Trobada Orxatera II i NOVES SAMARRETES...
- Fran-Ikarus
- N11
- Entrades: 5809
- Ubicació: La Gran Barcelona
- Contacta:
Ahí las dao...Fran-Ikarus ha escrit:I perquè en un termini raonable tothom que la vulgui s'hagi inscrit a la preceptiva llista?
I... perquè tothom te l'hagi pagat?

Per tant, tens raó. A veure si alguna ànima caritativa es va informant de llocs possibles...

PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial" Soci núm. 2
Ara que ja comença la caloreta...hi ha possible data per la trobada? 

- Fran-Ikarus
- N11
- Entrades: 5809
- Ubicació: La Gran Barcelona
- Contacta:
A mi m'és igual d'impossible gairebé tots els laborables (excepte algun divendres a partir de les 18:30). És a dir que m'abstinc d'opinar sobre les dates. Decidiu alguna, i si per casualitat em va bé m'hi apuntaré.
El que sembla clar és que no tindrem samarretes... o algú podria mirar, en una estona lliure, els preus i qualitats en alguna botiga especialitzada que li quedi a prop?
El que sembla clar és que no tindrem samarretes... o algú podria mirar, en una estona lliure, els preus i qualitats en alguna botiga especialitzada que li quedi a prop?
Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan
Jo estic en les mateixes condicions que en Fran, si bé en una de males em podria escapar entre setmana, això si, si no em coincideix amb cap exàmen...Ara bé, jo m'apunto al 200% 
Per cert, Maria José, tu on veus la calor??? Si jo encara dormo amb manta perquè fot fred!!!
:D:D:D:D

Per cert, Maria José, tu on veus la calor??? Si jo encara dormo amb manta perquè fot fred!!!

- Serie-1000-metro
- N7
- Entrades: 506
- Ubicació: Barcelona i Osseja (Cerdanya Francesa)
- Contacta:
Va quin dia fem la trobava!
Hola!
Bé, caldrà trobar una data per quedar...A última hora d'un laborable o un cap de setmana a qualsevol hora, suposo?
Per cert, em sap greu no poder tirar ara per ara amb el tema samarretil, però estic moooooooooolt estressat (examens, projecte de final de carrera, pràctiques, etc.).
Salut!
Bé, caldrà trobar una data per quedar...A última hora d'un laborable o un cap de setmana a qualsevol hora, suposo?

Per cert, em sap greu no poder tirar ara per ara amb el tema samarretil, però estic moooooooooolt estressat (examens, projecte de final de carrera, pràctiques, etc.).

Salut!
PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial" Soci núm. 2
Per Barcelona, t'asseguro que si que en fa!!aarongilp ha escrit: Per cert, Maria José, tu on veus la calor??? Si jo encara dormo amb manta perquè fot fred!!!:D:D:D:D

Imagino que a tothom li va millor un cap de setmana. Ara, tema samarretil...si algú pogués ajuar a en JaMiRo!...
En principi, a partir de dimecres de la setmana que ve (final d'exàmens) tinc les tardes lliures, ja m'acostaré a informar-me en una botiga d'aquestes que hi ha a Sabadell.
Ajuar? Què em voleu fer?metring ha escrit:Imagino que a tothom li va millor un cap de setmana. Ara, tema samarretil...si algú pogués ajuar a en JaMiRo!...




PACO "Plataforma per l'Abolició del Cotxe Oficial" Soci núm. 2
Bueeeno, això quan et casisJaMiRo! ha escrit:Ajuar? Què em voleu fer?metring ha escrit:Imagino que a tothom li va millor un cap de setmana. Ara, tema samarretil...si algú pogués ajuar a en JaMiRo!...
![]()
![]()
![]()



