Rodalies i Regionals a la Comunitat Valenciana

Serveis de RENFE fora de Catalunya i resta de companyies i països, així com temes ferroviaris sense ubicació geogràfica concreta.
Servicios de RENFE fuera de Cataluña y resto de compañías y paises, así como temas ferroviarios sin ubicación geográfica concreta.
Respon
Avatar de l’usuari
vermer3
N6
N6
Entrades: 300
Ubicació: L1 Rambla Just Oliveras/R2 R13 R14 R15 Castelldefels/R2 R8 R11 Granollers Centre

Re: Rodalies i Regionals a la Comunitat Valenciana

Entrada Autor: vermer3 » Dilluns 15/07/2013 11:09

Sí.
Masadas Blancas, més que una estació, és un PAET, un punt de creuament de trens.
La següent, Torás-Bejís, també ho era, tot i que en teoria servia als dos pobles als quals dóna nom (Torás i Bejís).
Però Torás-Bejís fa temps que està donada de baixa.

Masadas Blancas no. De fet, la darrera vegada que vaig fer el triangular Tarragona-Valencia-Saragossa-Tarragona hi vam parar per un creuament.[/quote]

Peró ara hi para un tren, quan fins al 2 de juny no em constava que en parés cap


R.I.P. Línia Port Aventura - Bifurcació Calafat
Desdobleu la línia de Vic ja!
Prou retallar a MD i menys malgastar en AVE!

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimecres 17/07/2013 2:54

Peró ara hi para un tren, quan fins al 2 de juny no em constava que en parés cap.
Hi para un tren en un sentit (un creuament), però en l´altre no en para cap.

És una anada de la bola de la web de Renfe, res més.

Masadas Blancas em sembla recordar que no té ni andanes (i si en va tenir, ara són "estil Sant Miquel de Gonteres" o pitjor).



Avatar de l’usuari
vermer3
N6
N6
Entrades: 300
Ubicació: L1 Rambla Just Oliveras/R2 R13 R14 R15 Castelldefels/R2 R8 R11 Granollers Centre

Entrada Autor: vermer3 » Dimecres 17/07/2013 10:43

437.001 ha escrit:
Hi para un tren en un sentit (un creuament), però en l´altre no en para cap.

És una anada de la bola de la web de Renfe, res més.

Masadas Blancas em sembla recordar que no té ni andanes (i si en va tenir, ara són "estil Sant Miquel de Gonteres" o pitjor).
Que vols dir, que aquest tren no obre portes a Masadas encara que consti al web de renfe? Només fa el creuament i prou?


R.I.P. Línia Port Aventura - Bifurcació Calafat
Desdobleu la línia de Vic ja!
Prou retallar a MD i menys malgastar en AVE!

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Divendres 19/07/2013 17:26

Exacte. No crec que et venguin el bitllet. Tot i que ho he de confirmar. De vegades "la web" ( :roll: ) fa aquestes coses rares.

Però pots provar-ho. Ara, ja t´aviso que si te´l venguéssin i hi baixéssis, des de Masadas Blancas a Caudiel hi ha una boooona tirada, a peu. :twisted:



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Diumenge 25/08/2013 0:28

Novetats sobre el Tren de la Costa i sobre Torrevieja:
Fomento licita el estudio informativo de la línea Valencia-Alicante y el estudio de viabilidad de la conexión ferroviaria de Torrevieja, en Alicante

- El objetivo principal de los trabajos es definir la mejor opción de trazado para la línea ferroviaria que unirá Valencia y Alicante por la franja costera (Tren de la Costa)

- Se analizará también la viabilidad de la conexión de Torrevieja a la red ferroviaria existente

- El presupuesto de licitación asciende a 1.075.760,00 € (IVA no incluido)

Madrid, 20 de agosto de 2013 (Ministerio de Fomento).

El Ministerio de Fomento ha licitado, con la publicación en el Boletín Oficial del Estado (BOE) de hoy, el contrato de servicios para la redacción del estudio informativo de la línea ferroviaria Valencia-Alicante, el denominado Tren de la Costa, y del estudio de viabilidad de la conexión ferroviaria de Torrevieja. El presupuesto de licitación de los trabajos es de 1.075.760,00 euros (IVA no incluido) y el plazo del contrato de 24 meses.

