la huelga", aseguró. Pero lo que no se esperaban era el episodio del autobús. Su vuelo estaba previsto a las 20.30 horas. Después a las nueve de la noche. Más tarde, a las 21.35 horas. Y a las 21.45. Pero el embarque no se produjo hasta cinco minutos antes de las once de la noche. Como es comprensible, los ánimos no estaban demasiado bien dos horas y media después de la primera hora programada.

SIN AIRE ACONDICIONADO
Salieron de la terminal camino del avión. En el autocar iban los 80 pasajeros, entre los que había media docena de criaturas de entre uno y dos años. "Llegamos junto al aparato y, una vez allí, el conductor paró el motor y también el aire acondicionado", relató Palma, de 24 años.
La joven reconoció ayer, ya desde Menorca, que los viajeros del JK 5792 se hartaron. "Los mayores estábamos muy nerviosos, pero los críos más. El ambiente era irrespirable, por lo que decidimos activar la palanca de emergencia, abrir las puertas y salir del vehículo", reconoció. Ya en la pista del aeropuerto, a los pies del aparato, el comandante del vuelo llamó a la Guardia Civil.
Según el relato de la misma afectada, cuatro coches de este cuerpo se presentaron junto al avión. "Nos advirtieron de que el comandante ha-
bía dicho que estábamos alterados y agresivos, y que debíamos volver con el autocar hasta la terminal. Los agentes aseguraron que teníamos media hora para tranquilizarnos y que hasta entonces no se nos permitiría regresar y embarcar definitivamente", prosiguió.
Una portavoz de Spanair criticó ayer que los clientes hubiesen decidido por su cuenta descender del autocar. "Se optó por devolverles a la terminal por motivos de seguridad", razonó. También redujo el tiempo de espera que, según el informe de la compañía, solo fue de 15 minutos y no de 45. La misma fuente justificó la demora con que el aparato estaba repostando combustible. Palma se defendió diciendo que en ningún momento se habían puesto violentos y que se les trató "como terroristas". El JK 5792 llegó por fin a Maó a las 1.31 horas.

http://www.elperiodico.com/default.asp? ... PK=1021&h=



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 24/10/2007 9:36

Notícia de l'Avui:

--------------------------------------------------------------------------------------

De moment, s'ha establert un sistema d'informació amb personal d'AENA en punts fixos i mòbils de les dues terminals
El sistema informàtic de l'aeroport Barcelona s'avaria i no informa dels vols

EFE
Aeroport del Prat
Ult. Act. 24.10.2007 - 08:56 hs


El sistema informàtic de les terminals A i B de l'aeroport de Barcelona s'ha avariat des de les 08:00 hores d'aquest matí i les pantalles no ofereixen informació als viatgers sobre les portes d'embarcament i els horaris de sortida i aterratge dels vols.

Fonts de l'aeroport barceloní han indicat que, de moment, s'ha establert un sistema d'informació amb personal d'AENA en punts fixos i mòbils de les dues terminals per als usuaris que es troben en les instal·lacions aeroportuàries en aquests moments.

L'avaria afecta a tots els panells informatius de les terminals A i B de l'aeròdrom barceloní, pel que els viatgers no poden comprovar les portes d'embarcament dels seus vols i si les hores establertes per als mateixos són les correctes o s'han endarrerit.

Les mateixes fonts han precisat que s'està procedint a resetejar el sistema informàtic per la qual cosa s'espera poder solucionar aquesta avaria amb rapidesa.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Diumenge 22/06/2008 11:34

http://www.elperiodico.cat/default.asp? ... io_PK=1022

ENSURT SENSE CONSEQÜÈNCIES A L'AERÒDROM DE BARCELONA

Un pertorbat causa una evacuació en estampida de la terminal B del Prat


1. • Un jove croat va buidar un extintor i centenars de passatgers van fugir al creure que era una bomba
2. • Les portes giratòries es van bloquejar en un primer moment per la pressió dels viatgers que corrien