Ara en serio, si algú es presta per col·laborar...
Pels qui es quedin sense trobada horxatera…
HORXATA
Ingredients:
- 250 grams de xufes
- 1 litre d'aigua
- sucre al gust de cada un, jo n'hi poso 75 grams però se'n pot posar més o menys
Es posen les xufes en remull unes 12 hores, com si fossin cigrons vaja. Les que suren s'han de treure perquè estàn malament i donen mal gust. Passat el temps, es llença aquesta aigua. Si cal, rentar les xufes amb aigua neta, perquè han de quedar ben netes. Penseu que la xufa és un tubèrcul i té tendència a tenir terra.
Es fiquen el sucre i les xufes dins del pot de la picadora, tipus 1-2-3. Es pica tot ben trinxat fins a obtenir una massa a base de trocets de xufa picada. S'afegeix el litre d'aigua i es torna a engenar la picadora.
El que hi ha dins el pot s'ha de passar per un colador. El líquid que cau és orxata. Dins el colador quedarà com una pasta. Aquesta pasta també és plena d'orxata i s'ha aprofitar perquè n'hi ha molta. Poseu la pasta dins d'un drap de cuina ben net, i retorceu el drap per treure fins a l'última gota d'orxata. No ho feu amb tota la pasta de cop, feu-ho en tres o quatre cops.
El que queda dins el drap va directe a la brossa, i el suc que s'ha extret és una deliciosa orxata. Només cal posar-la a la nevera per beure-la ben fresca.
En total, si no tenim en compte les 12 hores que les xufes es passen en remull, no es triga més de 15 minuts a tenir-ho tot enllestit.
Per cert, jo les xufes les trobo a l'Hipercor de Girona en bossetes de 250 grams. Cada vegada que hi vaig, que no és sovint, faig un carregament i m'enduc bona part de les xufes que tenen en venda
I una recomanació. Si guardeu l'orxata en una ampolla, cosa molt probable, empreu una ampolla de vidre amb tap de rosca, que manté bé el sabor al contrari que el plàstic, i es refreda abans. Jo utilitzo una ampolla de Vichy Catalan.
Salutacions d'un horxataddicte,
Eduard.
HORXATA
Ingredients:
- 250 grams de xufes
- 1 litre d'aigua
- sucre al gust de cada un, jo n'hi poso 75 grams però se'n pot posar més o menys
Es posen les xufes en remull unes 12 hores, com si fossin cigrons vaja. Les que suren s'han de treure perquè estàn malament i donen mal gust. Passat el temps, es llença aquesta aigua. Si cal, rentar les xufes amb aigua neta, perquè han de quedar ben netes. Penseu que la xufa és un tubèrcul i té tendència a tenir terra.
Es fiquen el sucre i les xufes dins del pot de la picadora, tipus 1-2-3. Es pica tot ben trinxat fins a obtenir una massa a base de trocets de xufa picada. S'afegeix el litre d'aigua i es torna a engenar la picadora.
El que hi ha dins el pot s'ha de passar per un colador. El líquid que cau és orxata. Dins el colador quedarà com una pasta. Aquesta pasta també és plena d'orxata i s'ha aprofitar perquè n'hi ha molta. Poseu la pasta dins d'un drap de cuina ben net, i retorceu el drap per treure fins a l'última gota d'orxata. No ho feu amb tota la pasta de cop, feu-ho en tres o quatre cops.
El que queda dins el drap va directe a la brossa, i el suc que s'ha extret és una deliciosa orxata. Només cal posar-la a la nevera per beure-la ben fresca.
En total, si no tenim en compte les 12 hores que les xufes es passen en remull, no es triga més de 15 minuts a tenir-ho tot enllestit.
Per cert, jo les xufes les trobo a l'Hipercor de Girona en bossetes de 250 grams. Cada vegada que hi vaig, que no és sovint, faig un carregament i m'enduc bona part de les xufes que tenen en venda


I una recomanació. Si guardeu l'orxata en una ampolla, cosa molt probable, empreu una ampolla de vidre amb tap de rosca, que manté bé el sabor al contrari que el plàstic, i es refreda abans. Jo utilitzo una ampolla de Vichy Catalan.
Salutacions d'un horxataddicte,
Eduard.
Ostres, m'encanta el tema receptes!!! Jo, que soc entusiasta de fer rebosteria i dolços, proposo fil sobre postres frikis transportils!!! 

Ja em diràs tu què té de "friki transportil" l'orxata...si un cas podriem parlar de beguda refrescant usada per frikis transportils i altrimetring ha escrit:Ostres, m'encanta el tema receptes!!! Jo, que soc entusiasta de fer rebosteria i dolços, proposo fil sobre postres frikis transportils!!!

Es podrien fer motllos per flams i pastissos amb forma de locomotora a vapor...
Ne pas utiliser les strapontins aux heures d'affluence.
- Fran-Ikarus
- N11
- Entrades: 5809
- Ubicació: La Gran Barcelona
- Contacta:
Òndia, el Platanito acaba d'entrar en la sèrie 1400! 

Exhiba abono o pase antes de que se lo exijan
- Serie-1000-metro
- N7
- Entrades: 506
- Ubicació: Barcelona i Osseja (Cerdanya Francesa)
- Contacta:
Del tema menjars frikis ferroviaris, nosaltres a l'Oreneta, mes d'un cop em fet salxitxes i butifarra, amb la graella de les maquines de vapor, s'ha de dir que surten bonisimes, i amb un regust a carbó.
Salut i peles!!!
Salut i peles!!!
Fran-Ikarus ha escrit:Òndia, el Platanito acaba d'entrar en la sèrie 1400!

Ne pas utiliser les strapontins aux heures d'affluence.
-
- N9
- Entrades: 2158
- Ubicació: Sant Cugat del Vallès/Tarragona
- Contacta:
Jo les pròximes dues setmanes treballo de matins i puc anar a la tarda a la trobada.
Corren, corren pels carrers corren, bitllets d'Orion que s'esborren per a trens que no se'n van
-
- N10
- Entrades: 3191
- Facebook: http://ca-es.facebook.com/profile.php?id=1101204269
Jo tinc lliure, excepte el 21.
Estic mirant de fer una trobada amb un bus de 1929...si em deixen.


Estic mirant de fer una trobada amb un bus de 1929...si em deixen.
Si em toca l'abonament anual de TMB, què faré? ..... Provar totes les cancel·ladores.