El estudio informativo del Tren de la Costa se enmarca en el Plan de Infraestructuras, Transporte y Vivienda (PITVI) 2012-2024. Además, el 11 de octubre de 2011 se firmó el Protocolo para el desarrollo conjunto de las actuaciones del Tren de la Costa Valencia-Alicante entre el Ministerio de Fomento, la Generalitat Valenciana, ADIF, Renfe y el Ente Gestor de la Red de Transporte y Puertos de la Generalitat (GTP). Dicho Protocolo establece que la Generalitat Valenciana es la responsable de desarrollar los estudios previos de demanda, rentabilidad y previsión de tráficos, cuyos resultados serán el punto de partida para la redacción del estudio informativo que ahora licita el Ministerio de Fomento.

Situación actual

Entre Valencia y Gandía existe una infraestructura ferroviaria sobre la que, en la actualidad, se prestan los servicios de la línea de Cercanías C-1 de la ciudad de Valencia. Se trata de una doble vía electrificada en su primer tramo, hasta Cullera, donde nace el ramal de vía única electrificada hasta Gandía.

Entre Alicante y Denia existe una línea ferroviaria de ancho métrico, que forma parte del denominado TRAM Metropolitano de Alicante, y que es explotada por la Generalitat Valenciana.

Por su parte, Torrevieja no dispone de conexión ferroviaria.

Contenido del trabajo

El objeto del trabajo es la definición de la mejor solución para una nueva conexión ferroviaria entre Valencia y Alicante a través del corredor costero. En el tramo desde Cullera hasta Gandía, de unos 26 km de longitud, está previsto aprovechar el corredor existente duplicando la vía única. Entre Gandía y Alicante, separadas por algo más de 110 km, se creará una infraestructura independiente, para lo que se plantearán las alternativas viables y se realizará un análisis comparativo de las mismas, teniendo en cuenta factores medioambientales, económicos y funcionales, seleccionando finalmente la alternativa óptima para su desarrollo.

El estudio también analizará y determinará aquellas estaciones que sean necesarias para dar servicio a las principales localidades por las que discurra el Tren de la Costa, así como la mejor ubicación para las mismas.

Se realizará un análisis funcional del corredor resultante, analizando la integración de los nuevos tráficos esperados en la red de cercanías de Valencia. Para ello, el estudio informativo partirá de los resultados de los estudios previos de demanda y previsión de tráficos que está desarrollando la Generalitat Valenciana en cumplimiento del Protocolo anteriormente mencionado.

Las soluciones del estudio informativo se desarrollarán con el nivel de detalle necesario para permitir el desarrollo del proceso de audiencia e información pública establecidos en las legislaciones ferroviaria y ambiental vigentes.

El contrato incluye además el estudio de viabilidad de una conexión ferroviaria del núcleo urbano de Torrevieja con la Red Ferroviaria de Interés General. Se analizarán las alternativas posibles y se desarrollará un análisis comparativo para determinar la opción óptima. Además, se desarrollará el correspondiente estudio de demanda y de rentabilidad de manera que finalmente se concluya si la actuación es viable desde el punto de vista técnico y de rentabilidad social de la inversión.

http://www.fomento.gob.es/NR/rdonlyres/ ... evieja.pdf



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dissabte 31/08/2013 0:51

La L2 del Tram d´Alacant (Luceros-Sant Vicent del Raspeig) obrirà finalment el dia 4 de setembre.
S´acaba el serial de la L2 del Tram alacantí, que ha tingut la línia acabada i sense servei durant dos anys.
La L2 del TRAM entre el centro de la ciudad y San Vicente se pondrá en servicio el 4 de septiembre

http://www.europapress.es/comunitat-val ... 41919.html



Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 2209
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dimecres 04/09/2013 22:20

La Línia 2 del TRAM ja circula després d'invertir 150 milions per a donar servici a tres milions de viatgers

Fabra diu que les protestes que han obligat a suspendre el recorregut inaugural "no poden amagar la gran inversió i el gran esforç"


ALACANT, 4 Sep. (EUROPA PRESS) - Els tramvies de la Línia 2 del TRAM circulen des de les 14.00 hores d'este dimecres entre el centre d'Alacant i Sant Vicent del Raspeig, més de dos anys després que acabaren les obres i després d'haver realitzat una inversió de 150 milions d'euros per a donar servici a uns tres milions de viatgers anuals.