EDWIN WINKELS / EL PRAT
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

Un home pertorbat que va buidar un extintor va causar ahir escenes de caos i una evacuació d'urgència a la terminal B de l'aeroport del Prat. Les instal.lacions, tant la zona d'embarcament de la terminal B com la passarel.la comercial situada darrere dels controls de seguretat i els mòduls d'embarcament 2 i 3, van ser desallotjades cap a les 17.20 hores entre crits i empentes. Centenars de passatgers i empleats, que havien sortit per "l'avís de bomba", van esperar durant una mica menys de mitja hora al carrer abans de tenir via lliure per tornar a entrar per acomiadar els seus acompanyants o per facturar l'equipatge i agafar l'avió. No es va produir cap ferit ni el trànsit aeri es va veure afectat per aquest incident.
Vedran V. M., un croat de 29 anys, va voler cridar l'atenció a la zona intermodal entre les terminals A i B, on des de dimecres passat es troben els taulells de facturació d'EasyJet. Va agafar un extintor i el va buidar completament, cosa que va originar un dens núvol de pols blanca que es va expandir per la zona i que impedia veure-hi a un metre de distància. Una agent dels Mossos d'Esquadra vestida de paisà va aconseguir reduir el jove, però el pànic ja s'havia apoderat dels passatgers que esperaven el seu torn per embarcar.

PORTES BLOQUEJADES
Tots aquells que es trobaven a prop de la polseguera van començar a córrer amb les maletes i els carrets. Al principi, les portes giratòries que donaven al carrer es van bloquejar per la gran acumulació de gent, però la pressió va disparar un sistema antipànic i aquestes es van obrir de bat a bat per facilitar la sortida. També va quedar buit en pocs segons el menjador de Pans&Company, que es troba just davant dels taulells on es va produir l'incident.
Quan el centre de control de l'aeroport va detectar, a través de les càmeres, el suposat fum i les corregudes de la gent sense saber-ne encara la causa, es va decretar l'ordre d'evacuació de la terminal B. "Diverses vegades a l'any fem simulacres d'evacuació, de manera que la gent de l'aeroport està bastant preparada. Malgrat l'aparatositat de les primeres imatges, va ser una evacuació fluida", va explicar ahir a aquest diari Fernando Echegaray, director de l'aeroport.

BOTIGUES I BARS TANCATS
Es van activar tots els protocols de seguretat i a la zona restringida es van tancar els bars, restaurants i botigues, mentre que personal d'AENA i de seguretat instaven els passatgers a abandonar l'aeroport, segons informa Catalina Gayà. Així, es va aconseguir buidar la zona comercial i els mòduls 2 i 3 d'embarcament a través de l'àrea de recollida d'equipatges abans que arribés el missatge tranquil.litzador que no hi havia ni bomba ni cap altre artefacte. Tot just una hora després de produir-se l'incident, la normalitat ja era absoluta. Una capa de pols blanca davant els taulells de la companyia EasyJet quedava com a únic senyal. Tot i que els passatgers van haver d'abandonar temporalment els mòduls d'embarcament, els avions gairebé no van patir retards en les seves sortides.

NOMÉS UN PASSAPORT
Després de ser detingut pels Mossos, Vedran V. M. es mostrava molt tranquil i va explicar als agents que volia tornar al seu país. Només portava un passaport, però no tenia ni maleta ni un bitllet d'avió. En anglès, el croat va dir que al buidar l'extintor va voler cridar l'atenció per aconseguir una plaça en un vol al seu país. Des de Barcelona només hi ha una connexió diària amb Dubrovnik. L'home va ser traslladat a la comissaria del Prat, on ahir a la nit es debatia si se'l deixava en llibertat o havia de passar a una cel.la abans de ser portat avui davant el jutge de guàrdia.




Avatar de l’usuari
cristian26
N7
N7
Entrades: 544
Ubicació: Granollers

Entrada Autor: cristian26 » Diumenge 22/06/2008 15:43

la pressió va disparar un sistema antipànic i aquestes [portes giratòries] es van obrir de bat a bat per facilitar la sortida.
Algú em sabria explicar com es poden obrir de bat a bat unes portes giratòries com les que hi ha a El Prat? :|


Qui té el cul llogat, no seu quan vol.

orique
N9
N9
Entrades: 2046
Ubicació: Terrassa

Entrada Autor: orique » Diumenge 22/06/2008 15:57

La lògica de la gent sempre em sorprendrà. Vull un bitllet -> Haig de buidar un extintor :martell1



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Diumenge 22/06/2008 16:36

I encara estan dubtant si deixen anar l'energumen o el jutgen. Carai, si no se sap controlar, el més lògic és que el condemnin per amenaces i, un cop complerta la pena, es torni a pagar un bitllet i cap a casa. Però que no ens costi un duro, prou pena ha tingut la gent de suportar el seu rampell!


