Novetats "La Vallesana"

Autobusos, carrils VAO, taxi, cotxe compartit i resta de transport públic.
Autobuses, carriles VAO, taxi, coche compartido y resto de transporte público.
Respon
Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1574
Ubicació: Muntanyola

Re: Novetats "La Vallesana"

Entrada Autor: sag470 » Diumenge 17/04/2016 22:15

Després d'uns anys sense molta informació de la línia Sabadell-Sallent, han penjat els horaris a la web. http://www.lavallesana.com/PDFs/Sabadel ... lesana.pdftrainman
N9
N9
Entrades: 2355
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Diumenge 08/05/2016 16:43
Granolleri
N8
N8
Entrades: 865
Ubicació: Granollers (Vallès Oriental)

Entrada Autor: Granolleri » Dijous 06/07/2017 20:23

De L'Actual (de Castellar del Vallès):
L'Actual ha escrit:La línia C1 connectarà Castellar amb Sabadell cada 12 minuts
La freqüència de pas augmentarà de dilluns a divendres a 5 expedicions cada hora


La línia d'autobús C1, que connecta Castellar del Vallès amb Sabadell, augmentarà la seva freqüència de pas a partir del proper dijous 20 de juliol i connectarà els dos municipis cada 12 minuts. Així, a partir d'aquesta data, aquesta línia farà 5 expedicions cada hora de dilluns a divendres (excepte el mes d'agost), en lloc de les 4 expedicions que feia fins ara.

A més, el mateix 20 de juliol es faran efectius també més viatges a les hores finals del dia. D'aquesta manera, mentre que fins ara les dues últimes expedicions distaven 50 minuts l'una de l'altra, l'espera es reduirà a 30 minuts.

Aquestes són unes millores en el servei que engegaran coincidint amb la posada en funcionament de l'intercanviador de Sabadell Nord a la plaça d'Espanya, que acollirà a partir d'ara les estacions de RENFE i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
De fet, el 20 de juliol, La Generalitat posarà en funcionament les tres noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell (La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc Nord. i els 3,7 nous quilòmetres de perllongament. També s'inauguraran unes noves cotxeres. La previsió és que el nou servei faci passar el nombre d'usuaris que utilitzen aquesta línia dels 2,7 milions actuals als 3,5 a finals de l'any 2018, un augment del 32%. Dimecres, 5 de juliol, ja van començar les proves ferroviàries perquè tot estigui a punt dijous 20 de juliol, dia en que s'espera la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Precisament, l'ampliació de les expedicions de la línia d'autobús que fa el trajecte entre aquests dos municipis ha estat una de les peticions que l'Ajuntament de Castellar ha traslladat en diverses ocasions a la Generalitat de Catalunya, que és l'administració que gestiona aquesta línia interurbana d'autobusos, però no és l'única. Tal com s'especificava en una carta que el consistori va fer arribar a principis del mes de juny als Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, "el servei d'autobusos té altres desajustos".
En aquest sentit, l'Ajuntament reclama a la carta una millora en el servei d'autobús els caps de setmana i festius, ja que el primer viatge surt de Castellar a les 8 h i la darrera expedició del servei nocturn N65 ho fa a les 5.09 h, de manera que "pràcticament tenim 3 hores sense servei a primera hora del dia". El que se sol·licita a la carta és que, "com a mínim, es pugui garantir el servei cada hora amb Sabadell".