El viatge inaugural estava previst per a les 11.30 hores, però membres de col·lectius com la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic, Stop desnonaments, Professorat Interí en Lluita o EUPV s'han manifestat en les vies de la parada de Sant Vicent del Raspeig, amb pancartes en les quals es podia llegir 'Stop Llei Wert', i la Generalitat ha decidit suspendre el trajecte per a evitar aldarulls. [...]

"ARA NO ES PODIA ASSUMIR" LA GESTIÓ INDIRECTA

Sobre esta qüestió, ha reconegut que no renuncien "a la gestió indirecta" de la línia, "només que ara no es podia assumir".

"Sempre dic que com no som sectaris ideològicament, busquem la millor solució per als ciutadans", ha exposat Bonig, qui argumenta que el plec de condicions que implicava la privatització de la Línia 2 era més car que assumir la gestió directament, ja que "FGV assumix el cost dels tramvies i de les explotacions i els contractes de manteniment", mentre que "el privat havia de contractar-lo i això incrementa els costos".

A més, ha indicat que la gestió directa té un termini màxim de cinc anys "perquè així ho establix la directiva europea en la nova llei de transport" i ha remarcat que la Generalitat no està "en contra de la gestió indirecta" però ara no podien assumir-la.

Al seu torn, l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo, ha donat les gràcies als ciutadans "per la seua paciència" i s'ha mostrat satisfeta i "molt orgullosa que siga FGV qui s'encarregue de la línia perquè són uns grans professionals, que han demostrat de sobres que eren els qui havien d'estar al capdavant d'esta connexió".

PASTOR DEMANA QUE EL TRAM "SEGUISCA ENTRANT" EN SANT VICENT

En la mateixa línia, la primera edil de Sant Vicent del Raspeig i presidenta de la Diputació d'Alacant, Luisa Pastor, ha subratllat que esta infraestructura "fa més fàcil la comunicació amb la capital", amb la qual compartixen centres com "la Universitat d'Alacant o l'Hospital General, que és el de referència".

Ha afegit, en este punt, que "el TRAM es queda a l'entrada de Sant Vicent del Raspeig" i que demanarà "si no en una, en dos fases, que seguisca entrant a la ciutat".

La nova línia cobrix nou quilòmetres repartits en 14 parades i dóna servici a la zona nord de la ciutat d'Alacant i la població veïna de Sant Vicent del Raspeig, amb parades clau a la Universitat d'Alacant i l'Hospital General. Segons les dades de la Conselleria d'Infraestructures, la posada en marxa de la Línia 2 evitarà l'emissió de 300.000 tones de CO2, que equivalen al desplaçament anual de tres milions i mig de vehicles particulars.

Quan estiga a ple rendiment, oferirà connexions cada huit minuts en hora punta. El primer tramvia eixirà d'Estels a les 5.35 hores i l'últim a les 22.54 hores mentre que, amb eixida des de Sant Vicent del Raspeig, circularan entre les 6.12 i les 23.24 hores. El preu dels bitllets senzills i dels bons serà el mateix que per a la resta de les línies del TRAM, un bitllet costarà 1,45 euros, el 'Bono 10' 8,25 euros, el 'Bono 30' 24,75 euros i els bons 'Escolar' i 'Jove' costaran 16,50 i 21,20 euros, respectivament.

FONT: Europa Press


Salvem l'Estació de França!

Avatar de l’usuari
Mako448
N10
N10
Entrades: 3248

Entrada Autor: Mako448 » Dimarts 17/09/2013 19:50

vermer3 ha escrit:Volia comentar una cosa que no sé si us hi heu fixat, en els trajectes de final de linia, a les línies C1, C2 i C6, en els trajectes Alfafar Benetússer-Valencia Nord; Xàtiva-l'Alcúdia de Crespins; Almassora-Castelló de la Plana; Valencia la Font de Sant Lluís-Valencia Nord s'arriben a trigar gairebé 10-15 minuts en molts casos, quan en el trajecte invers es triga molt menys, i tots els trens triguen el mateix, perquè passa aixó?