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
entfe001
N10
N10
Entrades: 3589

Entrada Autor: entfe001 » Divendres 04/07/2008 14:12

orique ha escrit:La lògica de la gent sempre em sorprendrà. Vull un bitllet -> Haig de buidar un extintor :martell1
...o enfilar-se a la marquesina de l'Estació de França...



Avatar de l’usuari
EUKibo
N9
N9
Entrades: 1321
Ubicació: Badalona SantaColomaG Barcelona Castelldefels

Entrada Autor: EUKibo » Dissabte 31/01/2009 13:58

cristian26 ha escrit:
la pressió va disparar un sistema antipànic i aquestes [portes giratòries] es van obrir de bat a bat per facilitar la sortida.
Algú em sabria explicar com es poden obrir de bat a bat unes portes giratòries com les que hi ha a El Prat? :|
Simplement crec que es desbloquen. En funcionament normal quan detecten contacte deixen de rotar i es queden travades. En cas pànic que diuen deuen girar amb l'empenta de les persones.

Personalment m'agraden 0 les portes que hi ha a la Termial 2.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Divendres 07/01/2011 18:10

http://www.ara.cat/economia/aeroport_de ... 59837.html

La boira provoca retards de fins a dues hores al Prat

La mala visibilitat s'ha esvaït a les dotze, però els protocols de seguretat activats a primera hora del matí ja havien causat la cadena d'endarreriments en els vols

REDACCIÓ

El Prat de Llobregat | Actualitzada el 07/01/2011 13:19


Una boira intensa que ha afectat el litoral a primera hora del matí ha acabat provocant retards acumulats a l'aeroport del Prat aquest divendres al migdia. La mala visibilitat s'ha notat especialment a partir de les nou del matí, quan no s'hi veia més enllà de 300 metres, i fins a les dotze, moment en què la boira s'ha començat a trencar.

Cap a la una del migdia, la visibilitat ja era d'uns 8 quilòmetres, però els protocols de seguretat activats hores abans, que obliguen a espaiar les operacions, ja havien iniciat la cadena de retards. Han arribat a ser de fins a dues hores pel que fa a les sortides, tot i que en alguns casos només eren de quinze minuts, segons Aena.

Pel que fa a les arribades, també s'han endarrerit a partir de les deu del matí, i els retards han estat variables.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 04/10/2011 13:41

http://www.elpuntavui.cat/noticia/artic ... l-cel.html

Els avions fan posar el crit al cel

Un canvi de vent a l'hora que diumenge s'acabava la Festa del Cel va afectar una desena de vols a l'aeroport del Prat
Les aeronaus van haver de variar la ruta habitual d'enlairament i aterratge amb motiu de l'exhibició


04/10/11 02:00 - barcelona - Òscar Palau

La xarxa viària al voltant de Barcelona està sovint col·lapsada, però és que a l'aire tampoc hi ha lloc per a tothom. Tothom alhora, s'entén. I encara menys quan l'espai aeri és ocupat durant dos dies per les desenes d'avions participants en la Festa del Cel. “És com si, per obres, de tres carrils se'n fa un a l'autopista del Maresme: segur que hi ha embús”, raonen gràficament des d'Aena. Tot plegat va tornar a obligar l'ens estatal, el cap de setmana, a canviar la configuració d'operacions a l'aeroport del Prat. Normalment, els avions aterren a la pista principal venint del Maresme, i s'enlairen a la tercera pista en direcció al Garraf. L'ocupació de la façana marítima de Barcelona, però, va obligar a fer enlairar els aparells en direcció a la ciutat, i que aterressin venint de Sitges. “Això treu capacitat a l'aeroport, però és la nostra contribució a la Festa del Cel, si hi poséssim entrebancs seríem els dolents”, reflexionen les mateixes fonts.