D'altra banda, la carta també posa damunt la taula altres consideracions al voltant del transport públic a Castellar. Així, pel que fa a la línia C4, que uneix Castellar amb Sant Feliu del Racó i les urbanitzacions del nord del municipi, es proposa que es pugui disposar d'un segon vehicle que permeti que la freqüència de pas de l'autobús sigui de 30 minuts i no d'una hora com actualment. També es reclama que es faciliti la millora de les parades a les urbanitzacions Aire-Sol A-B i C, de manera que siguin més segures i que els vehicles puguin recollir els usuaris en els dos sentits.
A més, a la missiva es fa esment de la importància de crear un servei de park&ride que pugui ser utilitzat gratuïtament pels usuaris de l'intercanviador de la plaça d'Espanya de Sabadell, es posa de manifest que el sistema tarifari penalitza els usuaris castellarencs, se sol·licita la instal·lació de pantalles informatives a les parades d'autobús que permetin conèixer el temps d'espera restant al pas dels vehicles i, finalment, es demana que es consideri la creació de serveis directes a la UAB i a Terrassa, pensant en els estudiants, i que es potenciï la línia directa a Barcelona.Avatar de l’usuari
sag470
N9
N9
Entrades: 1574
Ubicació: Muntanyola

Entrada Autor: sag470 » Dijous 31/08/2017 17:36

A partir del 4 de setembre, las C2, C5 y C7 dejan de pasar por Sant Quirze, debido a la creación de la B9 de Sarbus, que sustituye la CB.
La C5 parece que comercialmente lleva un tiempo traspasada a Sarbus.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJ ... ospital.dotrainman
N9
N9
Entrades: 2355
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 28/12/2018 18:45

Dissabte 29 de desembre, 2018

Increment del servei d’autobusos urbans

El transport urbà de Sant Cugat introdueix diferents millores a partir del dissabte 29 de desembre, amb l’ampliació d’algunes línies i de la freqüència de pas en d’altres:

L1
Ampliació de l’horari al matí. Més freqüència de pas: 7 h - 7.40 h - 8.20 h

L2
Més freqüència de pas a primera hora (7 - 8 h) en feiners i desdoblament de la línia: 2A Vollpelleres i 2B Can Mates. D’aquesta manera es connecta el centre amb l’estació de Volpelleres i el nou institut Leonardo da Vinci
Les freqüències en hora punta seran de 30 minuts per cada un dels serveis, amb 2 vehicles més en hora punta. En dissabtes i diumenges i festius es continuarà el servei de la L2 com fins ara

L7
Augment de la freqüència de pas en feiners
L7B: més freqüència de pas a primera hora (7 - 8 h) els dissabtes
L7C (a ca n’Ametller): increment freqüència de pas en feiners amb la incorporació de 6 torns d’autobús a la línia

L8
Augment de la freqüència de pas a primera hora (7 - 8 h) els dissabtes

L9
Increment de la freqüència de pas amb la incorporació de 7 torns d’autobús a la línia en feiners i augment de la freqüència de pas (7.30 - 22.30 h) els dissabtes. Els diumenges i festius la freqüència de pas serà com els dissabtes (fins ara no n’hi havia)

Amb la voluntat de promoure l’ús del transport públic i fomentar la mobilitat sostenible, el servei d’autobusos urbans s’incrementarà, a més, amb l’arribada de dos nous autobusos híbrids a principis d’any.

https://www.santcugat.cat/avis/incremen ... sos-urbans

https://twitter.com/MoventisInfo/status ... 3455372288trainman
N9
N9
Entrades: 2355
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Divendres 25/01/2019 11:41

Novedades en la A1 a partir del 4 de febrero. Nuevas expediciones con salidas a las 6:15, 6:45 y 6:50 de Av. Barberà/Tetuán y final en Sagrera.

https://twitter.com/MoventisInfo/status ... 0270952448

https://moventis.es/sites/moventis/file ... 2019_2.pdfAvatar de l’usuari
Fran-Ikarus
N11
N11
Entrades: 5234
Ubicació: Allá donde se cruzan los sagaleses, donde el mar no se puede concebir
Contacta:

Entrada Autor: Fran-Ikarus » Dimarts 02/07/2019 10:32

sag470 ha escrit:Després d'uns anys sense molta informació de la línia Sabadell-Sallent, han penjat els horaris a la web. http://www.lavallesana.com/PDFs/Sabadel ... lesana.pdf
La mítica Sabadell-Sallent, que circula el primer diumenge de juliol (per tant, aquest proper diumenge dia 7), segons aquesta informació sembla que circulés cada diumenge? O m'equivoco?:
https://moovitapp.com/index/es/transpor ... 2-504208-0


Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan

trainman
N9
N9
Entrades: 2355
Ubicació: Cerdanyola del Vallès

Entrada Autor: trainman » Dissabte 11/01/2020 17:34

El nou centre logístic de Moventia al Vallès serà a Sant Pau de Riu-sec

10 de gener de 2020

Moventis, l’empresa de transport col·lectiu de persones del Grup Moventia, tindrà un nou centre logístic al polígon de Sant Pau de Riu-sec de Sabadell. La companyia de mobilitat sabadellenca està construint a la zona sud de la ciutat una base d’aparcament per a tots els autobusos que operen al Vallès. Es tracta, doncs, de la primera aposta que fa una empresa productiva per instal·lar-se en aquesta àrea comercial.

En aquest nou centre logístic hi dormiran uns 140 autobusos que operen a la comarca. “Els moviments de terres estan fets i en sis mesos ens podrem traslladar del tot”, ha explicat el president de Moventia, Miquel Martí, que ha afegit que amb aquesta “traurem els busos de Sabadell i els portarem a una zona millor”. Si més no, el nou equipament serà beneficiós des del punt de vista mediambiental per la ciutat i per l’impacte acústic que té el trànsit d’aquests autobusos. “Amb el creixement que hem tingut no érem capaços de tenir els vehicles aparcats com calia”, ha assenyalat Martí.

De fet, la ubicació del nou pàrquing és ideal perquè és la porta d’entrada a Sabadell i està ben comunicada –a un quilòmetre de la B-30 i a 500 metres de l’autopista C-58–. “Està en el rovell de l’ou per a tots els nostres busos de principi i final de línia que operem logísticament al Vallès”, ha destacat el president del grup.

Concessionaris de camions

Movento, l’empresa del grup Moventia dedicada al transport privat, també tindrà un espai a Sant Pau de Riu-sec. Es tracta de dos concessionaris de vehicles industrials que es traslladaran al polígon sabadellenc: Renault Trucks i Mercedes-Benz. Aquestes dues concessions estan ubicades actualment al carrer Joanot Martorell de Sabadell –Vallès Automoción–, i al carrer Venus de Terrassa –Stern Motor Mercedes-Benz Vans–, respectivament. “Quedarà una instal·lació molt maca i amb totes les noves tecnologies”, ha assegurat Martí.

El polígon de Sant Pau de Riu-sec de Sabadell, inicialment projectat per retornar el caràcter industrial i productiu de la ciutat, es va consolidar com a pol comercial metropolità especialitzat en el sector de la llar gràcies a les bones comunicacions i la presència d’Ikea, que va obrir les portes el desembre de 2012. Per això es preveu que l’arribada del Grup Moventia faci de tractor per altres companyies i s’impulsi econòmicament la zona. “No som els únics que estem aterrant”, ha indicat el president de Moventia, que ha afegit: “Volem que amb la nostra aparició es doni impuls al polígon que té el seu paper a l’entrada de Sabadell”.

https://www.diaridesabadell.com/2020/01 ... -sabadell/Avatar de l’usuari
m.h.t.
N9
N9
Entrades: 1798
Ubicació: Badalona

Entrada Autor: m.h.t. » Dilluns 14/09/2020 20:37

L'AMB treu a concurs el bus urbà de Cerdanyola pels propers 10 anys:

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTIC ... HTML&src=0

Inclou les línies SU1, SU2, SU3 i desconec si també la PA (Bellaterra-Parc de l'Alba), que també apareix com a urbana al web de l'Ajuntament.


Salvem l'Estació de França!

Respon

Torna a “Autobusos i resta t. públic / Autobuses y resto t. público”