Alfafar Benetússer-València Nord: alguns trens 7 minuts, els altres, 9 a 14 minuts invers: 7 minuts
Xàtiva-l'Alcúdia de Crespins: alguns trens 7 minuts, els altres, 9, 12 0 14 minuts invers: 7 minuts
Almassora-Castelló de la Plana: nomes un tren, 3 minuts; els altres, 7, 9, 10 fins a 14 minuts invers: 3 minuts
València FSL-València Nord: un tren, 6 minuts; els altres , 7, 10 ,11 ,14 fins a 17 minuts invers: 6 minuts

:x :x :x
Dir que ahir vaig agafar un d'aquests trens que triguen 14 minuts entre València FSL i Valènca Nord ( un C6 Castelló-València), i va trigar només 6 minuts. És va parar uns segons a l'entrada de Nord, on ens van creuar amb un 447 a Castelló, i pocs segons després una altra a L'Alcudia, i el meu tren va seguir i va arribar a Nord a les 10:26 (quan per horari li tocava a les 10:34). Per tant el motiu ni els que han fet l'horari ho saben.

Per cert, el nucli de Rodalia València ha començat a "barcelonitzar-se", exemples; vaig veure un C1 destinació Vlc-Nord amb un retard de 7 minuts al seu pas per Alfafar, o un C1 destinació Platja i Grau de Gandia sortint amb cinc minuts de demora de València-Nord, per no parlar del C6 que vaig per tornar a Castelló que va sortir puntual de València-Cabanyal peró va arribar a Castelló amb 8-9 minuts de retard, fent aturades de minuts o segons enmig del no-res i anant a pas de tortuga en alguns trams (típic de Rodalies de Catalunya, que també ho vaig patir al día d'ahir, peró amb retards inferiors),i a sobre, era un Rodalia Civis. Va arribar a Castelló a les 16:19, i a les 16:20 sortía un C6 Castelló-València que ho va fer la mateixa unitat que el Civis que vaig agafar i que va arribar amb retard, per la qual cosa va sortir amb cinc minuts de demora de la capital de la plana malgrat tenir un 447 a la via del costat morta de riure que podria haver fet el servei. I els trens continuen nets peró menys que al 2007.



437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dijous 12/02/2015 4:35

Renovació en curs de les estacions de Burriana i València-Font de Sant Lluís (andanes, ascensors).
En teoria Nules-La Vilavella també, però hi hauré de pasar, a veure què. L'última vegada encara no havien començat.

Adjudicat tancament de l'estació de Catarroja i voltants.



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dijous 12/02/2015 7:38

437.001 ha escrit:Renovació en curs de les estacions de Burriana i València-Font de Sant Lluís (andanes, ascensors).
En teoria Nules-La Vilavella també, però hi hauré de pasar, a veure què. L'última vegada encara no havien començat.

Adjudicat tancament de l'estació de Catarroja i voltants.
A Nules van a construir una variant i a refer completament l'estació. De moment, ja han elimimat l'aparcament (l'estació anirà a on estava l'aparcament i l'aparcament on l'estació). De tota manera, aquesta obra la podrien haver fet fa uns 5-7 anys, quan ja es va reformar.

A Borriana van prou avançats. L'andana direcció València ja està escurçada i reformada. L'altra només l'han reformada la meitat (costat València). El lloc de l'ascensor ja està una mica excavat. Per cert, a aquesta estació haurien de canviar les tanques (encara són d'aquelles baixes roges), ja que cada dia es cola molta gent, encara que sol haver-hi revisors i seguretat. Les podien canviar, per exemple, per les que hi ha a algunes estacions del Maresme.

A la Font de Sant Lluís sí que van prou ràpid i el mes que ve està previst unir les línies C3 i C4 des de Sant Isidre.

També havien de reformar l'estació de Vila-real, però no han començat.

Per una altra banda, a partir de diumenge s'implanta el Bonotren i la TSC Renfe&Tú.
fgc113 l’ha editat per darrera vegada el dia: Divendres 23/09/2016 22:10, en total s’ha editat 3 vegades.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dijous 12/02/2015 19:25

El que podria haver sigut una gran millora en el sistema tarifari de Renfe Rodalia s'està convertint en una presa de pèl:
1. El Bonotren. Està molt bé que hi hagi (per fi) un bitllet de 10 viatges, però que caduque al mes és de jutjat de guàrdia. Molt poca gent fa 10 viatges al mes: o en fan dos al dia o esporàdicament.
2. La targeta 'Renfe&Tú. Molt xulo això de la targeta sense contacte (sí, sense contacte, pioner a Europa (ironia)). És la bomba: permet accedir al tren amb més velocitat al passar pel control de bitllets (mentida: ho he provat a altres nuclis i l'has de deixar damunt del lector uns segons).
3. El bitllet d'Anada i Tornada. Desapareix la bonificació :llengua :emprenyat . Estava clar, però encara tenia esperances que Renfe fera bé les coses. Si algú utilitza el bitllet d'Anada i Tornada, és molt molt difícil que el puga substituir pel de 10 viatges, ja els usuaris d'aquest títol usen el tren no més de 5 vegades al mes.