L'invent va funcionar prou bé fins que es va acabar l'exhibició aèria, diumenge cap a quarts de cinc de la tarda. Un “canvi del vent” en aquella hora va fer retardar una estona l'hora prevista per tornar a la configuració habitual, i va provocar retards “de vint minuts de mitjana a uns vuit o deu avions”, admet Aena, que recorda que “el canvi tampoc es pot fer d'un minut a l'altre, perquè els avions ja decideixen l'aterratge a Lleida o a Tolosa”. Comptant que aquell dia l'aeroport va registrar unes mil operacions, l'afectació és minsa. Però, és clar, en l'època de Twitter els passatgers afectats –alguns de famosos– de seguida van posar el crit al cel. I, ep, segurament amb raó. Aquest cop, però, el cel havia d'esperar.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 09/11/2011 10:16

Cas al·lucinant i vergonyós:

He estat escoltant El Món a RAC1, que molta gent va enviar twitts al programa, explicant que hi va haver una avaria a l'Aeroport, que impedia que aterressin uns quants avions, la gent va estar tancada en aquests 2 hores, i que van ser desviats a Reus o Girona. Però el més greu és que AENA no va informar ni al conseller Recoder, ni a ningú, i AVUI s'han assabentat PEL PROGRAMA DE RÀDIO!!!!!



Avatar de l’usuari
wefer
Administrador
Entrades: 6993
Ubicació: Barcelona - Fabra i Puig / Sant Andreu Arenal
Contacta:

Entrada Autor: wefer » Dimecres 09/11/2011 10:22

metring ha escrit:He estat escoltant El Món a RAC1, que molta gent va enviar twitts al programa, explicant que hi va haver una avaria a l'Aeroport, que impedia que aterressin uns quants avions, la gent va estar tancada en aquests 2 hores, i que van ser desviats a Reus o Girona.
http://www.elpuntavui.cat/noticia/artic ... vions.html
Una apagada elèctrica a l'aeroport del Prat obliga a desviar 11 avions
La incidència ha tingut lloc aquest dimarts a la nit i ha durat poc més de deu minuts
Els vols afectats han hagut de ser desviats a Girona, Reus, Palma, Tolosa i Perpinyà
El director de l'aeroport, Fernando Echegaray explica que la causa va ser “el tall involuntari i accidental d'un cable”

09/11/11 07:40 - barcelona - ACN

L'Aeroport del Prat ha patit una apagada elèctrica aquest dimarts a la nit que ha deixat sense llum una part de les pistes i ha obligat a desviar onze avions als aeroport de Girona, Reus i Palma. El director de l'aeroport de Barcelona, Fernando Echegaray, ha explicat a Catalunya Ràdio que l'origen de la incidència va ser “el tall involuntari i accidental d'un cable”.
Seguir llegint la notícia:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/artic ... vions.html



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimecres 09/11/2011 10:52

Aquí n'expliquen algunes perles més, especialment relacionades amb la paràlisi a Aena: http://www.ara.cat/societat/LAeroport-P ... 41298.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
metring
Administrador
Entrades: 23217
Ubicació: Fabra i Puig

Entrada Autor: metring » Dimecres 09/11/2011 15:43

http://elperiodico.cat/ca/noticias/soci ... at-1214181

Puig obre expedient a AENA per no avisar de l'apagada a l'aeroport del Prat

El conseller critica que no es pogués activar el pla d'emergències aèries
Dimecres, 9 de novembre del 2011 - 13:47h.
EFE / Barcelona

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha obert un expedient informatiu a l'aeroport de Barcelona i a AENA per no avisar el departament d'Interior del tall en el subministrament elèctric que ahir a la nit va afectar la il·luminació d'algunes pistes, cosa que va impedir activar el pla d'emergències aèries.

Puig ha mostrat la seva preocupació perquè ningú de l'aeroport ni d'AENA ha comunicat a Interior que s'havia produït l'apagada, que va obligar a desviar 11 avions que es disposaven a aterrar a Barcelona, contravenint així els protocols d'actuació, fet que ha impedit que s'activessin les alertes del Pla Aerocat.

Puig, que s'ha assabentat d'aquesta incidència aquest matí per la ràdio, ha anunciat que la Direcció General de Protecció Civil ha obert un expedient informatiu per analitzar els fets i determinar si s'ha d'imposar alguna sanció als responsables de l'aeroport i d'AENA.

El conseller ha apuntat a més que aquesta falta de comunicació entre l'aeroport i la Generalitat és una mostra més de la necessitat que la gestió aeroportuària de l'aeroport del Prat passi a dependre del Govern català.



Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dimarts 29/05/2012 15:56

http://www.ara.cat/societat/jornada-T1- ... 29163.html

La primera jornada de la vaga de neteja deixa la T1 de l'aeroport del Prat plena de papers i brutícia

Els treballadors d'Ingesan-Mantres denuncien que l'empresa pretén establir una doble escala salarial, oferint pitjors condicions als nous contractats

ACN
Barcelona | Actualitzada el 29/05/2012 09:06

Els usuaris, principalment homes de negocis, que circulaven per la zona aire de la T1 de l'aeroport del Prat a primera hora d'aquest matí ho feien sobre un mar de papers de diari trossejats, ampolles, i altres restes escampades pel terra. És l'efecte més visible de la vaga de neteja que la setmana passada ja va afectar la T2, i aquest dimarts ha arribat a la T1 i s'hi allargarà fins dimecres.

El seguiment és del 100% segons CCOO. Un centenar de treballadors es manifesten sorollosament per la infraestructura. Denuncien que la concessionària del servei, Ingesa-Mantres, pretén establir una doble escala laboral, oferint menors condicions als nous treballadors que contracta.L'origen del conflicte laboral a les concessionàries de neteja de l'aeroport del Prat rau, segons els treballadors, en què les adjudicatàries d'aquest servei volen rebaixar les condicions de treball dels empleats, en alguns casos subrogats d'antigues firmes.

Així ho ha assegurat el president del comitè d'empresa d'Ingesan-Mantres a l'aeroport, l'empresa que presta els serveis de neteja a la terminal 1, Manuel Delgado. "Els pactes d'empresa superen i milloren el conveni col·lectiu" de la neteja a l'aeroport, ha admès Delgado, que ha denunciat que a "la gent que entra nova se'ls vol aplicar el conveni" només, i no els pactes que el millores.

La concessionària, ha denunciat Delgado, ho pretén fer "extingint els acords, i abaratint els costos, acomiadant personal i contractant-ne de nou a menor cost, aplicant-los solament les condicions del conveni col·lectiu". "Liciten, oferten a la baixa, i després les conseqüències són que volen acabar amb els acords dels treballadors i crear una doble escala salarial", ha resumit Delgado.

D'altra banda, la UGT denuncia que l'Estat pretén retallar la partida de neteja d'aeroports com el del Prat. Segons aquest sindicat, la retallada al Prat seria d'1,3 milions d'euros, dels quals 900.000 afectarien el servei de la terminal 1 i 400.000 els de la 2. Fonts d'Aena admeten que s'estan fent estalvis, però asseguren que encara no se n'ha aplicat cap a la neteja.


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dilluns 18/02/2013 12:21

Arrenca la vaga d'Iberia amb més de 100 vols cancel·lats al Prat

Els sindicats xifren en un 95% el seguiment a Barcelona

http://www.ara.cat/economia/Iberia-obli ... 13182.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

oriolp13
N9
N9
Entrades: 2191
Ubicació: Llinars del Vallès

Entrada Autor: oriolp13 » Dilluns 18/02/2013 14:01

EL cacau te tela...
Jo demà volo de BCN a MPX amb Vueling...
El vol que teniem tant d'anar com de tornar ens els van cancelar i els vam canviar per el mateix dia a altres hores. (Tenia el VY6330 que sortia a les 7:20 de BCN i l'he hagut de canviar per el VY6334 que surt a les 15:00).
Doncs ara resulta que, buscant per demà a l'Infovuelos d'Aena, si consultes per demà, només surt el VY6330, i ni rastre de l'altre. Posant-me en contacte amb Vueling (via twitter, el 902 t'arruines), em diuen que el VY6334 operarà amb tota normalitat. La veritat és que no sé qui se n'enterà menys, si Aena o la pròpia Vueling. Creuem els dits i esperem demà poder marxar...


Salutacions,

Oriol

Avatar de l’usuari
Guigui
Administrador
Entrades: 23722
Ubicació: Penitents L3 (Barcelona)

Entrada Autor: Guigui » Dijous 06/08/2015 22:06

El Síndic de Greuges intervé d'ofici per l'embús de maletes a l'aeroport del Prat

Ribó lamenta que posar una reclamació és complicat

http://www.ara.cat/societat/Sindic-Greu ... 59393.html


a: Preposició que indica lloc, temps, atribut, etc.
ha: 3a persona singular del present indicatiu del verb haver


Sense educació no hi ha democràcia.

Respon

Torna a “Aeri, marítim i altres / Aéreo, marítimo y otros”