Possible reobertura Reus-Roda

RENFE regionals i línies FGC de fora de l'àrea de Barcelona.
RENFE regionales y líneas FGC de fuera del área de Barcelona.
Railjet OBB
N5
N5
Entrades: 124

Re: Possible reobertura Reus-Roda

Entrada Autor: Railjet OBB » Dijous 21/01/2021 19:03

albe6 ha escrit:
Dijous 21/01/2021 15:35
Més per a mercaderies que per a passatgers. Passatgers guanyes temps si vas a Reus o més enllà pero perds Tarragona, pots posar algun servei per allí i estudiar si hi ha canvis significatius.

La Reus - Roda es vol utilitzar com a bypass de mercaderies, sobretot trens de mercaderies perilloses per evitar passar per Tarragona.
Més d'un cop a Lleida ha tocat tancar l'estació i parar-ho tot per fuites en trens de mercaderies perilloses (Lloc on la via passa vora moltes vivendes).

La idea és que, per evitar incidents, totes les ciutats grans tinguin by-pass de mercaderies
Railjet OBB ha escrit:
Dimecres 20/01/2021 10:59
Per aixo ja esta el ramal nord del nus de Vila-seca, ara només fa falta ficar un tren llançadora que connecti Tarragona - Vila-seca - Camp de Tarragona i llestos.
Detecto confusió.
Tu m' esmentes el ramal CM - Tarragona, amb el qual es podrà establir servei directe entre Camp i Tarragona centre sense haver de recórrer a l'"amic" Empresa Plana.

Si reobres la Reus - Roda l'has de connectar al triangle de Pugdelfí (CM - LAV) per als mercaderies que vagin cap al CM, en cas contrari els has d'enviar a Reus i Tarragona (doble inversió de marxa)
Moltes gracies per l'aclariment.Respon

Torna a “Ferrocarril a Catalunya / Ferrocarril en Cataluña”