Mentre Metrovalencia implanta la targeta-moneder TUiN, a Renfe eliminen el bitllet més utilitzat. S'està perdent una gran oportunitat d'integrar els transports públics (com a mínim, FGV i Renfe). Espere que Renfe rectifique la decisió.
fgc113 l’ha editat per darrera vegada el dia: Divendres 23/09/2016 22:11, en total s’ha editat 2 vegades.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Avatar de l’usuari
trensmat
N9
N9
Entrades: 1593
Ubicació: Mataró(R1 Nord) Algimia ciudad (C5 Nord) Valencia pintor Sorolla

Entrada Autor: trensmat » Dijous 12/02/2015 20:32

fgc113 ha escrit:
437.001 ha escrit:Renovació en curs de les estacions de Burriana i València-Font de Sant Lluís (andanes, ascensors).
En teoria Nules-La Vilavella també, però hi hauré de pasar, a veure què. L'última vegada encara no havien començat.

Adjudicat tancament de l'estació de Catarroja i voltants.
A Nules van a construir una variant i a refer completament l'estació. De moment, ja han elimimat l'aparcament (l'estació anirà a on estava l'aparcament i l'aparcament on l'estació). De tota manera, aquesta obra la podrien haver fet fa uns 5-7 anys, quan ja es va reformar.

A Borriana van prou avançats. L'andana direcció València ja està escurçada i reformada. L'altra només l'han reformada la meitat (costat València). El lloc del las soterrat ja està una mica excavat. Per cert, a aquesta estació haurien de canviar les tanques (encara són aquellos baixes roces), ja que cada dia es cola molta gent, encara que sol haver-hi revisors i seguretat. Les podien canviar, per exemple, per les que hi ha a algún es estacions del Maresme.

A la Font de Sant Lluís sí que van prou ràpid i el mes que ve està previst unir les línies C3 i C4 des de Sant Isidre.

També tenien que reformar l'estació de Vila-real, però no han començat.

Per una altra banda, a partir de diumenge s'implanta el Bonotren i la TSC Renfe&Tú.
Segun he leído en el Levante, dice que los trenes de las líneas C3 y C4 tendrán que hacer la inversión de marcha en la estación de Fuente de San Luis para entrar en la estación del norte.

Yo pienso que ADIF a la hora de hacer las cosas a disgusto son unos cracks por desgracia, ya que podían hacer una conexión a la estación del norte sin tener que hacer la inversión de marcha en la estación de Fuente de San Luis para las líneas C3 y C4.


http://www.flickr.com/photos/trensmat

A Tarragona i Lleida volem els mateixos serveis que Girona.
ImatgeImatge Imatge

Granolleri

Entrada Autor: Granolleri » Dijous 12/02/2015 22:50

fgc113 ha escrit:El que podria haver sigut una gran millora en el sistema tarifari de Renfe Rodalia, s'està convertint en una presa de pèl:
1. El Bonotren. Està molt bé que hi hagi (per fi) un bitllet de 10 viatges, però que caduque al mes, és de jutjat de guàrdia. Molt poca gent fa 10 viatges al mes: o en fan dos al dia o esporàdicament.
2. La targeta 'Renfe&Tú. Molt xulo això de la targeta sense contacte (sí, sense contacte, pioner a Europa (ironia)). És la bomba: permet accedir al tren amb més velocitat al passar pel control de bitllets (mentida: ho he provat a altres nuclis i l'has de deixar damunt del lector uns segons).
3. El bitllet d'Anada i Tornada. Desapareix la bonificació :llengua :emprenyat . Estava clar, però encara tenia esperances de que Renfe fera bé les coses. Si algú utilitza el bitllet d'Anada i Tornada, és molt molt difícil que el puga substituir pel de 10 viatges, ja els usuaris d'aquest títol usen el tren no més de 5 vegades al mes.
A tots els nuclis de rodalia on hi ha Bonotren aquest només dura un mes. Barcelona és l'excepció ja que qui té la competència en establir les tarifes és la Generalitat (a Barcelona el Bonotren té 90 dies naturals de validesa).

I precisament perquè no teniu Bonotren teniu el bitllet d'anar i tornar amb descompte (només de dilluns a divendres feiners). On hi ha Bonotren el bitllet d'anar i tornar no té descompte.

D'altra banda, tot i que a mi també em sembla poc que caduqui al mes, per aquelles persones que agafen el tren un o dos cops a la setmana ja els hi servirà.

Respecte a la fiabilitat del suport, no puc opinar ja que tot i que en tinc una només la vaig fer servir un cop a Astúries ja fa anys i em va funcionar correctament.



Avatar de l’usuari
trensmat
N9
N9
Entrades: 1593
Ubicació: Mataró(R1 Nord) Algimia ciudad (C5 Nord) Valencia pintor Sorolla

Entrada Autor: trensmat » Dijous 28/05/2015 11:52

Concluyen las obras de la conexión ferroviaria Valencia San Isidro-Valencia Fuente de San Luis.

Con una inversión superior a los ocho millones de euros, la actuación está incluida en el Corredor Mediterráneo.

Adif ha finalizado las obras de conexión entre las estaciones de Valencia San Isidro y Valencia Fuente de San Luis, que se enmarcan en una actuación más amplia comprendida en el Corredor Mediterráneo, y que incluye la conexión con el baipás de mercancías Almusafes-Silla-Valencia Fuente de San Luis, actualmente en ejecución.

Las obras, con una inversión que supera los ocho millones de euros, se han centrado principalmente en la construcción de una conexión ferroviaria directa, en vía única de ancho convencional entre las estaciones de Valencia-San Isidro y Valencia-Fuente de San Luis.

La conexión diseñada, de aproximadamente 1,5 kilómetros de longitud, permite la llegada a la estación del Norte -previo paso por la estación de Valencia-Fuente de San Luis- de los trenes de cercanías y media distancia procedentes de Chirivella, Aldaya, Cheste, Chiva, Siete Aguas, Loriguilla, Circuito Ricardo Tormo, Requena, Buñol, Utiel y Cuenca.

Hasta ahora, los trenes de media distancia y los de cercanías de la C-3 y C-4 finalizaban recorrido en Valencia-San Isidro. Una vez finalizadas las obras, podrán continuar hasta la estación de Valencia-Fuente de San Luis -en la que, a su vez, se han realizado mejoras para facilitar el acceso al hospital La Fe-, y posteriormente, a la estación del Norte.

Imatge



http://www.vialibre-ffe.com


http://www.flickr.com/photos/trensmat

A Tarragona i Lleida volem els mateixos serveis que Girona.
ImatgeImatge Imatge

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimecres 03/06/2015 2:33

En obres les estacions d'Almassora i Vila-real (altura d'andanes i en el cas d'Almassora, pas superior -a Vila-real ja n'hi ha-).

Les obres de renovació de les estacions de Burriana i Nules-La Vilavella ja estan molt avançades.



Avatar de l’usuari
trensmat
N9
N9
Entrades: 1593
Ubicació: Mataró(R1 Nord) Algimia ciudad (C5 Nord) Valencia pintor Sorolla

Entrada Autor: trensmat » Dimecres 03/06/2015 8:37

437.001 ha escrit:En obres les estacions d'Almassora i Vila-real (altura d'andanes i en el cas d'Almassora, pas superior -a Vila-real ja n'hi ha-).

Les obres de renovació de les estacions de Burriana i Nules-La Vilavella ja estan molt avançades.
Les Andanes de la nova estació de Nules - Vilavella des de la ultima vegada que vaig passar amb el tren estava molt avançat amb les andanes ja acabades li faltaven uns quants retocs i posar les vies de tren.

Jo hem pregunto despres de fer aquestes andanes noves que faran amb les andanes velles i baixes de l'actual estació de Nules, es el meu dubte.

Sobre la noticia del retorn de les linies C3 i C4 a la estació del nord que opineu.


http://www.flickr.com/photos/trensmat

A Tarragona i Lleida volem els mateixos serveis que Girona.
ImatgeImatge Imatge

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimecres 03/06/2015 14:07

trensmat ha escrit: Les Andanes de la nova estació de Nules - Vilavella des de la ultima vegada que vaig passar amb el tren estava molt avançat amb les andanes ja acabades li faltaven uns quants retocs i posar les vies de tren.

Jo hem pregunto despres de fer aquestes andanes noves que faran amb les andanes velles i baixes de l'actual estació de Nules, es el meu dubte.
Es desmantellen i es converteixen en parking (tingues en compte que les noves andanes ocupen l'espai de l'antic parking).
trensmat ha escrit: Sobre la noticia del retorn de les linies C3 i C4 a la estació del nord que opineu.
Que ja tocava! Tot i que és un pegat, perquè es recupera l'accés a Valencia-Nord però amb inversió de marxa a Font de Sant Lluís, mentre que el túnel directe entre Sant Isidre i Nord segueix sense posar-se en servei.



Avatar de l’usuari
trensmat
N9
N9
Entrades: 1593
Ubicació: Mataró(R1 Nord) Algimia ciudad (C5 Nord) Valencia pintor Sorolla

Entrada Autor: trensmat » Dijous 04/06/2015 14:01

437.001 ha escrit:
trensmat ha escrit: Les Andanes de la nova estació de Nules - Vilavella des de la ultima vegada que vaig passar amb el tren estava molt avançat amb les andanes ja acabades li faltaven uns quants retocs i posar les vies de tren.

Jo hem pregunto despres de fer aquestes andanes noves que faran amb les andanes velles i baixes de l'actual estació de Nules, es el meu dubte.
Es desmantellen i es converteixen en parking (tingues en compte que les noves andanes ocupen l'espai de l'antic parking).
trensmat ha escrit: Sobre la noticia del retorn de les linies C3 i C4 a la estació del nord que opineu.
Que ja tocava! Tot i que és un pegat, perquè es recupera l'accés a Valencia-Nord però amb inversió de marxa a Font de Sant Lluís, mentre que el túnel directe entre Sant Isidre i Nord segueix sense posar-se en servei.
Hem sembla fatal que Adif hagi fet aquesta Chapusa per tornar a connectar amb les linies C3/C4/MD amb la estació del nord, crec que ADIF tindria que fer un acces directe amb la estació del nord i deixar aquest ramal per mercaderies.

Sobre el tema de Nules jo penso que al País Valencià no els hi sobren les vies i amb la entrada del succedani de AVE farien falta aquestes vies per fer avançaments.


http://www.flickr.com/photos/trensmat

A Tarragona i Lleida volem els mateixos serveis que Girona.
ImatgeImatge Imatge

437.001
N10
N10
Entrades: 5038
Ubicació: Tarragona

Entrada Autor: 437.001 » Dimarts 23/06/2015 6:19

trensmat ha escrit:Hem sembla fatal que Adif hagi fet aquesta Chapusa per tornar a connectar amb les linies C3/C4/MD amb la estació del nord, crec que ADIF tindria que fer un acces directe amb la estació del nord i deixar aquest ramal per mercaderies.
No és ideal, però serà millor que lo que hi ha ara.

Per cert, fan obres entre Buñol i Venta Mina, a la C3, amb tall i servei substitutori.
trensmat ha escrit:Sobre el tema de Nules jo penso que al País Valencià no els hi sobren les vies i amb la entrada del succedani de AVE farien falta aquestes vies per fer avançaments.
Almenara, Moncofa, Burriana i Vila-real ja fan. No és Plaça Catalunya...



Avatar de l’usuari
fgc113
N8
N8
Entrades: 1033
Ubicació: Borriana-les Alqueries (C6)

Entrada Autor: fgc113 » Dimarts 23/06/2015 9:00

437.001 ha escrit:
trensmat ha escrit:
trensmat ha escrit:Sobre el tema de Nules jo penso que al País Valencià no els hi sobren les vies i amb la entrada del succedani de AVE farien falta aquestes vies per fer avançaments.
Almenara, Moncofa, Burriana i Vila-real ja fan. No és Plaça Catalunya...
A Borriana i a Vila-real no tant, però a les altres estacions se'n fan prou, a més de a Sagunt, Puçol i Massalfassar.


Metrovalència et recorda que viatjar sense títol de transport validat suposa el pagament d'un suplement de cent euros.

Respon

Torna a “Ferrocarril en general”